2009 Haziran Anneleri!!

kızlar asyada ellerinden hafif tutunca hemen kalkıyo.ben 10saniye falan öyle kollarından tutup oturtuyorum.acayip hoşun agidiyo.kahkaha atıyo.arada ayaklarına bastırıyorum.5-6 adım atıyo.

canım anlamadım ya.yani almak için geç kalmışmıyım.yoksa alayımmı???
şimdi okudumda bebeişler uzanmaya başlamış.bizim kız daha kendi uzanıpda oyuncakları tutmuyo.ben yönlendirirsem yapıyo

canım bence geç kalmamışsınbizimkide tam uzanmıyor

Bittik anneden herkeze merhaba...
Oğlum bugün çıldırdı resmen
Yardımcım vardı bugün evi temizledi .. benim yapmam gereken şeyler vardı ama Batunun sayesinde hiçbirşey yapamadım ....
Eşimde işten geç geldi aksi gibi ...
Gelir gelmez ona verdim hemen duşa attım kendimi....
Bide adet oldum belim acayip ağrıyo....
Hasta olan herkeze geçmiş olsun....
Büyüme atağı yaşayan tüm bebişler sakin olsun noolur...
Yoksa tek çocuk kalacaklar bu gidişle sırnaşık şey
Şahsen ben bi büyüme atağı süreci daha yaşayamam sanırımmm...
Durduk yere çığlık çığlığa ağlıyo ardından bişi yokmuş gibi kahkaha atıyo Batu bey...
Bazen delimi doğurdum diyorum ...

merhabalar nasılsınız bu saatte kimscikler varmı kızları yeni uyuttum bende yatmadan bi bakayım dedim meleklerimin resimlerini ekledim teyzeleri albümümüze

günaydınnnn
biz kalkalıı nerdeyse yarım saat oldu
çağatay şu anda oto koltuğunda kakasını yapmakla meşgul çok şükürrrrr
ben oto koltuğuna 2 aylıkken yatırmaya başladım çok seviyo onu ama ince bi yastık var altında çok çukur geldi öle yaptım chicco nun benimkide
yerde hareket ettiğinde salanıyo tutacak yerine de 2 tane oyuncak astım oh değme keyfine elleriyle vuruyo almaya çalışıyo çok seviyo şükür bende o orda oynerken işlerimi yapıyorum bi de müzik açıyoruz ohhh

alhancım ben,m oğlumda daha 6 kilo ben hiçbişe vermiyorum sadece anne sütü
bebeğin sağlıklıysa gülüp oynuyosa mutluysa sorun yok her bebek aynı kiloda olcak diye bişe yok genetiğe bağlı bu kilolarrrr
sütüm yetmiyo yaramıyo diye düşünme her annenin sütü bebeğinin alacağı en güzel besinnnn herşeyi içeriyo bebiş içinn

ben çok takmıştım bu süüt işini resmen ellerim memişlerde yaşadım 3 ay sonra salladım 3 aylıkken 400 gr aldı bu ay 800 gr ama boyu uzun oğluşun belki senin kızında öledirrr

Günaydın Arkadaşlarr... Allah nasip ederse bende Haziran annesi olucam =)

herkese günaydın ve hayırlı cumalar kıslarrr
semoşum benimkide oyun halısında tuvaletini yapmaya calışyo bugün 3.gün surat patlıcan gibi oldu öyle kastırıyoki benim kızımda zayıf ben takmıyorumda komşularım deliertiyo beni
tatlıcadı tebrikler canım allah sağlıkla kucagna almayı nasip etsin darısı bütün isteyenlerin başına olsun

günaydın herkesee, sanırım çoğu bebekde kilo sorunu var(aslında çok düşük olmadıktan sonra sorun sayımaz), bizim kilomuz idare eder şükür ama ben de boya taktım, sanırım kızım da annesi gibi minyon olucak, bari beni biraz geçse
tatlı cadı hayırlı olsun cnm, Allah tamamına erdirsin
semoş sütü artırdın galiba, maşallah sana, bizde de süt artıcana mamanın dozu artıyo, napalım sağlık olsun, bu hafta kontrolde sorucam bakalım belki kaşık mamalarına geçeriz

herkese günaydınnnn
bizde yine babamızla beraber uyandık.kızım şimdiden babacı.her sabah babasını yolcu etmek için kalkıyokaydirigubbakcemile3
sonra bi saat sonra tekrar bi şekerleme yapıyo.bende o arada kahvaltı yapıyorum.şimdi mırın kırın yapıyo artık kalkmak üzeree

ya yine resim eklemeye çalıştım ama internet sorun veriyo.yarım kaldı resimler.niye öyle oluyo bilen varmı

günaydın herkesee..
kızlar oto koltuğundan bahsetmişsiniz.
ben onu sadece arabada kullanıorum..ewde ana kucağım var yağmur onu çok sewiyo..
oyuncaklı bide.onloara uzanıo kkonuşuo..bazen uyuya kalıyoo.
yani gündüz ana kucağında gece beşikte yatıyoruz...

bu arada yağmur başını kaldırıyo sanki kalkıcakmış gibi..
hergün bişeyini keeşfediyorum.

burda hava yağmurllu hava güzel olsa dışarı çıkacaktıkk:umursamaz:

belki güneşi görürsek çıkarız..zemuszemus

kızlar buhar makinası almak istiorum..

chicconun var bitane soğuk buhar makinası..

siz ne öneririsinizz..

Canım bende chicco iyonlu var ama fazla çalıştırmamak gerekiyor, gerçekten lazımsa ve doktor tavsiyesi ile al.

Canım bende çok karşıydım buhar makinası olayına. Ama Elif öksürükten 15 gündür kurtulamayınca doktor tavsiyesi ile aldık.Yatmadan önce 1 saat çalıştırıyorum Elif odada yookken sonra kapatıyorum gece de hiç açmıyorum.Bu şekilde önerdi doktorum. Bizim de petek üstünde su ve ıslak havlu hiç eksik olmaz.

RUH HALİNİ yerim senin:)))

He he aşıkım aşık, ama tabiki kızıma kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Gıcık koçişe aşık filan değilim naniknaniknaniknanik

Hoşgeldin Nazancım.

Selam kızlar nasılsınız?
Benim oğlumda yarı beline kadar kalmak istiyor, inanılmaz güç harcıyor kalkmak için :)

Aynen, dedim ya bizimki daha popişi kaldırıp dönemedi oturcam diye harcadığı gücün haddi hesabı yok.

Canım hoşgeldin tekrar, mamaya başladıysan toplar kısa zamanda endişelenme.

kızlar asyada ellerinden hafif tutunca hemen kalkıyo.ben 10saniye falan öyle kollarından tutup oturtuyorum.acayip hoşun agidiyo.kahkaha atıyo.arada ayaklarına bastırıyorum.5-6 adım atıyo.

Bende kollarından tutup 10 saniye filan kaldırıyorum bayılıyo, inşallah zararlı değildir.

ya yine resim eklemeye çalıştım ama internet sorun veriyo.yarım kaldı resimler.niye öyle oluyo bilen varmı

Bende yükleyemiyorum arzucum, günlerdir uğraşıyorum yok olmuyo.

takma kimseyi kuzum salla gitsinnnnn ben öle yapıyorum
abimin baldızının 15 gün büyük oğlu var çağataydan 10 kiloooo!!!!!!
yengem sürekli seninki çok zayıf mama ver diyo geçen gün sen kendi oğluna bak bana karışma deyip görümcelik ettim
çağatayda 3 günde 1 fitille yapıyodu
maşallah sübhanallah barekallah artık kendi yapıyo sabahları hatta günde 3 kere yaptığıda oluyo biraz ıkınıyo sinirleniyo ama olsun öle katı da değil cıvık ona bile ıkınıyo eşşek

canım 100 kilo olcam yemektennnn artmadı ama çağatay mememi tutabildi yaa artık daha ii emiyo herralde o farketti şükürler olsun yetiyoooo

sütüm az diyenler tavuk ve bulgur ve bol ayrannnn bana bunlar yaradıııı canım mama verdikçe o kolay gelir onu isterrr bence sen biraz azalt mamyı aç kalsın çok emsin çok süt otomatik olarak gelirrr bence deneeee 1 kaç kere farkı anlarsınnnnkaydirigubbakcemile5

Günaydın Arkadaşlarr... Allah nasip ederse bende Haziran annesi olucam =)
Hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağına aldısın inşallah.
ah bacım nispet yapmak gıbı olmasın biz 9.30 da uyandık kızımlalülülülülülü

Günaydin
Bu sabah acayip korktum kizlar anlatayim,sasiracaksiniz.
Sabah 7 bucuk gibi uyandi Alkan,bezini degistirdim,baktim cok cis yapmis.Neyse sonra baktim cin gibi hic uyumaya niyeti yok oynattim biraz derken 1 saat gecti.koydum yatagina actim dönencesini,yavrum nasil ikiniyor nasil ikiniyor.Tuhaf birseyler oldugunu sezdim.sonra aglamaya basladi,bezine bi bakayim dedim yandan ki kaka yapmis.Arkadaslar bezi bir actim,kakasinin icinden minnacik oyuncak bir biberon cikmasin mi!!! Sok oldum.Hemen esimi uyandirdim.Ablasinin yatagina felan koydugumda bir sekilde eline gecip yuttu sanirim Yada ablasi elindeyken kardesinin yanina gitti ve yatagina düsürdü o da eline gecirip yuttu.Icim küp küp atiyor hala,ya cin maliysa,gerci her türlüsü zararli sonucta plastik.su anda uyuyor rahatladi yavrum.ya baska birsey daha yuttuysa diye icim icimi yiyor.rabbim korumus yavrumu ya bogazina takilsaydi ya bisey olsaydi bebegime

Canım çok geçmiş olsun tüylerim ürperdi...dr unu arasan ya başka bişey daha yuttuysa??kıyamam yaaa ..inşallah başka bişi yoktur...

:1shok::1shok::1shok::1shok:

yanlış duymadım dimi..cnm allah korumuş wallaa..dediğin gibi ya takılsaydı boğazına..
gözünün önünden ayırma cnm yaa.ne olur ne olmaz...

Çok çok geçmiş olsun,verilmiş sadakanız varmış valla.kıyamam ben miniğime:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…