Canım hem oto koltuğu hem de ev tipi ana kucağımız var. Oto koltuğunu doğumdan beri kullanıyorum zaten arabaya onsuz koymuyorum. İçine destek koymadım bende. Bana da hep çukur gibi gelmişti ama patentli dizaynları. Doktorum yalnızca oto koltuğunda 2 saatten fazla durdurmamaya çalış dedi. Eee zaten bi tek arabada kullanıyoruz biz. Bi de yemeğe filan gittiğimizde orada duruyor neredeyse bebek arabasından daha çok işime yarada walla. Diğeri ise evde olan yani, elim ayağım tüm gün neredeyse ana kucağında duruyor Elif.
Ben elini ağzında gördükçe dikkatini başka yöne vererek yavaşça çektim hep ağzından. Bİ aar bizimkide sürekli emiyodu ama bu aralar daha azaldı sanki. Sen de çaktırmadan çek elini ağzından ama birden çekme psikolojik olarak etkileniyorlarmış diye duymuştum.
Canım benimki de Nazan'la aynı. Maymun adası diye geçiyo. Elif onun sayesinde oyuncaklarını tutmayı ve uzanmayı öğrendi. Pek fazla vakit geçrimiyor beraber oynamak istiyor Ahmet gibi. Ama yine de motor gelişimine katkısı oldu. Bayağı bi zamandır oyuncaklarını uzanıp tutabiliyor maşallah.
özgecim cevapların için çok sağol.ev tipi ana kucagı chicconun gördüm.ama 9kiloya kadar kullanılıyomuş.müzikli sallanan tipden çok güzeldi ama bizim kız zayıf oldugu halde 2-3aya 9kilo olur.bide onun yanlarından düşermi diye tedirgin oldum.
oyun halısına gelincede alayım yani geç kalmış sayılmam demi??
gün içinde başka oyalıcak bişey bulamıyorum.çıngıraklar dişlikler dönence peluş oyuncaklar.bunlardan sıkıldı bile:bbo:
canım anlamadım ya.yani almak için geç kalmışmıyım.yoksa alayımmı???
şimdi okudumda bebeişler uzanmaya başlamış.bizim kız daha kendi uzanıpda oyuncakları tutmuyo.ben yönlendirirsem yapıyo
kızlar buhar makinası almak istiorum..
chicconun var bitane soğuk buhar makinası..
siz ne öneririsinizz..
İlkecim dun dr vardı DOKTORUM programında kesınlıkle çocuğun odasına koymayın buhar makınesı çok zararlı astıma sebep oluyo ilerıde dedi.onun yerıne bı kabın içine suyun koyup kalorıferın uzerıne koyun dedı.biz de alacaktık vazgeçtik.opuyorumnanaktan
RUH HALİNİ yerim senin:)))
Merhaba haziran bebeklerinin güzel anneleri
Ben hamileligimde saniyorum birkac defa yazmistim forumunuza ama sonradan bir sekilde ihmal ettim ve arkasi gelmedi malesef.
Ben yine kendimi tanitmak istiyorum kisaca.Adim Nazan,30yasindayim.Isvicrede yasiyoruz.Bir prensesim birde minik prensim var.Kizim Aysu 4 yasini dolduracak 3 gün sonra.Oglum Alkan 16 haziran 2009 dogumlu.Ben tr den matematik ögretmeniyim aslinda ama malesef 7 senedir burda meslegimi yapamiyorum.Evde cocuklarimla ilgileniyorum.
Umarim bundan sonrasinda güzel paylasimlarda bulunuruz.Benim ve cocuklarim hakkinda merak ettiginiz birseyler varsa seve seve cevaplarim.
bundan sonra takipcinizim :)yerimseniben
Selam kızlar nasılsınız?
Benim oğlumda yarı beline kadar kalmak istiyor, inanılmaz güç harcıyor kalkmak için :)
slm kızlar uykusuz bebişlere allah uyku annelerınede güc ve sabır versin.
bızımkınınde uyku düzenı sağıtmaya basladı.
saadetcim nerelerdesın sende benım gıbı kayıplaramı karıstın;?
bende samsundaydım yenı geldım evıme şimdide iş güc bıraz derken az gelıyorum.
işlerimi yoluna koyayım daha sık gelırım insallah.
kızlar yaaa benım kızım fazla kilo almıyor 4 ayı yenı bitti ama 5.700 kilosu.
cok canım sıkılıyor.kasık mamasına gectı dru.gercı dogum kılosu azdı ama yınede az kılosu of ne yapsam acaba bana bır akıl verın ne olurrr?
kızlar asyada ellerinden hafif tutunca hemen kalkıyo.ben 10saniye falan öyle kollarından tutup oturtuyorum.acayip hoşun agidiyo.kahkaha atıyo.arada ayaklarına bastırıyorum.5-6 adım atıyo.
ya yine resim eklemeye çalıştım ama internet sorun veriyo.yarım kaldı resimler.niye öyle oluyo bilen varmı
herkese günaydın ve hayırlı cumalar kıslarrr
semoşum benimkide oyun halısında tuvaletini yapmaya calışyo bugün 3.gün surat patlıcan gibi oldu öyle kastırıyoki benim kızımda zayıf ben takmıyorumda komşularım deliertiyo beni
tatlıcadı tebrikler canım allah sağlıkla kucagna almayı nasip etsin darısı bütün isteyenlerin başına olsun
günaydın herkesee, sanırım çoğu bebekde kilo sorunu var(aslında çok düşük olmadıktan sonra sorun sayımaz), bizim kilomuz idare eder şükür ama ben de boya taktım, sanırım kızım da annesi gibi minyon olucak, bari beni biraz geçse
tatlı cadı hayırlı olsun cnm, Allah tamamına erdirsin
semoş sütü artırdın galiba, maşallah sana, bizde de süt artıcana mamanın dozu artıyo, napalım sağlık olsun, bu hafta kontrolde sorucam bakalım belki kaşık mamalarına geçeriz
Hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağına aldısın inşallah.Günaydın Arkadaşlarr... Allah nasip ederse bende Haziran annesi olucam =)
ah bacım nispet yapmak gıbı olmasın biz 9.30 da uyandık kızımlalülülülülülüherkese günaydınnnn
bizde yine babamızla beraber uyandık.kızım şimdiden babacı.her sabah babasını yolcu etmek için kalkıyokaydirigubbakcemile3
sonra bi saat sonra tekrar bi şekerleme yapıyo.bende o arada kahvaltı yapıyorum.şimdi mırın kırın yapıyo artık kalkmak üzeree
He he aşıkım aşık, ama tabiki kızıma kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Gıcık koçişe aşık filan değilim naniknaniknaniknanik
ay ben de dıyorum bak küsüm falan yazıp duruyo ama AŞIK yazmış buraya dıye:))
.
Derin de biraz önce bı kaka yapmış maşallah sırtına kadar.soktum lavabonun içine yıkadım,üst baş herşey değişti:kedi:
Günaydin
Bu sabah acayip korktum kizlar anlatayim,sasiracaksiniz.
Sabah 7 bucuk gibi uyandi Alkan,bezini degistirdim,baktim cok cis yapmis.Neyse sonra baktim cin gibi hic uyumaya niyeti yok oynattim biraz derken 1 saat gecti.koydum yatagina actim dönencesini,yavrum nasil ikiniyor nasil ikiniyor.Tuhaf birseyler oldugunu sezdim.sonra aglamaya basladi,bezine bi bakayim dedim yandan ki kaka yapmis.Arkadaslar bezi bir actim,kakasinin icinden minnacik oyuncak bir biberon cikmasin mi!!! Sok oldum.Hemen esimi uyandirdim.Ablasinin yatagina felan koydugumda bir sekilde eline gecip yuttu sanirimYada ablasi elindeyken kardesinin yanina gitti ve yatagina düsürdü o da eline gecirip yuttu.Icim küp küp atiyor hala,ya cin maliysa,gerci her türlüsü zararli sonucta plastik.su anda uyuyor rahatladi yavrum.ya baska birsey daha yuttuysa diye icim icimi yiyor.rabbim korumus yavrumu ya bogazina takilsaydi ya bisey olsaydi bebegime
Günaydin
Sabah 7 bucuk gibi uyandi Alkan,bezini degistirdim,baktim cok cis yapmis.Neyse sonra baktim cin gibi hic uyumaya niyeti yok oynattim biraz derken 1 saat gecti.koydum yatagina actim dönencesini,yavrum nasil ikiniyor nasil ikiniyor.Tuhaf birseyler oldugunu sezdim.sonra aglamaya basladi,bezine bi bakayim dedim yandan ki kaka yapmis.Arkadaslar bezi bir actim,kakasinin icinden minnacik oyuncak bir biberon cikmasin mi!!! Sok oldum.Hemen esimi uyandirdim.Ablasinin yatagina felan koydugumda bir sekilde eline gecip yuttu sanirimYada ablasi elindeyken kardesinin yanina gitti ve yatagina düsürdü o da eline gecirip yuttu.Icim küp küp atiyor hala,ya cin maliysa,gerci her türlüsü zararli sonucta plastik.su anda uyuyor rahatladi yavrum.ya baska birsey daha yuttuysa diye icim icimi yiyor.rabbim korumus yavrumu ya bogazina takilsaydi ya bisey olsaydi bebegime
Günaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?