2009 Haziran Anneleri!!

merhaba kızlar ay bu ay deli oldum kızım 420 gr.almış sadece niye böyle oldu ya 5 ayımıza girdik 6.720 gr. boy65cm olmuş maşallah her ay 1 kilo alıyordu kızım ne yapcam ben şimdi ya dr.mama falan vermiyorum 2 hafta sonra tekrar getir tartalım dedi.güzelde emiyor ama bu ay kilo alımı yavaşlıyormuş her halde bebeklerin.demire de başlamadık.5li karma pnömokok ve rotorixin 2 dozu vuruldu.ateşlenmedi şükür .tv.dr.söyledi ateş düşürücü ateş olmadan verilmez dedi .bende vermedim .ama aşı yeri beze gibi sert olmuş dr.söylemek gerekirmi geçermi ne dersiniz

merhaba kızlar ay bu ay deli oldum kızım 420 gr.almış sadece niye böyle oldu ya 5 ayımıza girdik 6.720 gr. boy65cm olmuş maşallah her ay 1 kilo alıyordu kızım ne yapcam ben şimdi ya dr.mama falan vermiyorum 2 hafta sonra tekrar getir tartalım dedi.güzelde emiyor ama bu ay kilo alımı yavaşlıyormuş her halde bebeklerin.demire de başlamadık.5li karma pnömokok ve rotorixin 2 dozu vuruldu.ateşlenmedi şükür .tv.dr.söyledi ateş düşürücü ateş olmadan verilmez dedi .bende vermedim .ama aşı yeri beze gibi sert olmuş dr.söylemek gerekirmi geçermi ne dersiniz

benim bebek de az aliyor canim iki aydir 500 gr civari, dr sorun yok anne sutune devam dedi, kilosu su an 6300

slm kizlar...
oglusumun asisini yaptirdik..kont oldu..
biraz agladi sonra sustu..simdide tepinmekle meskul..
armin 3ay 22 gunluk..kilosu 6.700gr boyuda 67cm olmus.
bizden boyle simdi gozum uzerinde ateslenirse fitil yapcam

herkeze merhaba
bızde bugun oglumu doktora goturduk 5lı karma ve rota vırus asısnı yaptrdık .
bızım oglan nedense hıc sevmıo rota nın tadını :)
doktor dedıkı oglunuzun dişi cıkmıs :) cok mutlu olduk zaten ıcındeydı şişkınlık vardı sonunda patlamış bembeyaz cok tatlı :)
oglum 7 600 kılo boyuda 69 cm :nazar:
bızden bole sızler nasılsınız

oo inciler dizilio desene hayırlı olsun canım darısı diğer bebişlerin başına

maşallahı var ecem sinecemciğimin

ecem ve özlem maşallah oğluşlarınıza...
yakışıklılar aşılarınıda olmuşlarrr..ateşsiz atlatırsınız inşllh..

slm kizlar...

cnm maşallah armine..bizimde salı günü aşılarımız.
inşallah ateşlenmez bebişlerimiz...

herkeze merhaba
doktor dedıkı oglunuzun dişi cıkmıs :) cok mutlu olduk zaten ıcındeydı şişkınlık vardı sonunda patlamış bembeyaz cok tatlı :)

ecem maşallah sizede dişiniz çıkmış.
bizde daha tık yok geç çıksın daha ii öle derler yaakaydirigubbakcemile2
bakalım biz napıcaz salı günü..
kilomuz nasıl boy iyide kiloyu merak ediorum..:emir_bebek:

bu arada yaklaşık 1 saattir yağmur hanımla uğraşıorum..
yemek yiyodumm bi baltım sesler gelio kaka yapıoookafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
yedim yemeğimi altını açtımmm..
yuhhhh dedim wallaaa.
bezde yer yokk full:sm_cool::sm_cool:
hemen banyoyaaaa gülüo bide cimcimeeeekaydirigubbakcemile2
yıkadım temizledim giydirdimm.:asigim:
emdi uyuyo şimdi hanımefendii..
uyansın babaanneye gidicez akşama..
yemeğe çağırdı kayınvalideciğimmmcokacimcoook

benim bebek de az aliyor canim iki aydir 500 gr civari, dr sorun yok anne sutune devam dedi, kilosu su an 6300

çok korktum ben ne bileyim ya 4 aydır alıışmşım hep kilo almasına kendimi sorumlu hissettim ama bundan öncekia y başkası mı besliyordu çocuğumu yine ben emziriyordum neyse baklaım iki haftada ne olcak mama vermek istemiyorum ben ya allahım ne olur 2 haftaya kadar 500gr.daha alsın her dk.emizryorum şimdi uyandı ben kaçtım

saadetcim 3ay 27 günlüğüz ve gece daha sık olmak üzere her saat başı emmeye kalkıyo kilomuzda 8.600 falan ama her saat başı kalkmaktan ben yorgun düşüyorum ya işe de bebişle geldiğim için artık hiç enerjim kalmadı valla uykuyu alamadığımdan o yüzden iyice öğrenmek için soruyorum bu sağım işini sıktıysam kusura bakma cnm öğrenene kadar katlan bize lütfen
olurmu canım ben yardımcı olmaktan sıkılmam aksine hoşuma gider aklına takılanı dilimin döndüğünce anlatmaya çalışırımm. .a.s.
yasemincim kızın cok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın

saadetcim seninde sütüne maşallah bol bol olsun doysun iremim
amin :Saruboceq:
evet canım ilk başlar böyle değildi ama arada düzeni bozuluyo.yada benim süt arada azalınca asyada emmekden sıkılıyo.çünkü sütüm biraz geç geliyo.çek çek çocuk sıkılıyo aglayamaya başlıyo.damarlarım geç açılıyo öyle hissediyorum.
az emiyo sık emiyo.öyle oluncada kilo alımı az oluyo tabi.2saat zor dayanıyo.ama geceleri uyuyo.bende 4saatte bi kalmaya çalışıyorum öyle emziriyorm.bazen bu süre biraz daha uzuyo.
aslında emzirmek çok hoşuma gidiyo.biberonla vermekde duygu olarak sezeryanla dogum gibi geliyo bana ama mecbur olunca tabi yapcak bişey yok.
verdiğin bilgiler için çok tşk ederim canım.böyle giderse bizde yavaş yavaş senin metoda geçicez.sana bol bol şifali sütler diliyorum canımmm
amin :Saruboceq: hepimizin bebeileri anne sütü ile tıka basa doysun inşallah arzucum
tskr ederim kizlr..hepimizin bebislerine masllahh

armin in boyunada posunada maşallah nazarda değmez inşallah :nazar: :nazar:

tesekkur ederım herkeze :) allah hepımızın bebıslerını korusun yarabbım onların acısını gostermesın

saadetcim 3ay 27 günlüğüz ve gece daha sık olmak üzere her saat başı emmeye kalkıyo kilomuzda 8.600 falan ama her saat başı kalkmaktan ben yorgun düşüyorum ya işe de bebişle geldiğim için artık hiç enerjim kalmadı valla uykuyu alamadığımdan o yüzden iyice öğrenmek için soruyorum bu sağım işini sıktıysam kusura bakma cnm öğrenene kadar katlan bize lütfen

canım gece her kalktığında emzirmemek gerekiyo diye biliyorum, ben de öyle yapıyodum ama şimdi ya ağzına emzik veriyorum dalıyo tekrar ya da sallıyorum, gece sık emmeye alışırsa öyle devam eder ilerde de

slm kizlar...

herkeze merhaba

geçmiş olsun kızlar, ayrıca bebişlere de maşallah, ne çok büyümüşler, umarım ateşsiz atlatırsınız

özlemcim ecemcim maşallah oğluşlarınıza kocaman olmuşlar.
işallah ateşlenmezler biz 2 gün önce olduk ateşlendik kıyamam onlara ya

kızıma alışverişe çıktık kışlık için kışlık mont ta baktık yuhh 100-130 tl küçücük şey nekedar pahalı.giyecekleri şurda 2-3 ay büyük denedik çuval gibi oldu.tam ayını giydirdik ama oda 1 ay sonra olmaz.
of nezor bebişlere kıyafet almak.

evet zuzucum bebiş vkıyagetleri çok gzl ama bi o kadarda pahalı..
ayından büyük al derim zaten tam kış gelmedi o zmn da gydrrsn
dediğin gibi hemen büyüyorlar :)

tskler teyzoslar..hafif ateslendi uyuyor.. inliyor uykusunda yavrucum..
zuzum ben gecen aldim bi mont daha sonrada maxi cosi icine takilan bi tulum aldim disari icin..
simdi ceketi giydirmiyorum bu tulumun icine koyuyorum sicacik geziyoruz..
iyiki almisim dedim cekette elimizde kaldi:D
tulumda bu..hem uzun surede kullanilabiliyor
13270501.png

Back
X