havva canım geçmiş olsun inş bu gece mışıl mışıl uyur..
leo başın sağolsun canım..
nur maşallahhh yaa o ne yumuk bişi ölee benim kızı yanına koysak yavrusu gibi kalır..
saadett afiyet olsun ireme canm
bende zehroşuma sebze püresi yaaptım yarım havuç yarım kabak yarım patates bi çay kaşığı irmik
umarım yer dün çok iştahsızdı bugünde öyle zorlamak istemiyorumm ama yemiyoo
leo cum atlamışım ya gerçekten başın sağolsun
çok zor allah kimsenin acısını yaşatmasın sıralı ölümler versin
bazen paranoyaklaşıyorum elif uyurken başında dikilip evlatlarımı ve bazı kötü şeyleri düşünüyorum
dünya boş iyi ve dolu dolu yaşamaya bakalım
allah mekanını cennet eylesin gülincim kalanlara ömür versin
bu arada maşallah kızına tahlilin temiz çıkmasına da sevindimm
saol narencim,ama benim adım ilke d-gabbana nın ismi gülin:)
tahlile bende sewindim cnm saol...
ya kızlar ben doğumdan sonraki bugünkü halimi koydum topiğimize hala aynı dana kadarım yani
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...iran-annelerinin-dogum-sonrasi-halleri-8.html
tesekkür ederiz kızlar...:asigim:tostiğim hepinize öpücük yolluyoropuyorumnanaktan
ilkecim basınız sagolsun allah geride kalanlara uzun ömürler versin..
birisi vefat etmiş sanrım ama geçmişi okumadım kimin yakını oldugunuda anmamadım
ama Allah rahmet eylesin kalanlarına ömürversin inşallah
ilkecim başınız sagolsun allah geride kalanlara sabır versin.
saol cnm tşk ederim
bende yeni eve geldim bizizmde günlerimiz başladı cumaları.lokalde oluyor akşam 8 de başladı yeni bitti.kızıma babası baktı çok akıllı durmuş. ayagında sallamış uyutmuş. böyle çocuğa bakmaya ne var çok uslu diyo.artık baktıya tamam gündüz durmuyor desemde inanmaz. ne oynamdım ama ohh rahatladım valla.artık hercuma ordayım.
ay biz geç mi kaldık dr.bir şey söylemedi ki kızım 4 ay 19 günlük 69 cm bor 7.200 kilosu .kaç damla kullanmam gerkiyor şimdi dün sağlık ocağına gittim ferro sanol verdi ama dr.danışıp kullanayım diyorum
günaydın herkese
bizim için gün iyi başladı ama demine kadar
elif koltuktan düştümafoldumben
yüzüstü düşmüş alnında ve burnunda iz var çok ağladı yavrum gözlerinden yaş geldi
tamda uyku saati gelmişti daha da çok ağladı ve ne kadar uyutmak istemesemde uyudu kaldı
çok üzüldüm inşallah bişeycik olmaz
zehracım bu aralar çok çok yorucu ııı ıııı ııı mıııı öf sürekli mızmız diş çıkartcak bi de nezleee delircem yaa neyse emzireyimde az gönlünü yapim oğluşumun geliriz yineee
saol cnm teşekkür ederim..
kötü şeyler düşünme canım,allah evlatlarımızı bağışlasın...
saol cnm tşk..
ewt cnm ben dedemi kaybettim..allah razı olsun saol
cnm benim dr ferro sanol kabız yapıyo dedi,başka bitane önerdi ben onu kullanıcam...
kızlar bu arada dün akşam kuru fasülye yedim uyuyan kıızım sabaha kadar gaz çıkardı..
ya halamı dikkat edicez yediklerimize..ben bişey olmaz artık die yedimm.
uykusuzluktan başım ağrıyo.kayınvalidede gezmeye gitmiş ona bırakcaktım yağmuru..
en iyisi bende çıkayım dışarıalkisalkisalkis
of kızlar ya bu ek gıdalar çok zormuş ece sütlü pirinçli muhallebiyi sevmiyo(halbuki bütün bebekler severek yiyor) evde muhallebi hazırladım dr. söylemişti içine formül süt de koydum yok ağzına almadı ne yedircem ya bu kıza çorbaları seviyo ama patates koyuyorum genelde sebzelerin yanına o da kabız yaptı şaşırdım valla.muhallebiye armut rendeleyince canı isterse yiyor heralde iştahsız olucak.
iyiyim fıstığım sen ve bebişinde iidir inş.. öpüyorum sizidaha başlamadım adı ne bende ondan alayım bari
saadetcim merhaba benburdayım nasılsın yarende uyuyor
tmm cnm sağolcanım ekledim umarım olmuştur
maşallah bebişine ilk dişiniz hayırlı olsunn..bakalım bnm kızım ne zman çıkaracak..bugün braz hysuzluk etti..acaba niyeiyi akşamlar kızlar herkes gezmeye mi gitti ?
ilke başınız sağolsun yeni gördüm. naren annem de yürüteçin bacakları yamuk yaptığını söylerdi yine haklı çıktı ben de hiç almayı düşünmüyordum.
bugün sevinçten çıldırdım herkesi aradım çünkü kızımın dişi çıktı.gördüğüm an delirdim sanki. bu annelik nasıl bişey ya hiç böyle olucağımı tahmin edemezdim kızım bu yüzden çok huysuz az önce zorla uyudu.
sanırım batuhandan sonra diş çıkaran benim cadı başka çıkaran var mı yanlış mı hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?