haavvvvvaaaa hoşgeldin canım..
bi çorba, sebze yemeği salataa:) bizim menüler bu aralar böylr rejime girdik eşimle:)
ama bu akşam ızgara tvuk yapcam oda dietten sayılır di mi..
hımmmmmmmm ne yemek yapsamm nazcım dün yardımcı olmuştu,
hergün ne yemek yapsam diye düşünmekten yoruldum haaaaa
Dünür aynı walla senin gelin de öle. Bu tosbiklerin hali ne olcak bilmiyorum maşallah danalara. 12 ay almaya başladım ben. Anca kurtarıyo.
canım benim menü de köy yufkası eşliğinde; bulgur pilavı, patlıcan salata, cacık olucak değişiklik olsun dedim. çorba yapmıycam çok geliyo eşim benden çok dikkat ediyo az yemeye oysa başını alıp giden benim:gitme:
Dünür aynı walla senin gelin de öle. Bu tosbiklerin hali ne olcak bilmiyorum maşallah danalara. 12 ay almaya başladım ben. Anca kurtarıyo.
özge ek gıdalara ben de direk başlamadım ama her hafta yavaş yavaş birini tattırıp alıştırıyım derken bak bi ay oldu. sabah bir meyva suyu(elma armut havuç) akşamda armut püresi ya da yoğurt vermeye çalışıyorum. hala düzen yok.
ek gıdaya tam geçmiş halimizi düşünemiyorum. ben makinada yıkananları deterjan kalıntısı kalmasın diye bi de elde yıkıyorum bu saferde musluk suyu değdi diye iyice kurulamaya çalışıyorum.bazende düşünüyorum aslında yanlış mı yapıyoruz bu kadar titizlenmekte ne zamana kadar yapıcaz ve koruyuculuğumuz acaba bebişlere daha mı çok zarar vericek. neticede mikroptan uzak büyüyen çocuklar enfeksiyona daha açık oluyo..
hımmmmmmmm ne yemek yapsamm nazcım dün yardımcı olmuştu,
hergün ne yemek yapsam diye düşünmekten yoruldum haaaaa
He he aynı bende senin gibiyim. Yanlış yapıyorus aslına bakarsan. Mustelanın durulama gerektirmeyen sıvısı var. Ondan alıyorum ben.Ellerini,yüzünü devamlı siliyorum. Sürekli alışveriş yaptığımz eczacı kadın geçen gün kızmış. Koca şişeyi ne yapıyorsunuz siz, bu kadar temizlik iyi değil. 3 aydan önce satmayacağım bida size bunu demiş. ben 15 güne bitiriyorum şişeyi. kaydirigubbakcemile3
30 cc ıhlamur yapmam 45 dakikaı alıyo, yok onu steril et yok bunu kaynat.musluk suyu ile yıkamıyorum eşyalarnı illa içme suyu olucak.
elifi bile doktorun azarlamasıyla çeşme suyuyla yıkamaya daha yeni başladım. damacana suyu kaynatıp soğutup öle yıkıyodım elifi.
kafayı sıyırdım anlayacağın. kafamçokkarıştı
hımm bizde pirinç pilavı, tavuk kızartma, salata, tavuk suyu şehriye çorbası var.cokacimcoook
iki tostik bi odaya da sığmayacaklar bu gidişle:)
ama şanslıyız bunlara gidince aç kalmayız, elifimle oğluşum kayınvalidelerine lezzetli yemekler yaparlar:lepi:gerçi onlar büyüyene kadar biz onları nasıl doyurucaz bilmiyorumcokacimcoook
gerçi bizimki malum nedenden yavaşladı ama ek gıda konusunda pek hevesli kendisi ferro sanolu bile bi çay kaşığı su ile iştahla içiyolülülülülülü
canım benim menü de köy yufkası eşliğinde; bulgur pilavı, patlıcan salata, cacık olucak değişiklik olsun dedim. çorba yapmıycam çok geliyo eşim benden çok dikkat ediyo az yemeye oysa başını alıp giden benim:gitme:
maşallah de annesi
yaaa seninkilerde çok güzel ben anca oturayım
kalkayımda yemek yapayım bari.yoksa açkalcaz
aayy kızlaar siz çok titizsiniiz, bu ne anaamben yapamam vallaa.. benim çocuğum bilmiyo öyle steril sular falan:) doğduğundan itibarende çeşmeden akan suda yıkadıım:)) şimdi sizinkileri okuyunca şaşırdım gerçekteen.
tamam gözümüzden sakınıyoruz minişleri temizlik önemli ama çok yormayın kendinizi..
oy oy yemekler harikacokacimcoook
bizdede kuru fasulye plav salata var
ben cok seviyorum fasulyeyi akşamdan ıslatmıştım haşlamadım inşallah gaz yapmaz
ek gıdayı bende cok zor veriyorum bi kaç kaşık anca verebiliyorum
hastalıktan dolayı biraz kilo verdi
bende alsın hemen diye elime ne geçti vermeye çalışıyorum
aayy kızlaar siz çok titizsiniiz, bu ne anaamben yapamam vallaa.. benim çocuğum bilmiyo öyle steril sular falan:) doğduğundan itibarende çeşmeden akan suda yıkadıım:)) şimdi sizinkileri okuyunca şaşırdım gerçekteen.
tamam gözümüzden sakınıyoruz minişleri temizlik önemli ama çok yormayın kendinizi..
Faulye gaz yapmaz mı anacım. Ben hiç yiyemedim daha. Geçen gün bi bulgur pilavı yiyim dedim. Benim gazoz iki gün kıvrandı.
Benim ki hastalık oldu zaten. Bakmayın bana hiç. Kendime kızıyorum, bu aralar biras daha rahatım sanki. Dün ilk defa halıya düşen ağız mendiliyle ağzının kenarını silme cesaretini gösterdim, bi de daha önce emzikleri günde iki kere steril ediyodum artık iki üç güne bi steril ediyorum yere filan düşmemişse. kendimi telkin etmeye başladım yavaş yavaş. kaydirigubbakcemile3
Bu kadar abartı yapmamam lazım ki mikrop alsın kuzucuğum dirençli olsun ama gel de bana laf anlat. Ek gıdalara geçince kafayı yerim herhalde böle giderse, hele bi de inşallah emekleyince beni kaybedersiniz artık kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?