- 30 Temmuz 2008
- 1.454
- 74
- 683
kızlar sabahtan beri yağmur yağıyor.hava kapalı.ne yemek yapıcam ben yaaaCADIARZU
ohh binnurcum gene senin eşin anlayışlıymış hadi kalk demiş benimki hayatta öle bişi demez bırak ben bakayım sen kafanı dinle vs. demez sadece kendini düşünse uyuzzklava:
ya kızlar sizin bebkler koltukaltından tutunca basıyomu benimki hiç isteklidegil basmıyo biterslikmi anlamadım korkuyorumya
Canım belki fikir olur, mercimekli çorba. garnitürlü pilav, ızgara köfte, rus salatası ve patlıcan salatası yaptım ben. Rus salatasını garnitürün içine mayonez kattım. Şıp diye rus salatası oldu valla. PAtlıcan salatasını da konserve patlıcandan yaptım. Pilavın içindeki garnitür zaten konserve. Yani anlayacağın hayat boyunca hiç yapmadığım şeyleri yapıyorum, normalde konserveyi eve sokmazdım. :umursamaz:Ahhh bu minnoşlar vakit mi bırakıo insanda. Öle elime ne gelirse hazır alıyorum artık. Adam da çeşit istiyo tabi. Konserve monserve yiyoruz işte. :gitme:
Sopalık bu koçişler valla.klava: Allah başımızdan eksik etmesin o ayrı tabi ama biraz anlayış bekliyor insan. Allahtan benim ki son bir aydır kendine geldi. Lohusalığı geçti sonunda kaydirigubbakcemile3 Akşamları ve hafta sonları çok yardımcı oluyor. Bi ara acayip sapıtmıştı da Allahtan direkten döndü.
Hakkını yemiyim garibimin. Benimkide ağlamama hiç dayanamaz. Ağlayınca akan sular durur. :dance: Eeee bazen çok işe yarıyo :smiley-cool:
Benim minnoş dönmesine fır dönüyo dabastırınca basmıo hiç. Anca 3-5 saniye, sonra bırakıo kendini. Zamanla yaparlar herhalde. Her bebiş farklı.
kızlar zeynebin hediyesini en erken ben alıcam heralde nilaycım bugün kargoya vermiş muhtemelen yarın elimde olur ay çok heyecanlandım ya
peki kızlar şu bıngıldak meselesi alkıma takıldı benim dogdugundan beri çok yumuşak degildi şimdide belli belirsiz sizin nasıl
nilay nerelerdeymiş ya hiç girmiyo.bi sorun yoktur inşllh.
siz ne ara görüştünüzsositososito
kızlar merhaba.1 haftadır bizde ek gıdalara geçtik.normalde alya günde 1 yada 2 kez kakasını rahat yapardı.ama bugün yapmadı.kabızmı oluyo ki.sizin kuzularda bole bağırsak değişiklikleri oldumu?
peki kızlar şu bıngıldak meselesi alkıma takıldı benim dogdugundan beri çok yumuşak degildi şimdide belli belirsiz sizin nasıl
hülya bizimde öyle.çok az bişey kalmış kapanmasına.ensedeki zaten hemen kapanıyomuşda alnının üstündekinin kapanması yaşını bulurmuş
canım bizim de öyel 2 günde bir yapıyo ek gıdadan heralde artık bagırsaklar yeni şeylerle tanıştı :)
canım bizim bıngıldağa ben dokunamıyorum içim tuaf oluyor.eşim bakıyo ona sordum ön tarafından varmış daha
inş cnm ....ben bugün yemek üzereydim saadet eşim halimi gördü hırstan ağlıyodım hadi kalk hem yılbaşı için bişiler alırız hemde biraz sinirlerin yatışır dedii yoksa ben saatlerce aglardım
off yarın zehranın aşısı varr inş ateşlenmezz
basıyo hatta adım da atıyor :)ya kızlar sizin bebkler koltukaltından tutunca basıyomu benimki hiç isteklidegil basmıyo biterslikmi anlamadım korkuyorumya
al ve paylaş bizimle cnm :)kızlar zeynebin hediyesini en erken ben alıcam heralde nilaycım bugün kargoya vermiş muhtemelen yarın elimde olur ay çok heyecanlandım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?