arkadaşlar doktora gitmek için 6.hafta mı ideal sizce? 4+4 olarak görünüyorum keseyi göremem sanırım değil mi?[/
ben 4 hafta 5 günlük iken 4 mm olarak keseyi görmüştüm.ama doktora 6.haftadan sonra gitmek en mantıklısı ki doktorlarda aynı şeyi söylüyorlar.çünkü sadece keseyi görmek bişey ifade etmiyor..
ay kıyamam sana hamilelikte duygusal olunurmuş sende de başladı mı:roflol: şaka bi yana inş. ikizlerin olur canım çok güzel bir haber:1hug:niye kimse bana yazmadı, mutluluğumu paylaşmadı amaasenağlama
ay kıyamam sana hamilelikte duygusal olunurmuş sende de başladı mı:roflol: şaka bi yana inş. ikizlerin olur canım çok güzel bir haber:1hug:
merhabalarrrr..
Allah'ım hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin, sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimiz inşallaahh.
bugün öğrendim bende haziranda anne olacağımı..
çok mutluytumm..
muhtemel doğum tarihim 26sı olarak gözüküyoo....
hepmize kolay gelsiin arkadaşlarr.
seni tebrik ederim merit.bende 10 gün önce aşılama yaptırdım yani hamile olabilirim ama çok korkuyorum 4.haftadan önce test yaptıramıyorum.acaba senin kan testi sonucun ne çıktı.bana yardımcı olursan çok sevinirim.teşekkür ederim canım benim inşallahhhkaydirigubbakcemile
ne bileyim tip bebek bölümünden sonra yalnız hissettim kendimi ben burada ama, paylaşamadım sizinle içimde kaldııısenağlamasenağlamasenağlama
hayırlı olsun canım, çok tebrik ederimŞeniz
benimde 20 haziran muhtemel doğum tarihi
dr geldim rüya görmüştüm ya yine test yaptırdı değerim 2876 çıktı.. dr iyi dedi birbuçuk aylık dedi hafta demedi neyse işte kalp atışlarını duyabilirsin dedi haftasonu gitcez allah kısmet ederse inş duyarım... hazal seninle aynı sayılırı sen duymuşsun ne güzel bende duyarım inş..
KIZLAAARRRR, MERHABAAAAAAAAhihoyyyt
doktordan geliyorum şimdi, mikro ve 12.gün bugün değerim 420 çıktı. doktorum %51 çoğul,%49 tek olabileceğini söyledi şimdilik. 15 gün sonra çağırdı kese görmeye. kalp atışlarını da görebileceğiz sanırım.:sm_cool:
çok heyecanlıyım yaaaaaa. nasıl sizce değerim, melek değil de meleklerim mi geliyor acabaa??
Naz satlarımız aynı sanırım, benim de muhtemel doğum tarihim 20 Haziran. Bugün "sen geldin ruhuma" okudum. Ne güzel yazmışsın hislerini. Aynı şeyleri yaşamışız, çok ağlattın beni zaten durmadan gözlerim doluyor,duygusalım sanırım bu aralarhayırlı olsun canım, çok tebrik ederimŞeniz
benimde 20 haziran muhtemel doğum tarihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?