canım bende pazartesi gitcem evet bebeğimi görmedim inş görürüm..ben sabah akşam koca bir bardak sütümü içiyorum çünkü başka süt ürünü bişey yemiyorum ama sütü içmeye çalış bence yada bol yoğurt ve peynir ye.. sende inş pazartesi duyarsın kalp atışını herşey yolunda gider inş..
bir yerde okumuştum yumurta yiyemeyenler için günde 9 zeytin yerler ise bir yumurtaya bedelmiş bende hiç sevmem yumurtayıı bu yüzden 9 zeytin yiyorumm bilginizee efendim
kızlar ya canım bir ekşi birde acı istiyor başkada hiçbişeyi ağzıma atamıyorum....et,tavuk,balık vs. adı bile midemi alt üst ediyor...suyu bile zorla içiyorum...anneme hiç çekmemişim ya maşallah tüm hamileliklerindede mide bulantısının adını bile bilmezmiş...ben kime çektiysem....
yarın doktordayım inşallah herşey yolundadır ve çektiğim sıkıntılara değer...
ye ekşiyi doğur ayşeyi:roflol:kızın mı olcak acaba:dance:hihoyyyt
gamzeli merhabahihoyyyt
ben de az önce girdim, çok şaşırdım girebildiğime
aynen walla nasıl alışmışım boşlukta kaldım kaç gündür
ben salı günü doktora gideceğim ilk ultrason bakalım çok heyecanlıyım:bbo:
umarım keseyi ve kalp atışlarını duyabiliriz hayırlısıyla
atışları diyorum çünkü ikiz de olabilirkaydirigubbakcemile
sen de durumlar nasıl canım, kese gördün mü sen?
ne güzel ben senden epey gerideyim canım 4+5 benim
doktorum 28 ekimde çağırdı keseyi göreceğimizi söyledi. ama korkuyorum işte ya dış gebelik falan varsa ne bileyim, hiç bitmiyor stress iştee:1shok:
sen neden erken diye gitmedin anlamadım? senin ilk ultrason değildir herhalde, keseyi kalp atışlarını rahat rahat görmüşsündür sen ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?