canım aktarlardamı satılıyo siyah olanı ben şuan hakkaride yaşıyorum eger bulursan nerde bulduğnu yazarmısın ben burada bulamam zaten en azından memleketten yollatıryımm ben kuru kaysı yedim hiç fayda etmedi cünkii
kızlar ibrahim saraçoğlu da bu konu da hamile kadınların maydonoz nane adaçayı fındık fıstık çekirdek (bütün çekşrsek çeşitleri)ve de badem yememelerini önerdi çünkü bünlar düşük riskini arttırıyomuş not düşim dedim keyifli hamişlikler
Kuru kayisinin siyahini tüketmeye özen gösteririrm, cünkü siyahi saf islenmemis ,rengi acilmamis olaniymis...
nidacım tadı nasıl peki sarısı gibimi sarısını ben yiyemiyorum tadı kötü geliyo.
kızlar biz bugün 8 haftalık olduk sizin nası gidio hamişlik
kızlar biz bugün 8 haftalık olduk sizin nası gidio hamişlik
bizde 8+2 olduk çok iyi gidiyo herşey hiçbir rahatsızlığım yok yarın 16:30 dr randevu aldım ilk defa bebeğimizi görecez çok heycanlıyımhihoyyyt. sen kalp atışlarını duydunmu
bizde 8+2 olduk çok iyi gidiyo herşey hiçbir rahatsızlığım yok yarın 16:30 dr randevu aldım ilk defa bebeğimizi görecez çok heycanlıyımhihoyyyt. sen kalp atışlarını duydunmu
ay canım maşallah benim bebişim daha ancak yarın 5 haftalık olcek bakalım şimdilik hamişlikle ilgili sıkıntı yok öle çok belirgin ama sinir hali ve şu ağlamalar olmasa kendimi daha normal hissedicem kk da hamişlik ii geçer cicim:enbuyukkk:
ahh sekerim daha önceki bebeğimi kaybettiğim icin cok tedirginim 6 yasında bi kızım var daha ona bile söylemedim hamiş olduğumu esim ve annemden baska kimse bilmio benimde midem sorunlu biraz bide cok acıkıyorum yaa
hımm anladım canım içini ferah tut emi ii olcak herşey dua edelim sana ben hep ediyorum ama yine ederimmm ayyy o acıkma bende de var sürekli midem kazınıyo ben sigarayı bıraktım hamişliğimi öğrenince ondan sanıyodummmm
saol arkadasım dr banada 3 sigara en fazla dedi ben iki tane içiyorum son aylara bırakıyorum kızımdada öle yapmıstım
inşallah kalp atışını duyarsınız duymayanlar benim kaybettiğim bebeğimin kalbi 3.5 ay tıkır tıkır attı son kontrolde atmıyodu dr simdi önlem için asprin ve b12 vitamini verdi inşallah yasamam bidaha ama umudumda umutsuzluğumda esit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?