alıntı yap yazan yerin yanında MQ yazıyo ya şekercim, cevaplamak istediğin mesajlarda ona tıklayacaksın en son meseja gelince alıntı yap diyeceksin. cevap penceresinde seçtiğin tüm mesajlar çıkıyor.. kaydirigubbakcemile5kızlar bişey sorcam alıntı yapıyonuz ya lat alta onu nasıl yapıyonuz ya yukarda tosbaa yapmış.
ben sadece anneme kardeşime ve kayınvalidemle görümceme, birde teyzoşuma söyledimm.kıslar hamile olduğnuzu ailenize söyledinizmi ben sölemdim daha kurbana nasipse memlekete gitces o zaman sölemeyi düşünüyom ama bi yandanda duramıyoru söyliyim diyorumm burdaki komşuma söledim tepkisi aa sen daha bebeksin sen cocuksun dedi memlekettede böle yapmaslar heralde dimee??*
derinden ben doğma büyüme ankaralıyım neresindesin ankaranın çok özledim ankarayı en son temmuz da gittim
eşim de cok özledi hatta dün diodu sen yine gittin ben gidemedim diye
semacım bende geldim.
merhaba kızlar.hesaplamalar yanlış değilse bende haziran annelerinden olucam Allahın izniyle.benide aranıza alır mısınız????????????
canım sat a göre doğum ne zman liste var ekliyim seni olurmu cicimmmm:CüvCüv:
sema3455 canim listenin simdilik son hali bu, burdan devam et istiyorsan.
kızlar sizinde
karnınızda agrı varmı
bende var ama cok asırı rahatsız
edecek kadar değil dr normal dedi
canım benim sat 2 eylül ama benim hamilelik 7 eylülde oluştu bana göre.çünkü ilk gittiğimizde bana söylenen haftayı hesaplayınca o güne geliyor.
semacım bende geldim.
merhaba kızlar.hesaplamalar yanlış değilse bende haziran annelerinden olucam Allahın izniyle.benide aranıza alır mısınız????????????
ya kızlar sigarasızlık başıma vuruyor ,
siz bununla nasıl başediyorsunuz
ya kızlar sigarasızlık başıma vuruyor ,
siz bununla nasıl başediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?