ayy canım cok üsüldüm.. sen çalışıyosun sanırım amann dikkat et ne olurr ewt tanırlar kesin eşim ewde olsa sorardım sen sorarsın amin canım hepimisin bebğine rabbim uzun sağlıklı ömürler versinn
teşekkür ederim naren05.çocukları çok seviyoruz eşimde bende 1 oğlum var çağanım anasınıfına gidiyor seneye 1.sınıfı bitirdiğinde düşünüyordum nasip kısmet işi.iykide olmuş istenmeyen deil ama öyle demiyelim kaza işte.umarım beni bırakmaz .
benimde sabah ve akşama dogru oluyor geneldeCanim, benim midem de calkalanma !!! gibi bir his var...Ögürme yok, cikarma da yok ama bulanti var hafif hafif.
canım senin bulantılrın nasıl benim öğürme şeklinde genellike sabahları bende yemek yaparken kötü oluyorum o soğanı flann kavurmak öldürüyo benii ama allahtan şimdilik istifra yokk
canım yeter ki ben bazen yemiyorum die üzülüyorumm bende başlarda öle bi yiyodumki ama şimdi yok
ilk aylardan sonra düzelir canım merak etme ben kızımda hiçbisey yiyemiodum simdi durduramıorum
ayy ikinci bebeğinmi buu öbürü kısmı erkekmii??
merhaba canım.bende aynı senin gibiyim şuan.durmadan birşeyler yiyorum.sende bulantılar başladı mı?benim sadece gece ve sabah hafif bir bulantım oluyor varla yok arası birşey
canım nerelerdesin sen yaa benim yemeklerden sonra hafif oluo bulantım yok denebilir ama boğazıma sahip olamıyorum napc aksam fil gibi olmayımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?