• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

pınarım çok sagol iyiyim hergün şükrediyorum allaha bugünkü halimize araba servişte işte 7500 tl hasar varmş bakalım heralde tır şöförünün sigortası ödicez.ay önemlideğil biz ödeyelim canımz sag ya buna şükür

slm kızlar ancak şimdi girebildim evim berbat kirliydi şükür temizlik yaptım şimdi ayaklarımı uzattım dinleniyorum birazdanda carsıya cıkıp gecelik alcam hastane cantam için o işide halledeyim kaygısı kalksın

kızımın odası için kapı celengi yapıyordum dün bitirdim şükür tam istediğim gibi oldu sizlere resm ekler gösteririm

sizlerden ne haber bebişlerde iyidir inşallah hepinizi öpüyorum

semacım gözün aydın
1 gün bile olsa yetiyor
inşallah dönüşte dekalırlar hasret gideririsin

öptüm

semacım gözün aydın
1 gün bile olsa yetiyor
inşallah dönüşte dekalırlar hasret gideririsin

öptüm

saol sibelim yetiyo diyelim de yetsin napalım buna da şükür eşim aşağıya inmişti onları yolculamaya tambihlemiş semoş çok özlüyo sizi diye 1 gece gelin kalın demiş bakalım aman gelsinler 1 saatde olsa görsem yeter kalmayı geçtimmm

ben biraz dinleneyim kızlar, görüşürüz yine

ben geldim sen gidiyomusun emelimmm????

ayşecim benim herhangi bi fikrim yok araba konusunda ben arkadaşımdan alıcam da o yüsden hiç bakmadım bütçene göre en kullanışlıyı al canım ne diyeyim başkaa ama bana göre 400 500 vermek çok mantıksız

semacım ilk önce bebişini görmüşsün maşallah diyim ve annen gelmiş gözünaydın.sevincini çok iyi anlıyorum.benm annem ve babamda bursadalar.allah kısmet ederse bnde 2 hafta sonra kavuşcam anneme.bu arada yeni cicilere baktım hepsini çok beğendim güle güle kullansın güsel oğlun.

saol zehracım canım geldiler bi 3 saat gördüm o kadar inşallah b daha uğricaklar gitmeden annem almış cicilerimizii allah hepimizin bebişinin üstünde görmeyi nasip etsin sağlıkla huzurla mutlulukla inşallahhh

ya herkes gezmede heralde hava çok güzel burda ben sabah 6buçukta kalktım uykum var ama gündüz asla uyuyamam kii

allahın gezgin güzel hamişleriiiiiiii
herkes gezmelerdemiiiiiiii benim belim çokkkk ağrıyo erken kalktım sanırım ondan uykumu alamadım ki gece 2 de yattım sabah da 6buçukta kalktımm gündüz asla uyuyamam kii

slm kizlar...
guzel hawalarin tadini cikariyorum atiyorum kendimi disari
sizler neler yapiyorsunuz bakalim keyifler nasil...

özlemmmm sen 30ncu haftayamı girdin yaşasınnn az kaldııı bizde büyüttük bizim tickerlarda ilerliyo artıkınnn

evet canim benim oglusum 1 hafta ileri gidiyor bastan beri o 30a girdi ben 29u doldurcam sanirim...
hic gecmiycek saniyordum walla ama geciyor semacimm
yarin sende gircen yeni haftana

benimkide öne geçmiş artık önceden hep haftasındaydı bende yarın gircem eevet o neydi yaaa haftalar değil günler ilerlemiyodu sanki şimdi de garip bi hal doğsun istiyorum ama hamişlik bitcek üzülüyom dışarda daha ii bakabilcekmiyim acabaaaa?????

Back
X