• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

Çalışmanın tek iyi yönünü gördüm hamileyken oda öğle yemeği hazırlamamak.Semoş ne güzel yemekler hazırlandı rahat rahat oh valla bense akşam yemeğimi kimde geçirsem diye düşünüyorum çünki içimden hiç yemek hazırlamak gelmiyo bu aralar.

canım bu akşam yemeğiiii öğleye yemeğim var şükür kıs evde olsan sende yaparsın arkadaşa gitmeyi düşünüyom da ondan yaptım

kıs öğle ezanı okunmadımı orda yoksa ikindiylemi okucaklar kuranıı
cnm 2 yaa 2.30 gibi başlıyolarrrrrr anca toplanıyoruzzz
aaaaaa canım benim çok sevinirim ya hani başka zaman giyilicek bişey olsa problem diil ya.

saadet ne güzel kuran dinlemeye gidiyosunuz bol bol dua et.bizide unutma olurmu canım

pınar canım nasılsın oğlun nasıl?

edicem cnm hepimizeee edicemmmmm merak etmeynnnn
hadi biz kaçtık hazırlanalımmmm öptükkk siziiiii

Evet canim 33 oluyorsun...32 bitmis, 33 den 4 gün almissin...
bende öyle hesaplıyordum da acaba yanlışmyım dedim sağol canım..
canım bu akşam yemeğiiii öğleye yemeğim var şükür kıs evde olsan sende yaparsın arkadaşa gitmeyi düşünüyom da ondan yaptım

maşhh valla.evde olucam inş bir ay sonra bende:))o zaman yparız inşş:))kıs öğle ezanı okunmadımı orda yoksa ikindiylemi okucaklar kuranıı

papatyam sağol canım.. Allah kabul etsin:))

kızlar benim ayaalr büyümeye başladı sanırım.. ayakkabıalrı sıkıyor:((şişiyor gliba yavaştan yavaştan:(yüzüklerde sıkıyor.. takmıyorum çoğunca alynasımı bile:(

Armagancım normal tabi ödem hepsi doğumdan sonra geçecek kısmetse.benimde bazen oluyo sanki diğer hamişliğimde ayaklarım balon gibi olmuştu son zamanlarda

kıslar ya size bişey danışıcam kısmetse mayısın 8 inde kardeşimin düğünü var ve ben 34.haftamda olucak bir gün öncesisdede kına gecesi var bizi yorucu ama güzel bi tempo bekliyo.Ama benim kafama takılan ne giyeceğim bitanecik kardeşimin düğününde çok şık olmak istiyorum bi yandanda maddi sıkıntılarım var hastane parası vs.bide 4 ay maaş almıycam neyse yani sizden hiç bilginiz varmı diye yardım istiyorum istanbulda nerden nasıl bişeyler bakabilirim varmı fikriniz?

canım kısa kollu gogus altından fıyonklu bol elbıseler var adil ışıkta cokda pahalı degıl en azından gunluktete gıyebılecegın bısey hem ferah olur upuzun bı abıye gıyme bence altınada babet gıydın mı bence cok sık olursun :)

slm bütün annelere ve meleklerine.
nidacim özletdin canim nasil gecdi gezinis?????HERKES IYIDIR INS:
kizlar bugün sabah cok acaip bisi oldu ya, sabahin göründe uyuyorduk daha esim benim cigliklarimla uyandi. ama nasil bagriyorum, bi sicradi yatakdan dogruyorum sandi .neoldu diyo sancidan bisey demiyom sadece bas bas bagiriyordum , ayagima bi kramp girdi ay anlatamam. cok sükür esim yanimdaydi o haletdi...... ay ins birdaha olmas

kizlar bugün sabah cok acaip bisi oldu ya, sabahin göründe uyuyorduk daha esim benim cigliklarimla uyandi. ama nasil bagriyorum, bi sicradi yatakdan dogruyorum sandi .neoldu diyo sancidan bisey demiyom sadece bas bas bagiriyordum , ayagima bi kramp girdi ay anlatamam. cok sükür esim yanimdaydi o haletdi...... ay ins birdaha olmas

aynı sey banada oluyo canım sabahları esnerken ozellıkle ılk oldugunda esımde cok korktu hadı kalk kalk hastaneye gıdelım dedı ben o agrıyla gulunce anladı dogurmadıgımı :)))artık o alıstı bazen gece gırıo uykulu halıyle ovuo hemen sonra uyuyoruz mısıl mısıl :D

Canim benim merhaba ,

iyi gecti gezimiz..gittik geldik iste..
Canim aynisi bana da oldu ,,ki hamileligimin basindan beri magnezyum aliyorum...
Bu arada magnezyumu doguma - 4-5 hata kala kesinlikle birakmak gerekiyor, cünkü erken dogum sancilarina sebep oluyor...

Armagancım normal tabi ödem hepsi doğumdan sonra geçecek kısmetse.benimde bazen oluyo sanki diğer hamişliğimde ayaklarım balon gibi olmuştu son zamanlarda
evet ya.. doğru.bu neki.. doğuma yakın iiyice şişcezz))

canım magnesum kullna dr una danış.. yoksa fena oluyor bu kramplar:(

pınarcım senin son adetin neydi.. şimdi benim 32+4 ya 33 . haftadamı oluyorum ben..??kafam çok karışıyor..kafamçokkarıştı
Tatlım 5 eylül sat ım.sen benden 4 gün öndesin yani 32 yi bitirdin 33 ten 4 gün aldın 33 haftanı sürüosun

aaaaaa canım benim çok sevinirim ya hani başka zaman giyilicek bişey olsa problem diil ya.
saadet ne güzel kuran dinlemeye gidiyosunuz bol bol dua et.bizide unutma olurmu canım
pınar canım nasılsın oğlun nasıl?
Tatlım iyiyiz ne olsun ağırlaştık iyice

magnezyum veya calsıyum d3 kullan canım tabı once doktoruna sor :)[/QUOT

aliyorum ama pek düzenli deyil, ah canim doktoruma ulasabilsem sorcam , inan bu son bir haftada cekmedim kalmadi amá dr um tatilde , habirede hastaneye gitmeyi istemiyorum, allahim cok kötü biseymis bu karamp ya, canim bende daha ilk kez bugün oldu sikca olcak dedine göre ofofsenağlama

Canim benim merhaba ,

iyi gecti gezimiz..gittik geldik iste..
Canim aynisi bana da oldu ,,ki hamileligimin basindan beri magnezyum aliyorum...
Bu arada magnezyumu doguma - 4-5 hata kala kesinlikle birakmak gerekiyor, cünkü erken dogum sancilarina sebep oluyor...

tsk ederim canim bende iyi sayilirim isde arada hamileligin getirdigi bazi problrmmler yasamaya basladim hepsi de bir anda gelince isde zor oldu ama napcan melegim tek saglikla gelsinde. ay öyle demek bak bunu bilmiyordum ozaman 1 aydaha kullaniyimda birakiyim erken merken olmasin tek.
delikafadulden

Tatlım aynısı bendede oluodu magnezyum içiorum dr una danış magnezyum al acill

tamam alirim kizlar, ya gerci arada unutuyorum ama günde bir kez aliyorum ben, yeterlimi acaba 2mi alsam#

armagncim benimde yüzüklerim olmuyo malesef artik , ama ben taki takmadan yapamamki:uhm:

Back
X