• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

Özlemcim hos geldinnnn

slm kizlar biz geldik ve cok yorgunuz, kizim icin ufak tefek cicekler battaniyesine islemek icin almisdim, eve geldim cantami dökdüm amam yok ne aptalim kasssada birakip gelmisim büyük bi ihtimal, cok da uzak simdi tekrar yürüyecek
halim hic yok .ama cok siniroldum yakötükedihüsoofofofof

kizlar hamilelikde araba kullanmak yasak falanmi, annem kiziyo bana araba kullandimda yasak diyo dogrumju acaba

CAnim bende kullaniyorum ama almanya da 9. ay da araba kullanmak yasak haberin olsunnn

kızlar ben cıkıyorum yemek yaptık yemek yıcez sımdı :)) bu aksam hangı dızı var ya ıyıce tv den uzaklastım :(

himmmneyse zaten herhalde 9 aylikken kullanmaya bende pek cesaret edemem , ay simdi bile aslinda korkuyorum , maglum benim esim bebegimin öpnünde durdugu icin ufak bi darbe bile olsa almamaliymisim, direksiyonda karnima pek yakin.ay bi dogursak.
canim hosgeldin sende

himmmneyse zaten herhalde 9 aylikken kullanmaya bende pek cesaret edemem , ay simdi bile aslinda korkuyorum , maglum benim esim bebegimin öpnünde durdugu icin ufak bi darbe bile olsa almamaliymisim, direksiyonda karnima pek yakin.ay bi dogursak.
canim hosgeldin sende

slm kizlar biz geldik ve cok yorgunuz, kizim icin ufak tefek cicekler battaniyesine islemek icin almisdim, eve geldim cantami dökdüm amam yok ne aptalim kasssada birakip gelmisim büyük bi ihtimal, cok da uzak simdi tekrar yürüyecek
halim hic yok .ama cok siniroldum yakötükedihüsoofofofof

kizlar hamilelikde araba kullanmak yasak falanmi, annem kiziyo bana araba kullandimda yasak diyo dogrumju acaba

yasak deil burada fakat ben artik kullanmiyorum uzak yerlere..
kisa mesafelere bisey tasincaksa kullaniyorum
benim oglum arabaya binince cok tekmeliyor o yuzden kullanmiyorum
rahatsiz olmuyorsan kullan

bugun yemegi kocis yapiyor...
bende sizle cene calayim barisırnaşık şey

selamlaaarr biz gldik oğluşumla..
dr kontrolumuz vardı bugün, drdan çıkıp anneme geldim..
herşey yolundaymış, büyümüş oğluşum, karman çorman duruyordu önceden şimdi doğum yoluna girmiş, dönüşünü tamamlamışş.
artık içerde günlerini tamamlayıp yanımıza gelmesini beklicez..
dr'umuz sezeryan tarihini 17 haziran olarak verdi:)) tam 8 hfta kalmış oluyo.. çok heyecanlandım bugünn..
Allah hepimize sağlıkla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin inşalaaahh..

geçmişi okuyamadım biraz dinlenmeye gidicem, hemen size yazayım dedim..
herkesi öpüyoruumm...
maş oğluşunaa cnmmm gözün aydınnnnnn
slm ben aranıza yeni katıldım
hoşgeldin cnmmmm
ben daha bezini almadım sizce hangisi daha iyidir

bekle 2 dakka cnmm ben bu konuda sayfa açmıştım linki verim sana bak karar verrr en iisiii

slm bu arada kızlarrr bizzz geldikkk
kuranımızı dinledikkk yedik içtiiiikkk
sonrada ordan çıktık komşuyla pazarada gttk alışveriş yapıppp geldikkk kızımlaaa
babamızında işi uzun sürcekmişşş geç gelcekmişşş brazz sizeee bakalım dedikkkk
özlemcim çok yormasaydın kendini tatlımmmm

Back
X