• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

ne gzlmişşş yaa çarşamba hariç diğer günler evdeee
işi ne ki özlemcim eşinn
benim kocişdee öle iş yapsa keşkeeee oh ne gzl olurrr sositososito

evet binnurcum biz bu sene tayinciyiz birde :( küçücük bebekle yolculuk yapcaz :( inşallah birşey olmaz kuzularımıza

özlemcim ndeğerini bil yaşadıgınız her saniyenin inan ben de hep beraber olmayı isterdim doyamadım eşime bi türlü :(

canim is yerleri ve kiracilari var sadece carsambalari gidip hesaplarini kont edio..
diger gunler evde benle
sabahtan gun beraber baslio
ama inanin bu kadar birarada olmakta SIKICI
ben 10 gun trye gidip geldigimde birbirimizi yeni tanimis gibi heyecanli oluo bazen ozlemek guzel

alışacaksın binnurcummm mecbur işleri bu bizim eşlerimizin sorumlulukları cok hiç bir plan yapamıyorsun herseyi eşine göre ayarlıosun ben yemeği önceden hazırlamam bilirim cünkü dediği vakiitte gelmiyceğini ama onlarda isteyerek yapmıyorlar naparsın meslekleri zor :(

canim is yerleri ve kiracilari var sadece carsambalari gidip hesaplarini kont edio..
diger gunler evde benle
sabahtan gun beraber baslio
ama inanin bu kadar birarada olmakta SIKICI
ben 10 gun trye gidip geldigimde birbirimizi yeni tanimis gibi heyecanli oluo bazen ozlemek guzel

ne gzlll cnmm iimişşşş
gerçiii haftanın 6 günü evde 24 saatte olmak sıkıcı olurrr yaaa
arada çıksınnn dışarıı eşin yada sen çıkdaaa özleyynnn birbiriniziiii sırnaşık şey

ben yatıyım kızlar sizlere ii geceler tatlı rüyalar inşallah bende sizlerde meleklerimizi görürüz rüyamızda öptük sizi

ben de yatıyorum kızlarrrr hepinizi öpüyorum canlarım allaha emanet olun kuzucukalara da ii bakın öpüldünz

ne gzlll cnmm iimişşşş
gerçiii haftanın 6 günü evde 24 saatte olmak sıkıcı olurrr yaaa
arada çıksınnn dışarıı eşin yada sen çıkdaaa özleyynnn birbiriniziiii sırnaşık şey

cikiyoruz canm..
ama ole fazla deisiklik olmuyormirmirmirmir
yarinda beraber plan yaptikkaydirigubbakcemile

bende çıkımda yatım bariii kızlarrrr iyigecelerrr
melekler grsin rüyalarınızaaaaaaaaaa

ii gidiyor nazarcim cok sukurrr senin nasil gidiyo
saadetcim ii geceler canmcm

iyi cok sukur ya yarin odasini kurcaz insallah onlari kuracak birini bulamamisdik yarin gelir insallah...
bende cikim yatim iyi geceler herkese ....

Back
X