• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

didemcigim memleketine hosgeldin .....sibel masallah kuzucuguna....havva ve sengul sizlere de gecmis olsun..bugun pazar oldugu icin sanirim kimse yok..opuldunuz

hsurmalcim cook gecmis olsun dikkat et kendine bol bol dinlen vitamin al

kızlar merhaba, napıyorsnuz, biz iyiyiz iki gündür giremedim hiç, annem bizde ya, geçmiş olsuna geliyorlar doğal olarak bana geliyorlar ,, akşamda eşimin tarafından düğün vardı, mecbur gittik saatliğine ,çok yoruluyorum iki gündür,
Siz napıyorsunuz herkes iyidir inşallah
Havva hastaymış galiba geçmiş olsun canım,
biraz geçmişi okuyayım

didemcigim memleketine hosgeldin .....sibel masallah kuzucuguna....havva ve sengul sizlere de gecmis olsun..bugun pazar oldugu icin sanirim kimse yok..opuldunuz

saolun kızlar hepinize teşekkür ediyorum . b,raz daha iyi gibiyim ama hala beynimin içi acıyor ve bütün kemiklerim agrıyor daha iyi olucam inşallah
anladıgım kadarıyla çogunuz pazar gününün keyfini çıkartıyorsunuz allah bozmasın yarabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

Ya kızlar neden kimse cevap vermedi sabahtan beri sizde de şişlikler var mı acaba diye sormuştum?

Teşekkür ederim cevap verdiğin için ayaklarımda şişlikler var.Ayağım üstünde bileklerimde bide sağ ayak bileğimin biraz üstünde de.^30.haftadayım ben buarada canım

biz geldik herkezde geliyo sanırım yavaş yavaşşş
canım benim şişliğim yok olmadı dahaa bn yemeklere flan çok az tuz kullanırım ondan olabilir
bide şu hamilelikte içmedğim kadar su içiyorum

Ya kızlar neden kimse cevap vermedi sabahtan beri sizde de şişlikler var mı acaba diye sormuştum?

canım ödem nedeniyle şişkinlik normal diye biliyorum ben tuzsuz yemeye çalış tai sebep buysa. ama en saglam yanıtı doktorundan alırsın canım bence doktoruna sor derim ben için rahat etsin

havva battaniye ne alemdee kzz
btrmedin mi daha
bebek şekerleriii bittimiiii

bende yok cnmmm şişlik hala yüzüğüm oluyor hihoyyyt

sadetçim sende sezeryan olucaktın demi yanlış hatırlamıyorsam
aklında bulunsun canım eger şişkinlik olursa ve yüzügü çıkaramazsan ileriki haftalarda yüzügünü kestirmek zorunda kalırsın çünkü ameliyat altın takılarla yapılmıyor. sırası gelmişken söylemek istedim tatlım

bendede sislik yok..
buarada cok tuzlu yiyorum ben
nasil bir damaksa
meyvalara bile tuz atarim:utangac:

h.b saadetçim iiyim sen nasılsın??
kocişin nöbetçimi yinee??
iim cnm bende yok cnm kocişim bugün isth. dün nöb.çiydi
sadetçim sende sezeryan olucaktın demi yanlış hatırlamıyorsam
aklında bulunsun canım eger şişkinlik olursa ve yüzügü çıkaramazsan ileriki haftalarda yüzügünü kestirmek zorunda kalırsın çünkü ameliyat altın takılarla yapılmıyor. sırası gelmişken söylemek istedim tatlım
evet cnm sezeryann
sağolsan cnmmm daha öncede ameliyat old için biliyordummm ama ynede tşkür düşünmen yeterrr a.s.
bendede sislik yok..
buarada cok tuzlu yiyorum ben
nasil bir damaksa
meyvalara bile tuz atarim:utangac:

slm özlemcimmm
maşşş cnmmm damak tadınnn baya değişikmişşş kaydirigubbakcemile3

kızlar biz geldik.....
malesef pek enerjik gelmedik
bütün kemiklerim ağrıyo bademciklerim şiş çok kötüyüm kızlar bir sürü karışım yaptım içtim ama bakalım artık.İnşallah daha kötü olmam.:1no2::1no2:

Back
X