Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmis olsun yesimnur..
dikkat et kendine vitaminlerini al bolbolda dinlen..
geçmiş olsun yeşimmmm
dido gitmiş adanasına ne güzel bol bol gezer artık 7 ayın acısını çıkarır
havvacım sende hastaymışsın çok geçmiş olsun canım en dün akşamdan beri bal,limon,zencefili sıcak suyla karıştırıp içiyorum sanırım onlar bana iyi geliyo sende deneyebilirsin canım ve yatarkende parol alıyorum ateş yapmasın diye...
kızlar biz geldik.....
malesef pek enerjik gelmedik
bütün kemiklerim ağrıyo bademciklerim şiş çok kötüyüm kızlar bir sürü karışım yaptım içtim ama bakalım artık.İnşallah daha kötü olmam.:1no2::1no2:
kızlar merhaba
aranızda kalsiyum içen var mı?
içenlerden kullandıkları ilacın ismini söylemelerini rica ediyorum bir de ne zamandır ve ne şikayetle
kullanıyorsunuz faydasını gördünüz mü?
kızlar merhaba
aranızda kalsiyum içen var mı?
içenlerden kullandıkları ilacın ismini söylemelerini rica ediyorum bir de ne zamandır ve ne şikayetle
kullanıyorsunuz faydasını gördünüz mü?
sendemi hastaydın havva geçmiş olsunn
gecmıs olsun cnm benmde bogazlarım şiş su sıralar salgın var herhalde anlamadım bende cok soguk su ıctım ondan olsa gerek portakal skıkıp ıctım ılık ballı sut ıctım bıraz faydası olsun umarımdaha kotu olmayız![]()
saol canım . ay çok az kalmış senin yahu ilk senmi dogurucan kız yoksa aman heycanına diyecek yoktur şimdi senin bir aydan az kalmış .allahım kucagında görmeyi nasip etsin inşallah .ben çok heycanlıyım yaGünaydın kızlar, merchandize, Yeşim, Havva geçmiş olsun canlarım, Ne oldu böyle nazarmı değdi haziran annelerine , Allahım şifalar versin hepinize :Saruboceq:
Benim bugün kontrolum var kızlar, saat 11:40 ta, inşallah büyümüştür oğlum
Şişmelerden bahsetmişsiniz bende çok var, davul gibi ellerim ayaklarım, şu an bunları yazarken bile sızlıyor ellerimaz kaldı zaten dayanmaya çalışıyorum
Kalsiyum olarakta Cal D Vita kullanıyorum, günde 1 tane , eğer süt içemessem o gün, 2 tane alıyorum
Magnezym sabah akşam , ama bugün sorcam doktora, bir arkadaş demişti hatırlayamadım, doğuma yakın bırakılması gerek diye, malum benim 4 haftam kaldı
Birde kızlar aklıma geldi, biliyorsunuzdur zaten ama doğumda edilen dualar kabul olurmuş,
hamileliktede öyle , bol bol dua edelim,
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin