• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

Merhaba kızlar,
nasılsınız, henuz bi hareketlilik yok degil mi? Dogum yapan filan?
hepimiz icin daha erken ama galiba 4 hafta sonra baslarız ınsallah bebeklerimizi kucagimiza almaya
ben bugun 34+0 dayım ve halen calısıyorummmmmmmmmmmmm
insallah haftaya ayrılıcam
geceleri de ben de yatamıyorum, yastıklarla bogusup duruyorum, eger bir de gece bebis uyumazsa halim fena

günaydın haziran anneleri bana gecmıs olsun dıleyenlere cokcok tesekkur edıyorum :1hug: dün gece bebeğim çok gerildi herhalde karnım davul gibi oldu çok korktuk pazartesı kontrole gıtcem allah tan umarım bısey olmamıstır bırazda gazlı yıyecekler yedım herhalde ondan oldu naniknanik sımdıde bogazım hala şiş :( dun gece ılık ballı süt içtim bi faydası olmamıs sankı tukurugumu yutarken cok acıo doktorumu arıycam bakalım o ne dıcek :delphin: herkese tekrardan günaydın hasta olan anneler toparlayalım kendimiziiiii :(

sanada canım.. geçmiş olsun.. o gerilmeler magnesum eksikliğinde olur dedi benim dr um.. çok olduğu zaman magnesumu iki kez al bir günde dedi.. benimde c.tesi baya kasılmam oldu.. o gün yatarkende içtim.. pazar günü iyiyiydim.. dr una sor canım.. artık doğuma hazrılık bunlar olcak herlde.gazlı içecekde içmemek gerek .. bir daha içme canım.. boşverr.hasta olanalra kocaman geçmiş olsun.. Rabbim hepinzie acil şifalar versin inşş..

hoşgeldin yaseminel canım..bende 33+0 oldum.. bende kısmertse inş bir aksilik olmassa 38. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum.. dayanabildiğim kadar artık.. kısmet .. ben evde olsam daha çok iş yapıp yoruluyorum..işyeriden daha rahatım.. baklaım zamna ne gösterir.. şaka maka az kaldı yaa doğuma ne güzel:))Rabbim sağlıkla kavuştursun bizleri inşş aminnn....:))

AY EVET GUZELıM YA NASIL CALISACAKSIN O ZAMANA KADAR
evde oldugumuzda daha cok ıs yapıyoruz o konuda haklısın ama ıse gıdıp gelmek bıle ezıyet olur artık
buyuk konusmayayım ama ben dayanamam herhalde

mrb kızlar nasılsınız.umarım herkes iyidir.hasta olanlara geçmiş olsun.dikkat edin kendinize.doktor kontrolü olanlarda inş güzel haberlerle dönerler.
bende artık izine ayrıldım cuma günü.evdeyim ama iş yapmaktan bi hal oldum.çalışırken temizlik yapılmıyo doğru düzgün.üstünden yapıyodum hep. şimdi derine inince iş bitmiyo daha çok işim var çokkkkkkkkkkkkk

mrb kızlar nasılsınız.umarım herkes iyidir.hasta olanlara geçmiş olsun.dikkat edin kendinize.doktor kontrolü olanlarda inş güzel haberlerle dönerler.
bende artık izine ayrıldım cuma günü.evdeyim ama iş yapmaktan bi hal oldum.çalışırken temizlik yapılmıyo doğru düzgün.üstünden yapıyodum hep. şimdi derine inince iş bitmiyo daha çok işim var çokkkkkkkkkkkkk

çok yorma kendini allah korusun bızım suan erken dogum tehlıkemız bıle var bende gecen ole bı temızık yaptım aksam uyuyamadım eşim bana cok kızdı haftada bır temızlıkcı alalım dedı ama ben yapmadıkca ıcıme sınmıor ıste.ama o aksamdan sonra bende cok korktum artık o kadar derın temızlık yapmam dıkkatlı ol cnm kaydirigubbakcemile5

çok yorma kendini allah korusun bızım suan erken dogum tehlıkemız bıle var bende gecen ole bı temızık yaptım aksam uyuyamadım eşim bana cok kızdı haftada bır temızlıkcı alalım dedı ama ben yapmadıkca ıcıme sınmıor ıste.ama o aksamdan sonra bende cok korktum artık o kadar derın temızlık yapmam dıkkatlı ol cnm kaydirigubbakcemile5

evet dikkat etmek lazım. ama birinin bunları yapması lazım ben başkasının yaptığını beğenemem herhalde illa ki her yeri indirip kaldırıcam.gerçi çok yüklenmiyorum.az az her gün bi iş yapayım diyorum.ama yine de insan yoruluyo yaa.önceki halimi arıyorum hep.birde bir uyku basıyor anlamıyorum.yatsam sürekli uyucam herhalde.her uyuyamamaktan şikayetçi ben tam tersi.birde uyuyunca dinlenmek yerine daha yorgun oluyorum anlamadım gittiiii

neyse kızlar iyi günler size.ben biraz yemek yapayım.sonra bulaşık falan.yine grş kendinize iyi bakın öptüm hepinizi.

evet dikkat etmek lazım. ama birinin bunları yapması lazım ben başkasının yaptığını beğenemem herhalde illa ki her yeri indirip kaldırıcam.gerçi çok yüklenmiyorum.az az her gün bi iş yapayım diyorum.ama yine de insan yoruluyo yaa.önceki halimi arıyorum hep.birde bir uyku basıyor anlamıyorum.yatsam sürekli uyucam herhalde.her uyuyamamaktan şikayetçi ben tam tersi.birde uyuyunca dinlenmek yerine daha yorgun oluyorum anlamadım gittiiii

aynı sey bendede var uyuyunca daha yorgun olarak kalkıyorum gamyoncuiremsu bolbol uyumak lazım ama bosver bebısler gelınce ılk 1-2 hafta zor olucak.annem hep ılk haftalar düzen-düzensizlik, program-programsızlık der .delikafadulden ılk haftalar umarım cok cabuk ve kolay gecer :)hihoyyyt

Kızlarrr şimdi efsane ile görüştüm şükürler olsun bebişi solunum cihazından çıkarmışlar....kendi soluk alıp vermeye başlamış...

herkese selammmm
yusufumla biz geldik teyzeleri..
hasta olanlar varmış geçmiş olsun...
yorucu bi haftasonundan sonra işte olduğuma sevineceğimi hiç tahmin etmezdim ama işteyim ve mutluyumkaydirigubbakcemile2

ayy pınarrrr çok sevindim hadi artık kendi de emmeye başlarsa tam süper olucakkk allah sağlıkla çıkmayı nasip etsin hastanedennnn bende yemek yaptım bebişimin çamaşırlarını attım mak. ye birazdan biter onları asıcam yarın artık bütün gün ütü yaparımmm

çok sevindim ya masallah efsanenin oğlusuna inş. birlikte eve döndüklerininde haberini alırız

kızlar merhaba;
maşallah çoğu kişi doğum iznine çıkmaya başlamış.eeee bebişler büyüdü artık:))) oğum iznine çıkanlar raporunuzu 32+0 damı aldınız?ben yarın 31+0 oluyorum.yarın gitsem 32.haftada izne çıkabilir raporu verirlermi?telefonla randevu alındığı için zorla düşürdüm ona da yarına verdiler.haftayamı gitsem yarın mı gitsem bilmiyorum da.

Back
X