• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

ıştahmı açıyormuş, ben bu hapa başladığımdan beri acıkmıyorum sanki , herkeste başka etki yapıyor demek
Doktora gidenlerin gözü aydın, Maşallah tüm haziran bebişlerine :nazar:
Semoşum Allah arkadaşına sabırlar versin, en kısa zamanda yüzünü güldürsün,
Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın

Yeşimnur maşallah kızına 37 inci hafta erken değilmi?
Havvacım gözün aydın, anneciğin geliyormuş , hasret giderirsin doya doya , kimse anne gibi olmuyor

nidacım emelcim çok sağolun tatlışlarrrrrr allahım meleklerimizi bize bağışlasın korusun onlarıııı

bende oğlumun kilosuna göre cum isterim dr dan ama normal doğurmak istiyom ben sonra çok tombalak olmasın oğluşummmm bu balık yağı bana ii gelmeyebilir zaten tontişim ya ondan

evt pınarcım günde 1 tane tok karna balık yediğin günler almaya bilirsin

bildiğim kadarıyla pınar gunde 1 kere
ama doktor bana aksam demisti, cunku istahi cok acarmis, yemegi fazla kacirirsin demisti

Ben sabah akşam içiyorum marincapı, eczacıda öyle demiş, doktorda devam et dedi, kaldı şurda zaten 4 haftam azcık tombişleşsin kuzum, gynoferon demir hapı bir tane, calsiyum sandoz 1 tane alıyorum, birde magnezyum sabah akşam zorunlu tansiyonu düşürüyormuş. doktor hiç aksatma dedi
aaa içmedim bu sabah :1shok:

SAolun canlarım ben günde bir tane alayımmm zaten magnezyum,calsiyum,demir hapı alıyorum çok yüklenmiyim...
Emelcim senin bebişin kilosu bu hapı içmeden ne kadardı?İlaçtan beri ne kadar kilo aldı?

bende birazzdan 2nci posta yıkananları ütülicem bugünde yünlülerini yıkadım astımm hemen kuru onlar zaten pijamalarımda kurudu hastane çantamı da elimde olanlarla yapıcam bugün

kıslar size bi sorum var fikri olanlar belirtirlerse sevinirim ben devlette doğurmayı planlıyorum ya hastane çantama tek kişilk nevresim takımı koysammı ki??? izin verirlermi kullanmaya ben yatamam başkasının yattığında da çok pis huyum vardır eşimin yastığında bile yatamammm

pınarım sen hala kilosunu mu takıyosun batuşumun yaaaa çocuğu doğmadan obez yapcan heeeee kuzummm maşallahı var batuşumuzunnn kızcazz ama he oğluna haksızlık ediyosun annesii o zaten güçlü tombik bi bebek şükürler olsun ki:nazar:

ev işleri tum erkeklere zor geliyor, bence o da annelerinden kaynaklanıyor
aileleri ne kadar temizse onlar da oyle oluyorlar ve temizlik yapmak zor gelmiyor
ben market işlerini, banka işlerini filan hepsini yapardım
onlar bıraktım, evde de hamile oldugumdan bu yana yardım ediyor,yoksa etmez de

yok be güzelim kayınvalidemin hakkını yiyeyem onunla ilgili değil .çünkü benimki 17 yaşından beri ayrı annesinden.Dersane ,üniversite, iş.Çok titizdir sağolsun.Öğrenciyken biz onun kadar temizlik yapmazdık.tertimiz evi vardı.cam bile silerdi.evlenmeden öncede aynıydı tertimiz.ben ara sıra gelirdim yanına bal dök yala derler ya öyleydi.ama şimdi çay bile almaya kalkmıyor.son 1 ay hariç.Kardeşim gitsin ütü de yapacak .

burada izin vermiyorlar semacım ama sen yine de götür şansını dene :)))

havvacım yeşimcim gözünüz aydın kızlar maşallah ne kadar kocaman olmuş kızlarınız allah nazarlardan saklasın böle devam ederler inşallah

vildancım hem beşiğinize bayıldım hemde cok tatlı bi hamiş olmuşsun allah nazarlardan saklasın kuzum sizi :nazar:

hımm naren olsun ben koyayım da zorliyim dimii belki izin verirler ben özel oda tutucam tek kişilikkk ordan yırtarım belkiii

canları biz geldik sabahtan doktor kontrolümüz vardı anca yazabildik
bu gün 32.hafta çalışabilir raporumuzu aldık kısmetse 5 hafta çalışıp çıkıcaz
ama iş yerimden 1 hafta beni idare etmelerini istiycem bakalım artık.
Kızımız çok şükür gayet iyiymiş.Doktorum dışarıda yaşayabilecek duruma geldiği an alıcam dedi daha önce yaşadığım talihsizlikten dolayı bebeği riske atmak istemiyormuş bakalım hayırlısı olsun.
Bu arada kızım 1.930 gr olmuş Maşallh kızıma:nazar: muhtemelen 37.haftada sezeryan olcam kızlar oda haziranın 2.haftasına denk geliyo.

canım maşallah bebişine kocaman olmuş.Sanırım hpimizin bebekler tontiş olacak anlaşılan.Allah kurtarsın hepimizi canım.Hayırlısı ile alalım kucağımıza.

bende birazzdan 2nci posta yıkananları ütülicem bugünde yünlülerini yıkadım astımm hemen kuru onlar zaten pijamalarımda kurudu hastane çantamı da elimde olanlarla yapıcam bugün

kıslar size bi sorum var fikri olanlar belirtirlerse sevinirim ben devlette doğurmayı planlıyorum ya hastane çantama tek kişilk nevresim takımı koysammı ki??? izin verirlermi kullanmaya ben yatamam başkasının yattığında da çok pis huyum vardır eşimin yastığında bile yatamammm

semoşum burda benim arkadaş devlette doğurduuu
o getirdi yanındaa ve serdikkkk bi gzlll
kmsede bşy demedii sen dene bi şansınıı

ay kızlar rüyamda ikiz bebeklerim vardı biri kız biri oğlann
ayyy ne zormuşş bakmasıııı
eşimle kafayı yiycektik az kalsınnn
biri ağlar biri acıkırrr
neseki rüyaymışşş bi uyandım oh beee dedim vallahiii
bide neden se pek anlamadım oğlanla daha çok ilgileniodmmm
içimdende düşünüommm yazık kızımmmla pek ilgilenemiyorum diyeee
ne anlama geliriii acabaaa

hayır olsun canım.