• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

rica ederim ayşeicmm.. inş her zamna böyle güzel habelreirni duyarız bebişlerimziiin.. sağlıklada kavuışruuz zamanı geldikçe tek tek:))

nasılsınız güzel annişler a.s.

pınarcım cemilenin bebeğine cok sevindim canım ya

armagancım nasılsın canım güzel kızın üzüyor mu anneyi yoksa :)

saĞol narencım.. Yok yaa maŞhh ı var kuuzumun.. ınŞ doĞuncada bÖyle uslu bır kız olur:))saĞolsun benı hamılıĞmde hıÇÇÇ Üzmedı teyzesı:))

neyse kızlarr bız kaÇtık.. BugÜn yarım gÜndÜ.. Eve dıdelım..dınlenelın accık.:))herkese gÜzel bırgÜn dılıyoruzz kızımla::))

masallah armagancım benimki tam bi cadı annesi kılıklıkaydirigubbakcemile3 çok hareketli hiç durmuyo karnım sekilden sekle giriyo öyle ekme yiyorum vallahi dr da söyledi çok ii böyle hareketli olması dedi ama doğunca ne yapcam bilmiyorum ne uyutacak ne oturtacak bu cadı benidelikafadulden

teşekkür ederiz arkadaşlar sizlere de göstersin daha nice 10 yıllar

biz şimdi kızımın gösterisinden geldik çok heyecenlıydı resimlerini eklerim elbüme

sibelim nice mutlu yıllara daha nice 10 seneler kutlatın inşallah güzel kızlarınızla allah huzurunuzu sağlığınızı mutlulugunuzu hiç bozmasın inşalllah :))

selam kızlar nabersiniz dün buzdolabuı temizleyen biri vardı aranızda hatırlamıyorum şimdi kimdi ama onun hatırlatmasıyla bende dolabı temizlemeye başladım söktüm herşeyi bende yıkadım şimdi yerleştiricem . sizde haberler nasıl sadet gittimi acep doktora

selam kızlar nabersiniz dün buzdolabuı temizleyen biri vardı aranızda hatırlamıyorum şimdi kimdi ama onun hatırlatmasıyla bende dolabı temizlemeye başladım söktüm herşeyi bende yıkadım şimdi yerleştiricem . sizde haberler nasıl sadet gittimi acep doktora

Selam Havva,

Aynen bende buzdolabini temizleyecegim ama o bana ben ona bakiyorum...Tembelligim üstümde bugün...
Ancak dosyalanmasi grekenlerle ilgilendim bugün...off birde ehliyet sinavim var yazili haftaya , calis calis bunaldim artikkkk:delphin:

slm güzeller, bugün sabah karsimda oturan alman komsum bana geldi oda gecen sene dogim yapmisdi, bana kitap hediye verdi cok hos bi kitaba benziyo, hamilelikden- bebegin dogumundan sonrasina kadar cok önemli seyler yaziyo.bide beni cok sevindiren yarin baa gel oyuncaklari falan olsun ana kucagi sepet yatagi var istersen gel al dedi. yarin bakcam artik.
bide dogum hakkinda konusduk ben normal istiyordum sezeryani cok daha zor zannediyoordum ama komsum ,cok kolay oldugunu 4 günde hastaneden cikdini hic agri falan cekmedini anlatdi.
benimde simdi kafam karisdi, en cok merak etdigim hep sezeryanla dogum yapanlarin göbegi kaliyo, normal dogum yapanlarinki daha cabuk gidiyop diyorlar dogrumu ya lütfen bilgilendirin beni,,,

slm güzeller, bugün sabah karsimda oturan alman komsum bana geldi oda gecen sene dogim yapmisdi, bana kitap hediye verdi cok hos bi kitaba benziyo, hamilelikden- bebegin dogumundan sonrasina kadar cok önemli seyler yaziyo.bide beni cok sevindiren yarin baa gel oyuncaklari falan olsun ana kucagi sepet yatagi var istersen gel al dedi. yarin bakcam artik.
bide dogum hakkinda konusduk ben normal istiyordum sezeryani cok daha zor zannediyoordum ama komsum ,cok kolay oldugunu 4 günde hastaneden cikdini hic agri falan cekmedini anlatdi.
benimde simdi kafam karisdi, en cok merak etdigim hep sezeryanla dogum yapanlarin göbegi kaliyo, normal dogum yapanlarinki daha cabuk gidiyop diyorlar dogrumu ya lütfen bilgilendirin beni,,,

Nezocum selam,

sezeryan kisiden kisiye degisiyor...Kimi agrisiz sizisiz atlatiyor, kimi de epeyi cekiyor...
Ama normal dogum yapanlarin göbeklerinin hemen gittigi dogru canim...
Hayret almanlar genelde normal dogum yaparlar, nasil olmus da kadincagiz sezeryani tercih etmis..Belki mecbur kaldi...
Sen yine de korkmuyorsan, normal gidiyorsa hersey normal dogumu bir düsün...

Selam Havva,

Aynen bende buzdolabini temizleyecegim ama o bana ben ona bakiyorum...Tembelligim üstümde bugün...
Ancak dosyalanmasi grekenlerle ilgilendim bugün...off birde ehliyet sinavim var yazili haftaya , calis calis bunaldim artikkkk:delphin:

anacım bu haziran annelerindede bi ehliyet alma gayreti maşşallah yani sadette sanırım ehliyet almaya çalışıyordu anlaşılan dogurur dogurmaz kendinizi yollara vuracaksınız hayırlısı bakalım. aslında sizin bebeşlerinizede dogar dogmaz ehliyet vermeleri gerek sonuçta iki kişi gidiyorsunuz kursa hehehehe. buz dolabıda düzenlenince gerçekten çok güzel oluyo ama temizlendikten ve düzgün yerleştiken sonra boş gibi geliyo bana alışverişemi çıksak ne

haklisin aslinda nidacim .cok korkdugundan sezeryani tarcih etmis, ya aslinda cok sükür benim hersey yolunda. kafami karisdi ya. bebegime daha erken kavusuyorum hani ani beklenmedik olmuyo terminli falan ya daha kolay geldi birde anlarsin yirtilma olayui beni cok korkutdu yoksa agrisi falan pek deyil, gecer o konuda cesaetliyim normal dogumdanda pek korkmuyorum

canım bence bu sana baglı normal dogum yapanlar hemekn ayaga kalkıyo hatta kısa sürede spora felanda gidebiliyorlar sezeryn bi nevi ameliyat oldugu için bu biraz zaman alır diye tahmin ediyorum sadece . bence zor olan tek şey beklemek. az kaldı gerçi.

normal doguma bosuna ''normal'' dememısler.eger onunuzde bı aksılık yoksa tabıkı normal dogum yapın . ha allah korusun son anda aksılık cıkar sezeryan olursunuz.zaten sezeryanda bu yuzden var :emir_bebek: allah hepımıze hayırlı dogumlar versın bı avazda kurtulalım :smiley-cool:

Selam Havva,

nidacım bende sınava 2 kere gırdım sadece motor kaldı ama pes dedim valla . hamıleyken calısamıyorum dısardan unıv okuyorum onuda zorla calısıp gırıorum zaten . ama ben ehlıyetsız araba kullanıyorum gamyoncuiremsu kımseye ornek olmayayım aman delikafadulden

nidacım bende sınava 2 kere gırdım sadece motor kaldı ama pes dedim valla . hamıleyken calısamıyorum dısardan unıv okuyorum onuda zorla calısıp gırıorum zaten . ama ben ehlıyetsız araba kullanıyorum gamyoncuiremsu kımseye ornek olmayayım aman delikafadulden

Hamileyken bu isler zormus..Bazen okudugumu anlamiyorum sinir oluyorum..Benim Türkiye ehliyetim var ama burda gecerli olmadigi icin yeniden yapiyorum herseyi..Ama iyi de oldu , cünkü bir cok seyi unutmusum, birde buradaki kurallar bir degisik...

Back
X