• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

merhaba kızlar nasılsınız ?herkes iyidir umarım .
bu arada dün buzdolabı temizleyen bendim.gerçekten buzdolabı yeni alınmış gibi oldu birde tabi boş görünüyo temizleyince.herhalde çok şey attım içinden.misgibim oldu şimdi içine bişey koyarken dikkat ediyom hemen kirlenmesin diye.
dün buzdolabı günüydü bugünde ütü vardı ben yine yoruldum.

bu arada herkesin 23 nisanı kutlu olsun.bu sene ben katılamadım izinli olunca insan bi haber oluyo

bugün ütü yaparken deli oldum.sinir oluyorum şu uzun kollu erkek gömleklerine.
anam çizgi tutturacam diye 2 saat ütü yaptım.

kimse yok yaaa ben kendi kendime konuşuyoomm

benim eşim evdeydi yeni gitti kendileriii napalım onla ilgilendik bugündeee valla kıslar annem gitmeden paklamış buzdolabımı herşeyi silip öle koyuyorummm hemen kirlenmesin diyeee ayy oğluşumda sağ tarafıma geçti hiç orda durmazdı alışık olmaınca epey bi gerildi karnımm tuhaf oldu hehe hıçkırıkta tuttu öle hıçkırıyo kuzummm

galiba herkes gezmeya cıktı hava kötü ben cıkamadım:çok üzgünüm:çok sıkıcı bi günnnnn

bende evdeyim bu havada gezmek güzel olmaski yaaa.bi taraftan yağmur yağıyo yağmasa bile hava kapalı.
hem çok iş var gezemiyom beeen.
hafta sonu hava güzel olursa halı yıkıcam.yani yıkattırıcam diyim

yarın gitcem ccanım yarın saat 11 de bakalım sıpam büyümüşmüüü??????? burda da hava çok soğuk kapalı yağışlııı sobayı yaktı eşim gitmedennnn üşüdüm vallahi bu ar ahep yanıyodum ama .....

bende evdeyim bu havada gezmek güzel olmaski yaaa.bi taraftan yağmur yağıyo yağmasa bile hava kapalı.
hem çok iş var gezemiyom beeen.
hafta sonu hava güzel olursa halı yıkıcam.yani yıkattırıcam diyim

sakın haaaa kendim yıkarım falan diye düşünme bırak yıkmayı süpürünce bile insannın beli kopuyoooo ver halı yıkama yerleri var yıkasınlar çok da tutmuyo zaten bütün evin halıları 50 60 anca tutar ne gerek var yorulmaya bebişi riske atmaya sakın sakınnn duymamış olalım çok hassasız bu konulardakötükedihüso

yarın gitcem ccanım yarın saat 11 de bakalım sıpam büyümüşmüüü??????? burda da hava çok soğuk kapalı yağışlııı sobayı yaktı eşim gitmedennnn üşüdüm vallahi bu ar ahep yanıyodum ama .....

ay bende çok yanoyorum yaaa.üşümeyi unuttum nerdeyse.belkide bir aydır biz soba yakmıyoruz.gerçi eşim üstüste giyiniyo ama ben de yanıyorum.
sıcak evlere gidincede sıcaktan bunalıyorum

sakın haaaa kendim yıkarım falan diye düşünme bırak yıkmayı süpürünce bile insannın beli kopuyoooo ver halı yıkama yerleri var yıkasınlar çok da tutmuyo zaten bütün evin halıları 50 60 anca tutar ne gerek var yorulmaya bebişi riske atmaya sakın sakınnn duymamış olalım çok hassasız bu konulardakötükedihüso

yok canım ben yıkamıycamda.kayınvalideye götürcem o yıkayıvericek.eşim falan beraber hallederler.bende coçuk gibi su üstünde oynarımmmhihoyyythihoyyyt

basbelam dikkat et dün dr uyardı beni en riskli aylara girdik kesinlikle yorucu zorlayıcı işler yapmak yasak

ay bende çok yanoyorum yaaa.üşümeyi unuttum nerdeyse.belkide bir aydır biz soba yakmıyoruz.gerçi eşim üstüste giyiniyo ama ben de yanıyorum.
sıcak evlere gidincede sıcaktan bunalıyorum

canım bende yakmıyodum epeydir ama üşüdüm bugün nasıl olduysaaaaa hem ev ılsın bi dedim akşama daha da soğuk olur gündüz böleyseeeee benim sobam kat kaloriferi yani sobayı yakınca diğer odalarımıda petekleri ısınıyooo yataarken de üşümeyelim diyeee yaktıkkk

basbelam dikkat et dün dr uyardı beni en riskli aylara girdik kesinlikle yorucu zorlayıcı işler yapmak yasak

işleri günlere böldüm zaten yaa.günde bir iş ypıyorum.zaten yapacak halim olmuyo beni uyku basıyo.daha azönce uykudan uyandım.sölemesi ayıp.uyuyamayan arkadaşlar var nispet yaparmış gibim oluyo habire uyuyom diyom

canım bende yakmıyodum epeydir ama üşüdüm bugün nasıl olduysaaaaa hem ev ılsın bi dedim akşama daha da soğuk olur gündüz böleyseeeee benim sobam kat kaloriferi yani sobayı yakınca diğer odalarımıda petekleri ısınıyooo yataarken de üşümeyelim diyeee yaktıkkk

zaten ben soba yakmasınada deli oluyorum.biran önce merkeze geçsemde kaloriferli evde otursam diyom.en deli olduğum şey sobayla uğraşmak.gerçi bu sene hep eşim ilgilendi ama yinede sinir bişey:kızgın:

ben dün gördüm kızımı ama yarın askeri hastaneye gitcem tahliller için herkes nts ye girdi mi kızlar

büyümüştür semoş yarın bende gitcem

büyümüşerdir kuzularımızzzzz gidelim görelimmmm içimize su serpilsinnn hasretimiz dinsin birazcıkınn dimi emmekaydirigubbakcemile5

yok canım ben yıkamıycamda.kayınvalideye götürcem o yıkayıvericek.eşim falan beraber hallederler.bende coçuk gibi su üstünde oynarımmmhihoyyythihoyyyt

heeeee ii o zaman anam allah nazarlardan saklasın ne ii kayınvaliden varmışşşş maşallah sübhanallahhh :nazar::nazar::nazar::hooray:

Back
X