K
MAŞALLAH BATUŞA ALLAH ANASINA BABASINA BAĞIŞLASIN DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAH.PINARCIM TEBRİKLER HAYIRLI BİR EVLAT OLSUN İNAŞLLAH SİZE AİLESİNE HUZUR MUTLULUK GETİRSİN BEBEĞİNİZ EEE ARTIK PINARLARIN EVİNDE 2 KİŞİLİK MACERA SONA ERDİ ARTIK 3 KİŞİLİK BİR HİKAYE VAR EVLERİNDE.
KIZLAR BEBEKLERİNİZİN HAREKETLERİ NASIL NE KADAR DA BİR OYNAMALARI LAZIM BİLEN VARMI BENİMKİ GEÇEN HAFTA DAHA HAREKETLİYDİ SANKİ MERAK ETTİM.KIZIMIN ODASI GELCEK YARIN.DR.GİTTİK GEÇEN GÜN 35+2 BUGÜN KIZIM 47.CM OLMUŞAMA KİLOMUZ 2.376 AZ BİR KİLOMU BU YA OO KADAR ONA FAYDALI ŞEYLER YİYORUM KİLO ALMIYOR SİNİR EDİYOR BENİsenağlamaDOĞUMA 18-22 HAZİRAN ARASI DİYOR.NEREDEYSE 39 HAFATNIN SONUNDA ALCAK BEBEĞİ
canım benim tok karna sol yanına yatıyosun
sonra elini karnına koyuyosun
10 hareket sayıyosun
bu on hareket 1 saat içinde olmalı
eğer böleyse çok çok ii
en ufak hareketleri bile say 1 tekme bi dönüş bi hıçkırık
benim dr böle anlattı bu dönemde hareketler çok önemlii
aklına olsun
korkma kilosuda az değil bence daha hazirana kadar 3 ü geçer merak etme günde 30 40 gr alıyolar emii
Kızlarrr ya çok özürrr Batuş bırakmıooo ...
Şimdi oturdum ağlıo yine gazı var senağlama
Ananesi bakıo yoruldum fena...
Silikon göğüs ucu mutlaka alın ...
Kanama ilk gün çok oldu sonra pembemsi...
Hastane çıkışı ben 3 tane almıştım yetmedi kustu,işedi halletti hepsini...en az 5 tane alın
Aptamil pre ve 50 cc lik kap alın mutlaka slikon kaşık alın sakın biberonla mama vermeyin memeyi tutması için...
Süt gelmesse mama mecbur lazım oluo sarılık olmaması için...
Şuan aklıma gelen başka yok siz sormak istediklerinizi sorun ben cevaplıyımmm kızlarr....
oy batuşumun dertleri başlamışşş mama gaz yapıyodur kuzu karnına masaj yap
bilgiler için saol canımın içi bende 1 tulum daha koyim o zaman
silikon kaşık alcaktım alim bak onuda meme ucunuda koyayım çantaya
çok saol canım benim amin canım hayırlı kolay doğum nasip etsin rabbim hepimiz, bi avazda kurtarsın son günlerim sizinle bebek doğunca bu kadar sık giremicem hatta ilk 2 hafta hiç giremeyebilirm gelenden gidenden vakit bulamam bide eşimin ailesi kalabalık gelen giden hiç bitmez bakan çok olur yani bebek düzene girince ancak bende girebilirim nete allahtan hayırlısı ne diyelim
kıs 2 hafta haber vermicenmi eve çıktığında bi mesaj atarsın yawru ya iyiyiz falan gibi merak ederiz bizzz emiii