ohhh ne güzel valla herşeyin tamam ben yarın doğuma gidicem allahım hala iş var ya öfff sinir oluyorum banyom mahvoldu dün klozet için yer yapıldı tabi banyomda kirlendi onu temizlicem klozet takılı değil karman çorman ya bana yapılırmı bu şurda 1 günüm var ondada temizlikle uğraşıcam buz dolabım tamirden geldi onu düzelticem koltuklarımın yüzünü makinaya attım daha camlarım dışardan silenecek eşim kaç gündür yapıcam diyo ama nerdeee onlarda kaldı öfff ya böyle yarım yamalak işlerden nefret ediyorum valla sinirden ağlıcam yaa doğumdan sonra gene ben uğraşıcam bişeyide tam yapsalar kafamı kırcam herşeyleri yarım yamalak daha hastane çantamda eksik var kaç aydır diyorum ama duyan yok ayy çok sinirliyim yaa ben emzikle biberonu kaynar suda 5 dk beklettim sabunlu su felan yazmıyodu üstünde kaynar suda 5 dk bekletin yazıyodu bende beklettim
ay canım benim bir gün mü kaldı doğumuna...Bak bebeğini düşün strese girme ne olur. ben de temizliği yaptırdım ama evde yapılacak bissürü iş var ve de birazdan ankarada şiddetli bi yağmur başlayacak gibi yani camlar iki gün geçmeden leş tekrar.
Bizim bebeğin daha yatacak yatağı da hazır değil, sabaha kadar kafamda kura kura uyuyamadım,ama düşününce herşey olacağına varıyo ve bizim kadar kimse takmıyo boş ver. Kayınvaliden eltilerin sen doğumdan gelmeden eve bi çeki düzen verirler söylersin yetişmedi diye