bak çok üzülme seda allahın zoruna gitmesinnnn
herseyin hayırlısı die dua et ne kadar basit seylere takılıyorsun cnım farkındamısın
canım benim yeşim haklı bak özlem de bende heğimiz aynı seyi söylüyoruz zaten sen miadında dogum yapacaksın
üzülme sedacim ne küvezi girse menzilgülünün oglusu girerdi dimi.bak bana ben mesela simdiden rabbime dualar ediyorum neolur1- 2 hafta sonra melegim gelsin diye.
bencilik yapmak istemesdim ama artik dayanamiyorum cünkü iyice bunalima gircem bu agrilarim yüzünden.40 haftami istesemde tamamlayamamiycam artik gücüm kalmadi buraya kadar bile iyi dayandim bence.bosver yanliz büyüt nevarmis daha da güzel bi anne kadar kimsse güzel bakamas zaten o yavruya. bir yerde okudum bebek 1 yasina gelene kadar anneden baska hic kimse onun ne istedigini cözemesmis, rabbim zaten kadinlari öyle mükemmel yaratmiski bence anne olunca hepsi profosyenel bakici kadar bilgili akili kendinden emin oluyorlar.....
sedacım sıkma canını bu haftada bu kilo gayet iyi. ölçümler bazen birbirini tutmayabilir, bu senin bebişin kilo almadığı için değildir.Sancı konusunda da eğer açılman yoksa bişey olmaz merak etme.
benim 34 haftada sancım çıkmıştı bak 37 ye geldim şimdi tık yok. sen gönlünü ferah tut
hadi cnm hayırlı uğurlu olsunn
tarih saat alınmış
sağlıklı doğumlarrr inşallah
ah cnm geçmş olsun neseki şimdi geçmiş
bebişde doğana kadar 3 kg olurr
sıkma canınıı
sağlıklı olsun gerisi sorun değil
Sedacım benim oğlum 2940 doğdu , bir hafta sonra 2800 e düştü , doğum şişlikleri gidiyormuş, şimdi kilo almaya başladı , pazartesi kontrolümüz var bakalım anlıcaz ne kadar büyümüş
önemli olan sağlıklı olması, bir rahatsızlığı olmasında emzirirsin sık sık , büyür çabucak
Sedacım bebeğim kilosu çokta önemli değil.Kız bebek 3 kiloya yaklaşsın yeter diyorlar.Canını sıkma önemli olan sağlıklı olması.Ayrıca 36 haftada akciğer gelişimini tamamlıyor.Büyük ihtimalle küveze girmeyecektir.Hakkında hayırlısı olsun.Sedacım annelik içgüdüsel güzelim.Mutlaka bakıp büyütücez Allah ın izniyle..Küçükde olsa büyüycek.4 kilo olup doğum sonrasında çok fazla kilo kaybeden bebekler var sağlık problemleri sebebiyle.Canını sıkma moralini bozma.Hayırlısı olsun
Kity 79 Pınardı sanırım.Ben yeni izne ayrıldım.Artık forumda rahat rahat yazabiliyorum.Doğunca da zor elbette ama enazından gözümüzün önünde olacak.Ağlıycak durmuycak derdi var anlıycam.Şİmdi karnımızda görmüyoruz.Sürekli hareket ediyomu diye aklımız onda.Doğsunda hayırlısıyla başederiz inşallah.
biz varya hakatenbazen ne istedigimizibilmiyoruz. bende aynı senin gibi kiloya takıntılıyım biraz . ama yanlış tabiiii.buna kafayı taktıgın sürece bebegin kilo almaz arkadaşım unut gitsin daha içerde durucak zaten allahın izniyle alır kilo 3 kiloyu bulur merak etme.iki hafta daha durursakesin bulur üçü senin üztüne düşen bu konuyu fazla kafaya takmamak serumda iyi gelmiş bak ne güzel
kızlar yazdıklarınızı tek tek okudum ve çok rahatladım emin olun,
bende çok kilolu bir bebek istemiyorum
sağlıklı olması tabiki önemli ama yanımda kimse olmayacak 5gün sonra tek kalıcam
çok küçük doğarsa nasıl bakıcam die korktum
ama bu başkasının bebeğine benzemez insan kendi bebeği olunca bi cesaret bi kuvvet gelir
allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
zaman yaklaştıkça acaba sezeryan için gün alsammı diyorum
sanırım normal doğum korkumu aşamamışımki şimdi korkudan ateş basmaları başladı
offf
Evet canim sükretmek lazim, Seda dün epeyi üzülmüs bebegin kilosundan dolayi, umarim okur yazdikalrimizi...Saglikla gelsinler insallah...Sali günü annem geliyo bu arada kismetse vizesini de aldi ohh 3 ay bende ...alkisalkisalkis
Günaydin kizlar,
dün dogum yapacagim hastaneye gittik...
Cok detayli bir sekilde usg yaptilar ayni zaman da nst...
Doktor herseyin yolunda oldugunu söyledi ,suyumuz yerinde, bebege giden oksijen oldukca iyi vs. vs.
Sadece benim minik kizim oldukca minik bir bebek, doktor bunun normal oldugunu korkacak birsey olamadigini öyledi..minigim 2418 gram teyzeleri :)) Kafa capimiz da 30 cm..
Biraz üzüldüm ama sonra normal dogumda bana kolaylik olacagini ve bebisini saglikli oldugunu düsününce icim rahatladi biraz...
gözün aydın canım,
bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim
evet bende üzüldüm ama yazılanları okuyunca kendime geldim,
bide dr ölçümlerde yarım kiloya kadar farkedebilir fazla yada az çıkabilir diyince
2200 felan olursa die korktum biran
Kızlarr albümümüze gazlı batuhan ve zombi annesinin resmini ekledikk delikafadulden
oyyy çok tatlı ya
bu güzellik için herşeye değer ama annesiii
milupanın gece çayını iyi diyorlar canım
bide sen nasılsın ameliyat yerin tamamen iyileştimi
yada kaç günde acısı geçiyor