Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana bi link göndercem bekle de oku sweethome cummm
canım ne şekilde kullanıcağım ben çünkü benim göğüs ucum şimdiden yarık gibi bi tuhaf korktum valla.
ayy canım benim ihsoşu aldın kucağına gözün aydın allah analı babalı büyütsünkızlar hadi hakkınızı helal edin canlarım biz bir saate çıkcaz inşallah duş alacam şimdi çok heycanlıyım anlatamam semocuum ben sana haber veririm kuzucuk daha sezerciğin saati tam belli değil çünkü kendini sıkıntıya sokma canım benim tamammı alhancığımında Allah yardımcısı olsun inşallah darısı başınıza kızlar dualarınızı eksik etmeyin seviyorum sizi kuşlarrr haber veririm nezocum hakkında hayırlısı olsun bitanem iyi dileklerin içinde sağol öptüm hepiniziiopuyorumnanaktan
gözün aydın canım bebeğini kucağına alacaksın allah yardımcın olsun darısı bizim başımızadıdooom canım bende bır saate cıkıcam uyku tutmadı kuranımı okudum bıraz hepınıze dua ettım ınsallah hayırlı haberlerını allırım canım .sen ve bebegın allah a emanet ol canım benım.kızlar bız gelmeden dogurmayın heee?hpinizi çoook öpüyorum.
nazocum aman dıkkat et kendıne bebısın bıkacgun daha dayansınhayırlısıyla kavus yavruna canım .
hoscakalın kızlarrrrr.bızım ıcın dua edın emııı?
ayy ne güzel annen yardım etmiş sana herşey tamam ağdayıda halletinmi değmeyin keyfine valla bide anne eli değince daha başka oluyo sanki onların elinde bi sihir var ya valla ben yapıyorum beğenmiyorum annem yapıyo sanki ben hiç düzeltmemişim gibi oluyo onun temizliği nasıl belli oluyo tabi biz daha acemiyiz onlar kaç senedir ev işiyle uğraşıyo bizim bir saatte yaptığımız onlar yarım saatte yapıyo allah razı olsun vallamerhaba kızlarrrrrr
cumartesi akşamı annem geldi
dünde evimizi kıyı köşe bi güzel temizledik
missss oldu
içim çok rahatladı
koltuklar,tüller,camlar,yatak odam,mutfağım ,banyom mis oldu
bide ağda olayını halledersem
kızımı sabırsızlıkla beklicem
dünden beri sancıda hissetmiyorum
allah razı olsun annelerimizden kimse onların yerini tutamıyorya hiçbirzaman
eeeeee sizler nasılsınız bakalım
Haber veririm canım , büyücekler yavaş yavaş
bende madela diye bir krem kullanıyorum, çok kızarırsa yara olursa bepanten sürüyorum , iki saat sonra gene sil , çok uğraştırıyor yani
merhaba kızlarrrrrr
cumartesi akşamı annem geldi
dünde evimizi kıyı köşe bi güzel temizledik
missss oldu
içim çok rahatladı
koltuklar,tüller,camlar,yatak odam,mutfağım ,banyom mis oldu
bide ağda olayını halledersem
kızımı sabırsızlıkla beklicem
dünden beri sancıda hissetmiyorum
allah razı olsun annelerimizden kimse onların yerini tutamıyorya hiçbirzaman
eeeeee sizler nasılsınız bakalım
12kişi var nie kimse konuşmuyorki