• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

beklemede olan 2009 haziran hamişlerine kolay doğumlar , doğum yapmış taze annişlere de bol sütlü günler .
darısı sağlıkla ve zamanında bizim de başımıza olur inşallah ...

Canım maşallah, göbüşünüzde düşmüş, bizimde 10 günde düşmüştü , sağlık ocağındayken , doktor olur inşallah oğluşum :)
nasılsınız, irem prenses nasıl ?
sğl cnm iizzz çok şükürrr ben braz zombi gbi oluyorumm ama değer yavrum için sizde iisiniz inş
biz geldik hastaneden
sarılık olduk malesef 2 gündür hastanedeydik
dün göbeğimiz düştü şükür ama ben hemeen yıkamıştım çağatayı şimdi hala sarılık yüzünden yorgun oğlum
meme ucuyla emişiyoruz birazcık emdi sonra uyudu zavallım annem gelicek onu bekliyorum sonra yine yıkıyıcaz belki azcık kendine gelir
anne olmak ne zormuş 2 gündür kendimde değilim
dikişlerimin acısını bile unuttum
işte bizden haberler böle
çağatay bey çok zayıfladı 2640 olmuştu hastaneden çıkarken tekrarölçtük 2800 olmuştu bakalım ii herşeyi şimdilik
hiç burda olamadım
doğum hikayemi yazamadım
siizi çok özledim
ama bana mecbur bi canlı olunca ilk önce ona odaklanıyorum kimseyi görmüyo gözümmm

bende sizi özledim :(((
pınar biz de vermiştik şekerli su sütüm gelmediğinde karnı ağrıdığğında çağatayın ama oldu bize fayda etmedi cicimmm

saol mavişcim valla doğum sancısı çekerken aklıma kim geldiyse dua ettim unuttuklarıma da dedim allah kabul ederse

kızlar ben demiştim size bu oğlan gerçekten kuduruk bi ağlıyoki sormayın 1 saat ama kolik değil sinirdennnnn sürekli sağılmış hazır süt var memeyi tutamayınca sinir yapıyo siniri geçene kadar biberondan süt veriyom canım çıkıyo valla

cnm çok geçmiş olsun benim kuzumda oldu sarılık 2. günündee
değeri 8.7 idi ama çok şükür doktor kont azaldııı
hastaneye gerek kalmadııı
hafif yüüznde varr
vücudunda btmişşş
yüzündekide geçermişş
bu arada semacımm beni kızdaa meme emerken sinirleniooo ağlıoo ben de dayanamayıp arada biberonla veriommm
inşş memeyii bırakmazzzz
irem hanımmm

pınarcım nasılsın kuzum görüşemedik nicedir
bizim kızın huyu kaçtı sadece kucakta ve ayakta yastıkta uyuyor
uykuya dalmada problem yaşıyoruz pazartesi dr kontrolu var sorcam bakalım ne diyecekler
şu an kayınvalidem var yemek ütü ve zeyneple o ilgileniyor o da gidince mahvoldum ben

Sıbelcım evet gÖrÜŞemedık canım merak etme aynı sorun bızdede var tılkı uykusu oldu uykusu batuhanın yatırıyoruz aĞlıyo kucaĞımıza alıyoruz veya ayakta gezınıyoruz susuyorrr yandıkkı ne yandıkkk

slm arkadaşlar sezeryanla doğumda da muhtemel doğum tarihine kadar beklenio mu yoksa daha önceden mi alınıo bebek

benim muhtemel doğum tarihim 8 aralık kaç gün önceden alınır ki siz tecrübelisiniz o yüzden soruyorumkaydirigubbakcemile3

slm kizlar,
bugün alman komsumla sohbet ederken,
bana ilginc bisi dedi.
eger küvete sicak su doldurursan ve icinde yaklasik 1 saat oturursan,
sancilarin gelir, vede kolay dogumun olur dedi.
bikac arkadasi uygulamis ve sonuc basariliymis.
hepsi de 3-5 saat sonrasinda bebeklerine kavusmuslar...
benim daha haftam kücük ama 1 hafta sonra,
icimden bi denemek geliyo acikcasi.
gayetde saglikli bebekler ve dogumda kolay olmus,
demmeki bi yan etkisi olmamis..

Sİbelcİm evet gÖrÜŞemedİk canım merak etme aynı sorun bİzdede var tİlkİ uykusu oldu uykusu batuhanın yatırıyoruz aĞlıyo kucaĞımıza alıyoruz veya ayakta gezİnİyoruz susuyorrr yandıkkİ ne yandıkkk
valla bizde aynen. zombi oldum gecelrei ben ya.::((gece uykusu yok. nasıl büyücek bu bıdıklar yaa.. kucağımda memmede uyuyor.yatırıyorum uynaıyor.. başlıyor mızıklanmaya.. 4 saat ayaktayız gecelri:(

iyi akşmalr kızlar.. nasılsnı..umarı herkes iyidir. biz bildğiniz gibi .. bebişle uğraşıyoruz.. uyku muyku klamadı artıkın. gerçi onun için herşeye değer..:))

Canım maşallah, göbüşünüzde düşmüş, bizimde 10 günde düşmüştü , sağlık ocağındayken , doktor olur inşallah oğluşum :)
nasılsınız, irem prenses nasıl ?
canım sizinkiler iyimiş.. biizmki tam 14.günde düştü:))

biz geldik hastaneden
sarılık olduk malesef 2 gündür hastanedeydik
dün göbeğimiz düştü şükür ama ben hemeen yıkamıştım çağatayı şimdi hala sarılık yüzünden yorgun oğlum
meme ucuyla emişiyoruz birazcık emdi sonra uyudu zavallım annem gelicek onu bekliyorum sonra yine yıkıyıcaz belki azcık kendine gelir
anne olmak ne zormuş 2 gündür kendimde değilim
dikişlerimin acısını bile unuttum
işte bizden haberler böle
çağatay bey çok zayıfladı 2640 olmuştu hastaneden çıkarken tekrarölçtük 2800 olmuştu bakalım ii herşeyi şimdilik
hiç burda olamadım
doğum hikayemi yazamadım
siizi çok özledim
ama bana mecbur bi canlı olunca ilk önce ona odaklanıyorum kimseyi görmüyo gözümmm

semoşum geçmiş olsun canım.. sıkma canını düzelir.. genelde her bebkde oluyor.. benim kızda 250 gr vermişti hastaneden sonra. :((merak etme toparlar hemen annesi:))

annem aradı 10 dk sonra gelirr
çağatayda uyuyo kuzum
ya kızlar ne zormuş anne olmak içim çıktı 2 gündür ağlamaktan
ne hallerdeyim bi bilseniz
allaha şükür ki evimize geldik
allahım kimseyi evladıyla sınamasın hastane köşelerinde öle derman aratmasın
sorma canım.. ilk günler bende ağladım hep kızıım için. depresyona girmiştim resmen:Ç((neyseki atlattım şimdik.. öyle böyle büyücekelr inşş:)
selamlar hanımlaarr..
bir sayfa gerisine kadar okuyabildim, emir heran uyanabilir:))
semoşum geçmiş olsun çağataya, benim oğluşumda güneş banyosuyla atlattı sarılığı, o zaman bile aklım çıkıyodu bişey olucak diye..

kızlaaar benim sağ göğsüm felakeeet yara oldu:(( çok canımacıyo emzirirken, gözümden yaş geliyo resmen, napcam bilmiyorum..
genel cerrah, cilt doktoru ve kadın doğumcu olmak üzere 3 tane doktora gittim hepsi normal geçicek yapacak bişey yok dediler..
bekliyoruz bakalım geçmesini:(((
şimdilik herkesi öptüüümm, emiri kontrole götüreceğim, mis kokulu bebişleriii kokluyoruuuuuuuuuum:))
aylincim geçmiş olsun canım.. benime ilk zamanalr oldu ki göğsüm birden ..şmdi daha iyiym. merhem kullandım. geçer inşş seninkide üzülme canım.

Back
X