2009 Haziran Anneleri!!

ben demir ilacını hiç ek gıdayla meyve suyuyla flan vermiyorum doktorumuz öyle bişey demedi
sabah akşam 4 er damla veriyorum aç karna

ben içmediği zaman bir çay kaşığı zeytinyağının üstüne damlatıyorum demiri , severek yiyor anlamadan yutuyor :)

canım bi kaç damladan bişey olmaz , sonuçta ilaç falan değil ki,
ben küçük kız bebeklere kıllanma olmasın diye sürülyo biliyodum, onu sormuştum, sen ne için kullanıyodun ki?

Ben kendim için kullanıyordum epilasyon sonrası sürüyordum monovit şişesiyle benzer oldukları için uyku sersemi vermişim ama nasıl korktum aramadığım sağlık ocağı kalmadı ve doktora gittim. Şimdi allaha şükür iyiyim.

Aramıza hoş geldın canım:)) benımkı de sabahtan berı arıyo naber karıcım dıyte dun delirtti ya şimdi gönlümü almaya çalışıyo:umursamaz: ya bi de fazla pimpiriklenme ne öyle maske falan,ya da ben çok rahatım bılmıyorum.

ay Allah yardımcın olsun İlke uykusuzluk çok zor.ben bıraz önce yıkadım arkasından da cd takıp attım yatağına emzıği verdım ağzına arkamı bı döndüm küt uyumuş.sen de bı denesen.yıkayınca mayışıyolar malum.

ayy ne güzel cnm yaa..nerde biz sallanmadan uyumuyoruz alıştık...kayınvalide sağolsunnkafamçokkarıştı..
artık doymadığını düşünmemeye başladım..
emzirmeyle birlikte mama weren varmııııııı??*

birde d-gabbana ismini bilmiorumm cnm kusura bakmaa..
emzik ne kullanuosun bizim cadı ağzından dewamlı düşürüo tutmam lazım yanında..
benim hep istediğimdi senin yaptığın.. koy beşiğe kendi uyusunn...
ama nerdee anca geceleri belkiii..

Kızlar merhaba, herkes iyidir inşallah,
sanırım bugün büyüme atağı geçiriyoruz , sürekli emmek istiyor, karnı tok ama sürekli memede, şu an kendi kendine aguluyor :)
Narencim maşallah defneye, yusuf kayra da uğraşıyor ayaklarına ulaşmaya ama daha beceremedi :)
Kızlar biz ferrumu sabah 6 akşam 6 damla kullanıyoruz doktor öyle dedi, kilosu 7500 gr.
acaba fazlamı?

Bu haziran babalarına nolmuş böyle hepsi bir çeşit, biraz karşılıklı anlayış, bizim babamızda dün camı anestezisiz bıçakla çıkartmışlar omzundan, çok fenaydı dün :(
o hastaneyi şikayet edicem, içim yandı resmen,

sibelcim küvet süngeri nasıl bişey? birde normalmi okadar adet olman , ben daha olmadım, demekki yoğun olucak olduğunda

neyse ben biraz oğlumla ilgileneyim sıkıldı yavrukuşum
emelcim demiri ne zamandan beri kullanıyorsun benim dr vermedi
eişne de geçmiş olsun çok cesurmuş

bebek küvet süngeri diye yaz ara görürsün resmini ben hepsiburda dan aldım çok memnunum kendim yıkıyorum zeynepte file vardı kullanamadım verdim

regl konusuna gelince birinci doğum sonrası bu kadar yoğun olmadım ama bu berbat bişey acaba sezeryandan mı dedim dr a yapınla alakalı dedi yani sen de yoğun olcan diye bişey yok

bugun benim dogum gunum...:kedi:
oglumla ilk dogum gunum...:asigim:
en guzel dogum gunum:lepi:
iyiki doğdun tatlım sağlıklı huzurlu mutlu arminle bir ömür diliyorum size bu yaşın sana uğur getirsin işin rasgitsin mutlu yıllar a.s.a.s.

bugun benim dogum gunum...:kedi:
oglumla ilk dogum gunum...:asigim:
en guzel dogum gunum:lepi:
Canım arkadaşım eşin ve oğluşunla nice mutlu,huzurlu,sağlıklı yıllaraaa

Kızlar merhaba, herkes iyidir inşallah,
sanırım bugün büyüme atağı geçiriyoruz , sürekli emmek istiyor, karnı tok ama sürekli memede, şu an kendi kendine aguluyor :)
Narencim maşallah defneye, yusuf kayra da uğraşıyor ayaklarına ulaşmaya ama daha beceremedi :)
Kızlar biz ferrumu sabah 6 akşam 6 damla kullanıyoruz doktor öyle dedi, kilosu 7500 gr.
acaba fazlamı?

Bu haziran babalarına nolmuş böyle hepsi bir çeşit, biraz karşılıklı anlayış, bizim babamızda dün camı anestezisiz bıçakla çıkartmışlar omzundan, çok fenaydı dün :(
o hastaneyi şikayet edicem, içim yandı resmen,

sibelcim küvet süngeri nasıl bişey? birde normalmi okadar adet olman , ben daha olmadım, demekki yoğun olucak olduğunda

neyse ben biraz oğlumla ilgileneyim sıkıldı yavrukuşum

Geçmiş olsun canım eşine...

cnm sadece gecelerimi weriosun,diğer zamanlar emiomu yani...
birde hangi markanın mamasını veriosun dr mu tavsiye etti wermeni mama..

yoksa kendinmi verdinn

canım aptamil veriyorum doktor tavsiye etmedi ,
kızım bu ay sadece 300 gr alınca vermeye basladım diğer zamanlar emiyoo

iyiki doğdun tatlım sağlıklı huzurlu mutlu arminle bir ömür diliyorum size bu yaşın sana uğur getirsin işin rasgitsin mutlu yıllar a.s.a.s.

nice mutlu yıllara
eşin ve oğlunla beraber a.s.:nazar:

Canım arkadaşım eşin ve oğluşunla nice mutlu,huzurlu,sağlıklı yıllaraaa

Geçmiş olsun canım eşine...

özlemcim doğum günün kutlu olsun canım
bu yaşın arminle sana ömür boyu sağlık ve mutluluk getirsin

Özlemcim mutlu yıllar ,
öptük seni ve armini,
bizde pasta isteriz :))

dogum günün kutlu olsun ...ömrünün sonuna kadar bebeginle kutlarsın inş dogum gününü...

doğum günün kutlu olsun canım, nice güzel yıllaraa a.s. alkisalkisalkis

dogum günün kutlu olsun canım.oğluşunla nice güzel yaşlaraaaaa

hepinize tskr ederim canlarimm...
tum guzel dilekleriniz icin saolun..
sekercim dogum pastam cumartesi gecesi bebisleri alin gelinnnndelikafadulden

imza bölümüne bebişleriniz fotolarını nasıl eklediğinize dair link atabilirmisiniz kızlar, aradım ama bulamadım.

ılke'cim benim adım Gülin.bu arada ben de 20.gunden beri hem mezırıyorum hem de mama verıyorum.sütüm de nerdeyse hiç yağ yok çünkü besleyıcı değil.günde 4 kez 120 cc verıyorum 6 saatte bir.2 tane emziğimiz var ikisi de Nuk marka.öptüm sizi.şimdi AŞK_ı MEMNU zamanı:))

kimseler yok yaaaa...
kızlar yarın iznimi uzatmak için işe gitcem.tabi.kızımıda yanıma alcam.ordan alışveriş merkezine ugrucam.kızıma kışlık alcam.bide benim cadı artık emmek istemiyo ya.zorla emziriyorum.uykuluyken yada uyurken veriyorum.başka türlü emmiyo.bende biberonla vermeyi denicem.ama sağma aletim yok.manuel olanlardan alıcam.hangi marka daha iidir.yarın sabahdan işe gidicem topiğe ugrayan olanlar bi marka önerirse sevinirim.
bid esağdıgımız zaman kaç cc çıkması lazım.yani bi ögünde nekadar veriliyo.hiç bi fkrim yokkk.gerçi yine emzirmeye çalışıcam ama memeyi almazsa biberonda veririm.çünkü aç kaldıgını düşünüyorum.5-6saat emmediği oluyo.
evde 1nolu biberon var.şimdilik alışması için idealdır demii..bi kaç kez onla ıhlamur vermiştim.güzel emdi.hızlı geliyodu
cvplarınızı bekliyorum

arzu canım sanırım sütü bu ayda 150 cc falan içmesi lazımdır, mama kutularında ayına göre kaç cc olması gerektiği yazıyo, belki süt için biraz daha azdır o da 120, 150 cc falan yapıyo, ama saadet sağarak veriyodu istersen bi ona sor, pompayı da manuel olanlar hakkında pek fikrim yok ama istersen bi hepsiburadadaki yorumlara bak, iyi geceler

Back
X