2009 Haziran Anneleri!!

LEO cum bende kraftın almıstım mavı renk ama o almıo kocaman delıgı var ben WEE marka aldım turuncu cokda memnunum. once sprey sıkıorum sonra cekıorum:))

LEO cum bende kraftın almıstım mavı renk ama o almıo kocaman delıgı var ben WEE marka aldım turuncu cokda memnunum. once sprey sıkıorum sonra cekıorum:))

saol cnm ya bugün çıkıcam dışarıya alayım bari..
kocaman deliği var kraftın-:-)

herkese günaydın,İlkecim ohh sevindim senın adına,bıraz uykunu almışsındır inşallah.burun aspiratörünün neyını becermedın?ama kuru kuru burnuna sokup çekersen olmuyo.yanı kuru sümüğü almıyo onlar.önce serum fizyolojık sık o yumuşatıyo sümüğü ondan sonra çek.öf yaaa muhabbete bak sabah sabah:))
şu humanayı ben de alıcam bugun.ben salak gıbı mılupanın kını iöiyomuşum doğumdan beri.ger.ı zararı yok tabı ama pek bı faydasını da görmedim emzıren anneler için yazıyo uzerinde.

Ayşecim maşallah götür şerbetleri de kılolar ne olacak peki:))

Ama canım ne yapayım, herşey oğlum için. Aslında işin kilosunda değilim ama tatlı bende alerji yapıyor heryerim kaşınıyor ve yara oluyor. Bayramda 2 tepsi baklavayı ben yedim :) Eşim sakladı ben buldum :)
Bu arada senin isim neydi?

evet cnm kesınlıkle al ıhmal etme cok rahatsız olurlar burunları kapalı oldugu zaman benımkı cok rahatlıo burnu temızlenınce bazen okadar dolmus oluyokı burun apspıratorunun delıgını tıkıo kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlaar, herkese mutlu haftasonları,

biz başlangıcı biraz kötü yaptık aslında, sabah 5 te öksürük krizi tuttu beni , sabah kadar babiş baktı kızıma, sesim yüzünden uyuyamadı da bebişim, ama şimdi biraz daha iyiyim çok şükür, hatta öğleden sonra kızımı babasına bırakıp eminönüne gidicem, aylardır ilk defa tek başıma çarşıya çıkıcam, çok heycan yaptım , şu halimize bak yaa, neler yaptı bikaç ayda şu yumurcaklar bize :))
:emir_bebek:
ay canım yaa çok geçmiş olsıu.. hadai geaz bakalım.. iyi gelir.. fırsatım olsa bende gezsem keşke:(

meraba kızlaaar,

didem canım çok geçmiş olsun kuzuna, çok nazar değiyo galiba bol bol okuyun ihsoşa, inşallah hemen atlatır annesi,
emelcim sana da geçmiş olsun, bi gece geçtiyse artık korkulcak bişey yoktur sanırım,
süt konusu da hepimizde bi yere sanırım, ama napalım Allahtan mamalar var, ek besine de az kaldı zaten, Rabbim hepimizin sütlerine bol bereket versin arkadaşlar, tüm bebişlerimizin de ömrü boyunca rızkı bol olsun

süt artırma konusunda bende hiç bişey işe yaramadı, bi tek bulgurla soğan artırmıştı, o da korkunç gaz yaptı içemedi bebişim
sağol müminecim :1hug:
ben bulgur yiyorum sadece soğansız ozaman gaz yapmıyor , sade normal bulgur pilavı yapıyorum

kızıma dönence alıcam kızlar ama karar veremedim
sizde hangileri var memnunmusunuz??
☞ Fibero Müzikli Dönence - ŞOK İNDİRİM : BebekMarket.com - Bebek Eşyaları Kıyafetleri Ürünleri Alışverişi Giyim Tekstil
bizde bu var canım, ama ben beşikten çıkarıp ona yakın döndürüyorum, yakalamaya çalışıyor çok seviniyor yakalayınca :)

Üzüntüden cevap vermemişim, ismim ayşe.
Senin ismin ne?

memnun oldum canım, emel benimde ismim

sorma canım anlamaıyorumki..birgün geçenlerde çok güzel oldu.. sertleşti baya.. çok sevindim.. am ane yediğimi anlayamadımki.. bir gün öncesinden incir yemiştim ..omu petibörde yemiştim omu. anlamadım.. dün ikisiniide yedim az doldu:(

geçmş olsun canım.... kusma olursa hemen dr a götürütün.. ama kusmadıysa inş bişi olmamaışıtr canım..sıkma cnaını..

sağol canım, kusmadı çok şükür yakın mesaeydi zaten ama çok korktuk

günaydın kızlaar, herkese mutlu haftasonları,

biz başlangıcı biraz kötü yaptık aslında, sabah 5 te öksürük krizi tuttu beni , sabah kadar babiş baktı kızıma, sesim yüzünden uyuyamadı da bebişim, ama şimdi biraz daha iyiyim çok şükür, hatta öğleden sonra kızımı babasına bırakıp eminönüne gidicem, aylardır ilk defa tek başıma çarşıya çıkıcam, çok heycan yaptım , şu halimize bak yaa, neler yaptı bikaç ayda şu yumurcaklar bize :))
:emir_bebek:
ne güzel canım iyi eğlenceleri bana hayal gibi geliyor çaşıya çıkmak gezmek , 10 gündür sadece balkona çıktım

herkese günaydınlarr..
hepinize mutlu haftasonları diliyorummm
biz şimdilik evdeyiz.dün gezmiştik.bakalım belki bugünde bi yürüyüş yaparız.ama evide temizlemem lazım.bi haftdır süpürge açmadım-tatlicadiarzu-
ya kızlar dün demir ilaçını elma suyuyla vereyim dedim.ama cam rendeyle fazla suyu çıkmıyo ya.bi elmadan bi tatalı kaşıgı çıkara bildim.damlaya karıştırdım bizim cadı onuda içmedi.daha çok elma suyu koymama gerek.bu damla pis pis paslanmış demir kokuyo.yazık bebişlere.tadlandırmak lazım.bide ne biçim lekesi kalıyo.çıkarmı ki lekesi

Arzucum ben zeytinyağına damlatıyorum demiri seviyor ozman hem zeytinyağı faydalı ratlatıyor bebişi , 1 çay kaşığı kadar

ben bunları yazana kadar uyandı yavrukuşum, yıkayım bari 2 gündür yıkayamadım ,
herkes iyidir inşallah , öptük sizi oğlumla opuyorumnanaktan

bende de chicconun burun aspiratörü var çok memnunum, önce serum fizyolojik damlatıyorum daha kolay çıkıyor :))

serum fizyolojik ve okyanus suyunu ssk karşılıyormu kızlar okyanus suyu alacaktım 25 tl deyince bıraktım. SSK nın karşıladığı damla ne var ve memnun olan varsa ismini verebilir mi?

ben dra serum fizyolojik yazarmısınız dedim devlet karşılamıyormuş ama aldık pahalı değil.ismi sefiyol 6ytl ama damla değil spreyliii

selam kızlar..
bende dün efeyi hırıltısı vardı diye doktora götürdüm Allaha şükür birşeyi yokmuş bu havalarda normal dedi dr..
eve geldikten sonra efenin başında ufacık sarı kabartılar gördüm doktorunu aradım konak oluyor galiba dedim oda ben görmedim konrolde dedi..çok minicikler daha ben bile zor gördüm ilaç verdi aldık sürdük akşam sabahta yıkadım zeytin yağı sürüpte fırçasıyla taradımda birşey çıkmadı hala ufak sarı kabarcıklar duruyor..
ne zaman geçer bunlar ya neden oluyor ki..
şampuanla ilgisi varmıki ben nıvea kullanıyorum artık sebamed kullanıcam o iyiymiş..
bebişlerinizi ve sizi öpüyorum..

canım benimde 1 haftadır oluyor çok gıcık bişey yaaaa... gün aşırı yıkamama rağmen oldu görende diyorum haftalardır banyo yaptırmıyo sanacakkk:olmaz: bende zeytinyağı sürüp sonra ince tarağıyla tarıyorum fakat tam geçmedi maalesef:1no2: ilacın ismini söylermisin etki eder belkisüprizzzzz

selamlar..
iyi hafta sonları herkese..
nilaycım ben sebamed kullanıyorum şampuanını memnunum bir dene istersen.

tvde kadın doğum dr'um vardı şimdi, onu dinledim canlı yayına katıldı, çok heyecanlıyım diyordu ama ben daha çok heyecanlandım sanki:)

selam kızlar..
bende dün efeyi hırıltısı vardı diye doktora götürdüm Allaha şükür birşeyi yokmuş bu havalarda normal dedi dr..
eve geldikten sonra efenin başında ufacık sarı kabartılar gördüm doktorunu aradım konak oluyor galiba dedim oda ben görmedim konrolde dedi..çok minicikler daha ben bile zor gördüm ilaç verdi aldık sürdük akşam sabahta yıkadım zeytin yağı sürüpte fırçasıyla taradımda birşey çıkmadı hala ufak sarı kabarcıklar duruyor..
ne zaman geçer bunlar ya neden oluyor ki..
şampuanla ilgisi varmıki ben nıvea kullanıyorum artık sebamed kullanıcam o iyiymiş..
bebişlerinizi ve sizi öpüyorum..

Canım o konak denilen şey benim bebeğimde 1 aydır var, nette çok araştırdım ama zamanla geçeceği önemsiz bişey olduğu yazıyordu. Bende nıvea kullanıyorum ve gayet memnununmda. Sebamedin ürünlerinin çok iyi olduğunu bende duydum ama biraz pahalı geldi bana.

merhaba arkadaşlar.yorumları okudumda süt olayına bir katkım olur diye yazayım istedim.bende hiçbişey işe yaramamıştı.sonra sabahları birkaç siyah erik ve biraz siyah üzümü kaynatıp biraz şeker atıp içmeye başladım ve cok faydasını gördüm.öneririrm.
bizim kız oyun halısının yüzüne bakmıyor.kolikli olduğu dönemden kalma kucak alışkanlığı.bide ayakta sallanıp uyuma alışkanlığımız var tabi.sağ kolum artık tutmuyor.geceleri ağrıdan uyanıyorum.
bide bişey sorcam son 2 gecedir alya 30-40 dkda bir ağlayarak uyanmaya başladı.önceden 2,5saatte emmeye kalkardı.uyanıyorr ve ayakta sallamadan uyumuyor.bi sorun mu var acaba?

slm kızlar benim poyraz çok huysuzlaştı gündüzleri hiç uyumuyo 10dk uyuyup uyanıyo off ya çok yoruyo beni bu arada bugün benim doğum günüm alkisalkisalkis

merhabalar bız gene sokaktaydık butun gun.şimdi gene çıkıcaz.Ayşecim benım adım Gülin canım.ben doğduğundan beri sadece sabamed ürünlerini kullanıyorum.ne konak ne pişik ne başka bişey yaşamadık çok şükür tavsıye ederim.şimdi çıkmam lazım gece gene gelirim kocaman öptüm hepinizi.

Back
X