2009 Haziran Anneleri!!

iyi akşamlar herkesee, bu gün ilk defa tek başıma dışarı çıktım, yaklaşık 5 saat, eşim baktı kızıma da(maşallah)

tam anlamıyla köyden indim şehire gibi oldu, şaşkın şaşkın dolaştım, bi sürü para harcadım, yani tam anlamıyla rahatladım kaydirigubbakcemile2

kızıma uyku tulumu aldım, ama polar, terletir mi bilemiyorum, bi bakcam artık,

kızlar herkes sık uyanmadan bahsetmiş, bizde de var, gece 3 ten sonra saat başı uyanıyo kızım, gündüzde de en uzun uykusu 40 dakika, annem bu aylarda böyle olur, büyüyünce düzelir diyo, kendisi 5 çocuk, 3 torun büyüttü, tecrübelidir yani ama görücez bakalım, umarım haklıdır

merhabalar bız gene sokaktaydık butun gun.şimdi gene çıkıcaz.Ayşecim benım adım Gülin canım.ben doğduğundan beri sadece sabamed ürünlerini kullanıyorum.ne konak ne pişik ne başka bişey yaşamadık çok şükür tavsıye ederim.şimdi çıkmam lazım gece gene gelirim kocaman öptüm hepinizi.

Memnun oldum gülin:kedi:
Benim hamileliğimin 7. aında damr tıkanmıştı hastanede yatarken eşim ve onun arkadaşının hanımı aldı bebeğin eşyalarını. Nıveanın bakım çantasını almış. Pişik kreminden bende memnun değilim ama sabun ve şampuanından memnunum. Sebamed ürünlerinin çok iyi olduğunu duydum ama almak nasip olmadı.

Allaha şükür mert doğduğundan beri geceleri sadece emmeye kalkar ve gözleri kapalı emer hemen uyur, ne gaz sancısı çektik nede ağlama nöbetleri geçirdik. Benim oğlan akşam en geç 9 da yatar sabah 7 de diker ayağa. :)

Allaha şükür mert doğduğundan beri geceleri sadece emmeye kalkar ve gözleri kapalı emer hemen uyur, ne gaz sancısı çektik nede ağlama nöbetleri geçirdik. Benim oğlan akşam en geç 9 da yatar sabah 7 de diker ayağa. :)

maşallah canım bebişine , Allah nazarlardan saklasın, inşallah hep böyle devam eder :nazar:

kızlar bizim asya kan ilaçını almıyo yaaa... ılamurla verdik olmadı.elma suyuda olmadı.tadı hala kötü.5çay kaşıgı elma suyu koydum bide 8 damla demir damlası biberonla verdim ama fayda etmedi almıyo.ama almadıgı halde kakası demire başladıgımızdan beri yemyeşil.ben damladandır demiştim ama başka neden olur.mikrop kapcanı pek sanmıyorum olabilirmi acaba?? yada üşütmeden olurmu?? içinde siyah parçalar oluyo

kızlar bizim asya kan ilaçını almıyo yaaa... ılamurla verdik olmadı.elma suyuda olmadı.tadı hala kötü.5çay kaşıgı elma suyu koydum bide 8 damla demir damlası biberonla verdim ama fayda etmedi almıyo.ama almadıgı halde kakası demire başladıgımızdan beri yemyeşil.ben damladandır demiştim ama başka neden olur.mikrop kapcanı pek sanmıyorum olabilirmi acaba?? yada üşütmeden olurmu?? içinde siyah parçalar oluyo

arzucum az da olsa yutuyodur, demirden oluyodur bence, demire başlamadan yoku dimi?

demirden öncede çok nadir oluyodu.2-3 kez görmüştüm.ama şimdi günde bi defa kaka yapıyo oda yeşil oluyo.önceden günde 4-5 kez yapıyodu

Yeşil yapraklı sebzeleri fazlamı tüketiyorsun?
Ben sebzeye ve salataya ağırlık verdiğimde kakası yeşil ve siyah parçalar olurdu.

şimdi elma suyuna karıştırıp verdim. sadece bir damla içti. demek ki bu kadarı bile kakasını etkiliyor. daha fazla içmiyor. çıkarıyor.

hepinizi çok özledim...
anca okuyup okuyup çıkıyorum bu aralar, kayınvalidem bende
sabahın en güzel annesine şimdiden günaydın...

canım benimde 1 haftadır oluyor çok gıcık bişey yaaaa... gün aşırı yıkamama rağmen oldu görende diyorum haftalardır banyo yaptırmıyo sanacakkk:olmaz: bende zeytinyağı sürüp sonra ince tarağıyla tarıyorum fakat tam geçmedi maalesef:1no2: ilacın ismini söylermisin etki eder belkisüprizzzzz

kremin adı: mustela stelaker...
ben daha 1 kere kullandım ama kayboldu nerdeyse konağı zaten görülmeyecek kadar ufaktı ilaç çok iyi geldi..sadece alış veriş merkezlerinin eczanelerinde satılıyor canım fiyatıda 27 tl...

ya onu denedim ama onunla sadece püre oluyo.suyu 2 damla anca çıktı.ben elma denedim.bayada suluydu ama rendede suyu çıkmadı.
arzucum cam rendeden sonra tülbentle süzeceksin o zaman çıkacak suyu genelde öyle yaparlar..
Canım o konak denilen şey benim bebeğimde 1 aydır var, nette çok araştırdım ama zamanla geçeceği önemsiz bişey olduğu yazıyordu. Bende nıvea kullanıyorum ve gayet memnununmda. Sebamedin ürünlerinin çok iyi olduğunu bende duydum ama biraz pahalı geldi bana.

olsun canım ya nereye vermiyoruzki para ben sebamed alıcam içim rahat eder en azından

selamlar..
iyi hafta sonları herkese..
nilaycım ben sebamed kullanıyorum şampuanını memnunum bir dene istersen.

tvde kadın doğum dr'um vardı şimdi, onu dinledim canlı yayına katıldı, çok heyecanlıyım diyordu ama ben daha çok heyecanlandım sanki:)

deniycem aylincim sen herşeyi sebamed kullanıyordun dimi peki bebe yağı varmı sebamedin ben chicco kullanıyordum o bitti nıvea kullanıyorum şimdi yağıda.

Canlarım merhaba..biz uykusuz geceleri bıraktık...gece uyuyoruz...gündüz cin gibiyiz...ne ev işi ne yemek yapmama izin vermiyor küçük erkek...kucağımda beraber yapıyoruz herşeyi...

Didemcim...çok geçmiş olsun bitanem..çok üzüldüm ama tanrım dermansız dertten korusun....

Tatlım çok geçmiş olsun bebişine ama bence dr a götür...öksürük ciğerlere inmesin...

didemcim çok çok geçmiş olsun.inşllh en kısa canamda ihsoşumuz iileşir.rabbim acil şifasını versin.sanada sabır versin canımm.dualarımız seninle

Canım bendede chicconun manueli var 120 tl ye aldık sanırım yanlış hatırlamıyorsam ,memnunum ben, sütüm fazla oldumu sağıyorum ama zor iş gerçekten :(

canım ben konştum geçen gün, iyiydi çağatayı sürekli ayağında sallıyormuş 5 dakika bırakayım uyanıyor dedi, bilgisaarıda bozukmuş ondan giremiyor

Canımm çok geçmiş olsun, küçücük daha , kurşun döktür olmassa nazar mı oluyor bu kuzucuk, Allah acil şifalar versin , başka dert göstermesin yavrukuşuma

Özgecim ben gece uyanmaya başladığı anda hemen yanıma alıyorum emerken uyuyor tekrar, mızıldanmaya başladığı anda hemen memeyi yapıştırıyorum kaydirigubbakcemile3
çok fazla uyanıyormuş ama senin kuzunda, Allah yardımcın olsun

Canım ılık şekersiz ıhlamur ver iyi gelir , burun damlasıda serum fizyolojik, tuzlu su o zararsız bebekler için burnunu açar rahat nefes alır , birde uyurken başının altını yükselt çok öksürüyorsa , bizde yeni atlattık hastalık zor :(

kızlar akşam yusuf kayra bebek hamağından düştü, uyuyordu hamakta, bende duşa girdim, çıktığımda uyanmış, kayınvalidem sallıyordu hamağı, sonra telefonu çaldı içeri girdi, bende iki dakika saçımı kurutayım sonra alır emziririm diyordum, bir ses pat diye ,ve çığlık çığlığa ağlamaya başladı kuzum , öyle korktum elim ayağım kesildi, iyiki annem vardı yalnız olsaydım napardım bilmem , tahta parke zemine düşmüş yuvarlanmış, artık yalnız bırakmıcam hiç, bakamadım çocuğa :(( saatlerce ağladı içini çeke çeke ,Allah hepimizin evladını korusun

artık büyüyorlar çok çok daha dikkatli olmamız lazım, Anne olmak ne kadar zor mafoldumben

didemcim cok ama cok gecmiş olsun kesin nazar değiyor ihsana ya sen dışarı falan cıkardıgında ayını söyleme görenlere 7 aylık de maşallah cocuk kilolu tosuncuk gibi allah korusun nazarın kimden degeceği belli olmaz en kısa zamanda iileşir inşallah

canım çok ama çok geçmiş olsun
Allah şifasını karşı getirsin çabucak iyleşsin çok zor ama sabır maalesef
geçen gün msn de de yazmışsın ama ben pc yi bırakmıştım eşim görmüş o söyledi ama ben sana mail atamadım kusura bakma canım

ilahi naren çok hoşmuş ya bu fıkra
ayrıca sema hk da bilgi verdiğin için saol

emelcim konuşmamız yarım kaldı kapı çaldı misafirim geldi kusura bakma canım
herşeyden önce allah beterinden saklasın bende ilki 3. ayında olmak üzere 3-4 kere ve önlem almama rağmen zeynebi düşürdüm en sonuncusu feciydi çünkü merdivenden düştü ve 10 aylıkken 4 dişi kırıldı tedbirsiz değildim ama olacaksa oluyor maalesef
kendimi çok suçladım psikolojim bozuldu hep kendimi suçladım ama psikiyatriste gidince beni sarstı ve kendime geldim
onun için tabi tedbirli olcaz ancak herşey oluruna varıyor

sana dasemadan haber verdiğin için teşekkür ederim

meraba kızlaaar,

didem canım çok geçmiş olsun kuzuna, çok nazar değiyo galiba bol bol okuyun ihsoşa, inşallah hemen atlatır annesi,
emelcim sana da geçmiş olsun, bi gece geçtiyse artık korkulcak bişey yoktur sanırım,
süt konusu da hepimizde bi yere sanırım, ama napalım Allahtan mamalar var, ek besine de az kaldı zaten, Rabbim hepimizin sütlerine bol bereket versin arkadaşlar, tüm bebişlerimizin de ömrü boyunca rızkı bol olsun

süt artırma konusunda bende hiç bişey işe yaramadı, bi tek bulgurla soğan artırmıştı, o da korkunç gaz yaptı içemedi bebişim

canlarım benim hepinize tek tek teşekkür ederim inşallah en yakın zamanda geçer Allah bebeklerimizi korusun hertürlü hastalıktan bakalım daha tık yok çişine bakıyorum hergün rengi çok koyu oluyo b12 vitaminide vermişti doktor ondan oluyor sanırım okadar zor veriyorumki hergün hapın çeyreğini kırıyorum eziyorum elma suyuyla veriyorum ama yinede acı oluyor ağzından fışkırtıp duruyor hergün kavga ediyoz valla ihsoş beyle umarım işe yarıyodur:umursamaz:

kızlar maşşalh dıım ama bem sutum cokkkk ..ve sbebpi keçi boynuzu pekmezı sıkıntı ceken ark mutlaka alıp deneyınn..inş iii glirrropuyorumnanaktan

Back
X