Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsınız kıslar kızımı aşıdan getirdim 1.de ağlamadı ama diğerinde bastı feryadı şimdi uyuyorr
benim kızımda zayıf bi bebek sütüm mü yetmiyo anlamıyorum mamada sadece gece 90cc veriyorum daha vermek istemiyorum zaten çok iştahla emen bi bebek değil bırakcak diye çok korkuyorum
bidahaki ay ekgıdalara geçicez inş o zaman toparlar
geçen başıma gelen bişeyi anlatıyım bi arkadaşımın bebeği maşallah 7 küsür kiloda mamada alıyo
salak komşumuz diyoki ona maşalah çok güzel bakmışın bebeğine nurtopu gibi diyo
banada dönmüş seninki biraz minyon olcak heralde demezmi
takmıyım diyorum şu millet çıldırtıyo beniii
KIZLARR ben ankaradayım
eşimin kursu vardı beraber geldik
merkez orduevindeyiz 2 gündür ama pek gezmeye fırsatımız olmadı özlemişiz ankarayı da offff ama burası soguk ya özellikle geceleri ii ki kışlıkları getirmişiz adana ne güzel hala yaz dı:)
ve az önce kenan evren le yan yana masalardaydık şaşırdım görünce yazık ahı gitm iş vahı kalmış defneyi sevdi :)
zaten maşallahı var bu defnenin sevmeyen kalmıo kız oldugu için az biraz da kokoş bizim kız:)))
özgecim bu arada ben hala penye battanıye örtuyorum.izmir deli sıcak,gece uzun kollu body ile yatırıyorum içinde bişey yok.gece kalktım su gıbıydı ensesi.derin çok terlıyo.
İlkecim sana da gözün aydın oh tadını çıkar.ben de hafta 2 kez falan anneme gıdıyorum ıyı oluyo annem babam oyalıyo ben de takılıyorum :) ama daha hiç bırakıp gıtmedım bı yere kuaföre bıle beraber gidiyoruz.yaa bişi dicem İzmirde oturanla bı gun buluşsak ya şöyle kış bastırmadan.
of herkes nerde yaa?eşim 8 de geldi yemek yedik derini emzirirken o da uyudu.baba kız uyuyolar patlıycam sıkıntıdan.2 dk konuşamadık bile:bbo: