2009 Haziran Anneleri!!

semoşum maşallah kızına diycem
naptın çato beyi öyle aman babası görmesin
çok tatlı maşallah allah nazardan saklasın görmeyeli annesi iyi bakmış oğluşuna
çağatay beyimizin anasının ayağını yastık yaptığı resimde de belli hep yakta mı bu
bizim kızıda babaanne kucağa alıştırdı hep kucakta ve gezmek istiyor sırtlarım kopuyor

sema maşallah oğluna canım büyümüş kocaman olmuşş.
herkese iyi haftalar annişler, güzel geçsin günümüz inşallaahh..

merhabalar,ay kapımızı çalan olmaz,sabah ablam geldı spora gelmış buraya hadi demış yeğenımı göreyım,iyi oldu derini oyaladı bıraz ben de veı falan topladım.o gıttı kızı yıkadım gıydırdım ter içindeyim amaküt kapı,eltımle arkadaşı gelmiş.işleri varmış bu tarafta kızlar iki dırhem bı çekırdek ıkısı de bankacı.ben nasılım bılıyomusunuz altımda bi eşofman altı uzerımde bol bi t-shırt saç toplu.tam kezban durumu yanı:)) ayyy bı utandım halımden valla rezil gibi.neyse onlarda gıttı derını uyttum gıyındım makyajımı yaptım.şimdi de okuldan arkadaşlar gelecek bebek görmeye onları beklıyorum.of kızlar ya daha 12 kg fazlam var aynadakı göruntumden nefret edıyorum resmen.daha önce fıstık gıbı vücudum vardı ayıptır söylemesi.şimdi sarkık bı göbek oradakı et cansızmış gibi sizin de öylemı oldu karnınız.ben sezeryan olmuştum.ben kızımı 2,5 yıl aradım o yuzden de ama canımız sağ olsun kızım guzel beslensın dıye hiç kısmadım yememı sonra da 21 kg aldım. o 3800 doğdu ama olan bana oldu:)) inşallah zayıflarım gene.

özgecim bu arada ben hala penye battanıye örtuyorum.izmir deli sıcak,gece uzun kollu body ile yatırıyorum içinde bişey yok.gece kalktım su gıbıydı ensesi.derin çok terlıyo.
ılkecim sana da gözün aydın oh tadını çıkar.ben de hafta 2 kez falan anneme gıdıyorum ıyı oluyo annem babam oyalıyo ben de takılıyorum :) ama daha hiç bırakıp gıtmedım bı yere kuaföre bıle beraber gidiyoruz.yaa bişi dicem ızmirde oturanla bı gun buluşsak ya şöyle kış bastırmadan.

semoşum maşallah oğluşuna pek tatlı olmuş büyümüş annesi yakışıklı olmuş çatomuz

d-gabbana canım verirsin ya ama sırf sütüm olucak diyede çok yeme bebek alıcanı alıyo gerisi sana kalıyo bol bol sıvı tüketirsen gerçekten sütün çok oluyo

yok be tatlım.ben kendımı bıldım bılelı delı su içerim suyla olsaydı benden süt fışkırması lazımdı.şu an çok yemıyorum zaten hamıleyken yedim:((

bol meyve bol yeşillik süt yapıyo.
benim iştahımda felakaeet hanımlar, önceden seçtiğim yemekler vardı şimdi onları bile yiyoruum:)))
bakalım biraz sütler azalsında spora başlıcam bende, şimdi hiçbişey yapamıyorum hemen göğüslerimde bezeler oluyo..

bende süt olsun diye bişi yapamıyorum geçende dayanamadım dans ettim sütüm o gün çok azaldı bende bol bol sıvı tüketiyorum meyve suyu ayran vs. içiyorum olsun diye şurda 2 ay daha dayanıcaz bu duruma ondan sonra ek gıdalar geçecemiz için sorun olmaz sanırım

d gabbana canım ızmır gercekten cok sıcak bende uzun kollu tulumla yatırıorum bacaklarına penye battanıye ortuyorum dunde uyku tulumu aldım pelustan bıraz havalar sogusunda gıydırcem onu :)))
battanıyeyı yukarı ortmuyorum bızımkı ellerıyle tutup kafasına kaldırıo yuzunu kaldırıo allah korusun

nasılsınız kıslar kızımı aşıdan getirdim 1.de ağlamadı ama diğerinde bastı feryadı şimdi uyuyorr
benim kızımda zayıf bi bebek sütüm mü yetmiyo anlamıyorum mamada sadece gece 90cc veriyorum daha vermek istemiyorum zaten çok iştahla emen bi bebek değil bırakcak diye çok korkuyorum
bidahaki ay ekgıdalara geçicez inş o zaman toparlar
geçen başıma gelen bişeyi anlatıyım bi arkadaşımın bebeği maşallah 7 küsür kiloda mamada alıyo
salak komşumuz diyoki ona maşalah çok güzel bakmışın bebeğine nurtopu gibi diyo
banada dönmüş seninki biraz minyon olcak heralde demezmi
takmıyım diyorum şu millet çıldırtıyo beniii

nasılsınız kıslar kızımı aşıdan getirdim 1.de ağlamadı ama diğerinde bastı feryadı şimdi uyuyorr
benim kızımda zayıf bi bebek sütüm mü yetmiyo anlamıyorum mamada sadece gece 90cc veriyorum daha vermek istemiyorum zaten çok iştahla emen bi bebek değil bırakcak diye çok korkuyorum
bidahaki ay ekgıdalara geçicez inş o zaman toparlar
geçen başıma gelen bişeyi anlatıyım bi arkadaşımın bebeği maşallah 7 küsür kiloda mamada alıyo
salak komşumuz diyoki ona maşalah çok güzel bakmışın bebeğine nurtopu gibi diyo
banada dönmüş seninki biraz minyon olcak heralde demezmi
takmıyım diyorum şu millet çıldırtıyo beniii

canım takma kafana demekki senin kızın minyon olacak
bak benim elif 4 ay 20 günlük sadece mama ile besleniyo 15 gündür elma suyu ve yoğurt başlattı dr ama sadece 6400
hiç takmıyorum sağlığı hareketi neşesi yerinde ablası onunla aynı aydayken 7500 müş
işte aynı ana baba ama olmuyo demekki elif te minyon olacak
zaten binnurcum sende çok kilolu biri değilsin ehh oda annesine çekmiş canımkaydirigubbakcemile3

doğru diyosun bende kilolu değilim eşimde öle çok şişman biri değil çocuktan ne bekliyim dime
bana çok ii geliyo ama çünki zehra sarılık olunca 2.650 ye düşmüştü gayet ii toparldı
ama millet bayılıyo tombik bebeklere
aman hasta olmasında varsın zayıf olsun

Mınon olcagı bellı olmazkı Öle hemen tatlıŞım merak etme ben hep cok zayıf bı bebekmıŞım gÖren Ölcegımden korkuyormuŞ ama Şuan 170 byunda 65 kŞloyum ve genelde arkadaslarımdan uzun olurdum kılomda hep ııyfı bebeklıĞınle genclıĞın yetıŞkınlıĞın alakası olmÖuyor takma kafana saĞlıklıysa anne sÜtÜ alıyorsa boŞver ya bınnnurcum bak sıbelın elıfı de mamayla beslenıo ama zayıf olunca ıstersen burnundan sık aĞzından ver kulagından ver almayan bebek almıo canarı saĞolsun yeter

KIZLARR ben ankaradayım

eşimin kursu vardı beraber geldik
merkez orduevindeyiz 2 gündür ama pek gezmeye fırsatımız olmadı özlemişiz ankarayı da offff ama burası soguk ya özellikle geceleri ii ki kışlıkları getirmişiz adana ne güzel hala yaz dı:)

ve az önce kenan evren le yan yana masalardaydık şaşırdım görünce yazık ahı gitm iş vahı kalmış defneyi sevdi :)

zaten maşallahı var bu defnenin sevmeyen kalmıo kız oldugu için az biraz da kokoş bizim kız:)))

kızlar sonuna kadar katılıyorum bebişlerin kiloları hiç önemli değil, önemli olan sağlıklı, huzurlu, mutlu bebiş olmaları..
bebek 1 kilo daha fazlaolunca daha mı mutlu oluyomuş sor bakalım komşularına binnurcum..
neyse bi önceki nesil bu konuda bilinçsiz belli oldu, bizim nesil bebişlerin kiloyla sağlıklı olmadıklarını biliyo biz üzmeyiz gençleri böyle dandun konuşarak..
narenişkooo ne güzel tatlım hava değişikliği olmuş size, iyi vakit geçirin canım.

KIZLARR ben ankaradayım

eşimin kursu vardı beraber geldik
merkez orduevindeyiz 2 gündür ama pek gezmeye fırsatımız olmadı özlemişiz ankarayı da offff ama burası soguk ya özellikle geceleri ii ki kışlıkları getirmişiz adana ne güzel hala yaz dı:)

ve az önce kenan evren le yan yana masalardaydık şaşırdım görünce yazık ahı gitm iş vahı kalmış defneyi sevdi :)

zaten maşallahı var bu defnenin sevmeyen kalmıo kız oldugu için az biraz da kokoş bizim kız:)))

canım ne iyi yapmışsınız
bizim okul muhabbeti elimizi kolumuzu bağlıyor
zeynep küçükken bende takılırdım eşime ama şimdi nerde
bizim içinde gez olur mu

of herkes nerde yaa?eşim 8 de geldi yemek yedik derini emzirirken o da uyudu.baba kız uyuyolar patlıycam sıkıntıdan.2 dk konuşamadık bile:bbo:

özgecim bu arada ben hala penye battanıye örtuyorum.izmir deli sıcak,gece uzun kollu body ile yatırıyorum içinde bişey yok.gece kalktım su gıbıydı ensesi.derin çok terlıyo.
İlkecim sana da gözün aydın oh tadını çıkar.ben de hafta 2 kez falan anneme gıdıyorum ıyı oluyo annem babam oyalıyo ben de takılıyorum :) ama daha hiç bırakıp gıtmedım bı yere kuaföre bıle beraber gidiyoruz.yaa bişi dicem İzmirde oturanla bı gun buluşsak ya şöyle kış bastırmadan.

of herkes nerde yaa?eşim 8 de geldi yemek yedik derini emzirirken o da uyudu.baba kız uyuyolar patlıycam sıkıntıdan.2 dk konuşamadık bile:bbo:

gülincim ben bayrama gelicem izmire..eğer kalırsam görüşebiliriz..hihoyyyt

bizdede pek farklı durum yok tv izlenio.bende bakayım dedim sizee...

Back
X