kızlar günaydın nasılsınız?okul ev bebek derken bikaç gündür giremedim nete.
biz iyiyiz pazartesi idrar tahlilini tekrarladık enfeksiyon bayağı azalmış ama bitmemiş kültür sonucu çıksın ona göre dr.a göstericez. ama bizimki hala emmek istemiyo mama da yemiyo akşama kadar aç duruyo akşam mamaya saldırıyo.ben de akşam ve gece emzirebiliyorum zaten.
bizimki 4,5 aylık oldu canım meyve suyu tattırıyorum haftaya muhallebi sonra da çorba dedi doktor bence sen de tattır.
canım bu erkekler çocuk olunca değişiyo kesin biz de sürekli kavga eder olduk halbuki ben daha güzel hayal etmiştim.
ben de dün başladım ferra sanol tadı kötü almaz dedim ama bizimki yalayıp yuttu maşallah inşallah böyle gider.ben de üzüm pekmezi aldım vermeyi düşünüyorum ama çok keskin boğazını yakar diye suyla karıştırcam.
ben hamilelik öncesi kiloma döndüm ama zaten kiloluydum o yüzden göbek kocaman duruyo hergün mekik çekiyim diyorum ama üşeniyorum.ve canımı çok sıkıyo bu kilolar kendimi çok kötü hissediyorum ama boğazıma da hakim olamıyorum özellikle tatlıya.
bizim cadı elma ve havuç suyunu severek içiyordu doktor püre ver alışsın dedi ama püreyi almıyo yüzünü ekşitiyo halbuki tadı aynı.
rendede suyunu çıkartıyordum püresini nasıl yapabiliriz kızlar eziliyo ama yine de tam ezilmeyen parçalar da kalıyo özellikle havuç püresini nerde yapayım akıl verin.
bir de bişey sorucam bizimki 4.5 aylık çok az emiyo mama yiyo artık milupanın doğumdan itibaren olana devam mı etmeliyiz yoksa 4.aydan sonra bebek maması ver ondan mı vermeliyiz?bilemedim çünkü bebek maması yazanda süt yerine geçmez diyo ama beni az emdiği için pre aptamil mi vermek gerekir mama kullananlar siz ne yapıyorsunuz?
biz iyiyiz pazartesi idrar tahlilini tekrarladık enfeksiyon bayağı azalmış ama bitmemiş kültür sonucu çıksın ona göre dr.a göstericez. ama bizimki hala emmek istemiyo mama da yemiyo akşama kadar aç duruyo akşam mamaya saldırıyo.ben de akşam ve gece emzirebiliyorum zaten.
kızlar kımse onlıne degıl ama sıze merhaba demek ıstedım
kızımsagolsun saat 6 da uyudu gece kımbılır kacta kalkacak benı nobet beklıyor
ben de su anda tatıldeyken ablamı zıyarete ankaraya geldım
kızım Elıf Aslı 5 gun sonra 5ıncı ayını bıtırecek artık buyudu galıba cok guler yuzlu oldu onunla oynayınca kahkaha bıle atmaya basladı
sutum ıyıce azaldı ve neredeyse tum gun mama vermeye basladım tek uzuldugum nokta bu
ama artık ek gıdalara baslıcam meyve sularıyla belkı sızbaslamısınızdır ben gecmı kaldım acaba
herkese selamlar
bebıslerınızı opuyorum
bizimki 4,5 aylık oldu canım meyve suyu tattırıyorum haftaya muhallebi sonra da çorba dedi doktor bence sen de tattır.
herkes yatmış herhalde.biz bu akşam gene kavga ettik eşimle.ben tercihimi yapmışım kızıma bakma ıçın azne ayrılmışım ne söylenıyomuşum hala.delircektım sınırden.benım yorulmaya hakkım yok çünkü.bugun kıZIm çok huysuzdu ınanın tuvalete bıle beraber gıttık odadan çıktığımda ağlamaya .sureklı kucakta evı gezdık butun gun.
ondan ne ıstıyomuşum ben, o akşama kadar dışarıda çalışıyomuş zaten vs vs vs o kadar çok ağladım ki,karı-kocalık dıye bışey kalmadı zaten.gnduz akşam olsa da yanına gelsem çok özledım sızı dıyo akşam yuzume bakmıyo doğru durust.gıt yat benı de gunduzlerı arama bı daha dedım.gıttı yattı bıraz önce.
canım bu erkekler çocuk olunca değişiyo kesin biz de sürekli kavga eder olduk halbuki ben daha güzel hayal etmiştim.
kimse yokmmuuuuuu???
biz herzamanki gibi 07:30da kalktık.babsı o saatte kalkıyo haırlanıp işe gidiyo.asya da alıştı hergün o saatte kalkıy babasını uyandırmış oluyo.tabi olan bana oluyo tam tatlı uykumda kalkıyorum.gün içinde de hiç uyuyamıyorum.uykum gelmiyo.
ee sizler neler yapıyosunuz.bu arada biz ferrum u bıraktık artık.bi kaç arkadaşıma sordum onlarda bebişleri istemediği için vermemişler demir ilaçı.belki 6ci aydan sonra çorbasına falan takarsam farketmez ama bilmiyorum bu ilaç neyin içine girerse girsin tadını bozuyo.kızım artık elma suyunu bile istemiyo.ilaçlı sanıyo galiba.
bende demir ilaçı yerine bi çay kaşıgı pekmez vermeyi düşünüyorum.tabi onu meyve suyuna falan karıştırcam
ben de dün başladım ferra sanol tadı kötü almaz dedim ama bizimki yalayıp yuttu maşallah inşallah böyle gider.ben de üzüm pekmezi aldım vermeyi düşünüyorum ama çok keskin boğazını yakar diye suyla karıştırcam.
of çok sıkıcı bı gun yaa hava manyak gibi,acayıp ruzgar var burda.yağmur gelıyo herhalde.gerizekalı digiturk de iptal para almayı bılıyolar ama iki rüzgarda iptal.arayıp bağırınıcam şimdi belki sinirim geçer:)
dün gece msj atmıştım doktoruma mekık falan çekebilir miyim artık dıye herşey serbest ,gider göbek merak tme demiş ama daha yemedi deneyemedim:)) siz yapıyo musunuz göbek için hareket falan?
ben hamilelik öncesi kiloma döndüm ama zaten kiloluydum o yüzden göbek kocaman duruyo hergün mekik çekiyim diyorum ama üşeniyorum.ve canımı çok sıkıyo bu kilolar kendimi çok kötü hissediyorum ama boğazıma da hakim olamıyorum özellikle tatlıya.
kızlar bu tülbentle süzünce meyvelerin baya suyu çıkıyo.bana ugraştırcak bişey gibi gelmişti ama kolaymış.ben az az su çıkar sanmıştım.ama benim kız pek meyve suyu sevmedi.zorlamakda istemedim.öbür ay bi daha denerim.
4ayını geçenler siz meyve suyunu ne kadar ölçüde veriyosunuz????
bizim cadı elma ve havuç suyunu severek içiyordu doktor püre ver alışsın dedi ama püreyi almıyo yüzünü ekşitiyo halbuki tadı aynı.
rendede suyunu çıkartıyordum püresini nasıl yapabiliriz kızlar eziliyo ama yine de tam ezilmeyen parçalar da kalıyo özellikle havuç püresini nerde yapayım akıl verin.
bir de bişey sorucam bizimki 4.5 aylık çok az emiyo mama yiyo artık milupanın doğumdan itibaren olana devam mı etmeliyiz yoksa 4.aydan sonra bebek maması ver ondan mı vermeliyiz?bilemedim çünkü bebek maması yazanda süt yerine geçmez diyo ama beni az emdiği için pre aptamil mi vermek gerekir mama kullananlar siz ne yapıyorsunuz?