Gülincim 3 saatte bi emzirmiyo musun prensesi sen? Ben bazen bi iki saat bırakıp çıkıyorum walla. 3 saatte bir emziriyorum Elif'i, emzirme saati gelene kadar bırakıyorum baba kız bunları başbaşa. Gerçi şimdi kuzucuk hasta bırakamadım kaç gündür ama ara sıra iyi oluyo nefes alıo insan.
Arzumcum ben sadece ıhlamur veriyorum daha o da hasta diye.
selam dünür naber???
geçen seni şu ıhlamur olayını sormak için aramıştım, sonra unuttum tekrar aramayı. senin damatta üşüttü. burnu akıp duruyo, allahtan ateş falan olmadı. geceleri burnu tıkanıyo gündür bişey yok. bende versem mi ıhlamur? ne kadar kaynatıp ne zaman veriyosun?
ben sol göğsümü sağarak veriyorum, aman ne zor ya, sağmakla bi uğraş yedirmekle bi uğraş...emzirmek ne kolay bi işmiş.sağarken kanama olmuyo göğüste ama kanamıyo deyip Ahmete verirsem birkaç kez emince tekrar kanıyo. görünürde yarada yok.sinir oluyorum..
walla kociş konusunda ben de ne yapcam bilmiyorum. Ahmet yokken daha çok birlikte vakit geçiriyoduk evde her işime yardım ederdi. bebek oldu herif bana ev hanımı muamelesi yapıyo.3 yıldır tüm ütülerini kendi yapardı o bile bana kaldı. temizliği birlikte yapardık şimdi bi bahane bulup sıyrılıyo:gitme:eskisi gibi sohbette etmiyoz...söylüyorum dinliyo dinliyo bi şey demiyo, küsüyorum ertesi gün bakıyorum değişen bişey yok...ee konuşacak kimse de yok evde mecbur yine ben konuşuyorum:bbo:
ya ne sorcaktım ben malum akşam ağlayınca bugun başım tuttu.siz ne içiyosunuz ağrınız olduğunda.ben cataflam içtim bi kaç kez.sute geçer ama etkısı belli olmayacak kadar azdır falan yazıyo.
ben gebelikte içtiğim ilaçlardan içiyorum ya minoset ya da parol