Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim minnoş tembel, popişi kaldırmadı daha.
Walla edio herhalde, bende tedirginim ama. Satıcı kadın etiketinde steril edilebilir yazan herşeyi koyun dedi canım. E-bebekten aldım sende al istersen.
baktım canım .güzel görünüyo.diğerleri baya pahalı bunun ucuz olması sanki iş görmez gibi geliyo ama arçelik olması da avantaj.bi alıp deneyelim.işin kötüsü steril oldumu olmadımı gözle görülmüyo.nasıl anlıcazkaydirigubbakcemile3
ebru benim kızım dönüyo.düz koyuyorum 360 derece bacaklaraıyla tekmeleyerek dönüyo.popoda küçük zayıf olunca daha çok hareketli oluyo galiba.ellerinden tutuyorum hiç çekmediğim halde kalkıyo oturuyo.bacaklarından tutup kalkıyo.maşallahı var![]()
640.480 i işaretleyince ideal oluyor boyutu arzucum
yağmur hanım bıcı bıcı yaptıı..
bende regl olmuşumdelikafadulden
gecikmişti bu ayy..bekliodum zaten...ohhh rahatladım walla..
yağmuru uyutup yemek yicem..
öf be amma çene yapmışsınız oku oku bıtmedi.ben de öğlen aldımDerini denız kenarına gıttım evdenço guze gözukuyodu ama bı gıttım uçuyo sahıl.attım arabaya ege parka gıttım dolaştım bıraz sonra mıgrostan alışveriş yapıp eve geldık.aldıklarımı bebek arabasının altına koyuyorum salak guvenlıkte benı ızlıo aklı sıra çaktırmadan çalıcam sandım herhalde:) neyse geldık ben de yıkadım derını emdı uyuyo şimdi ama ne geç 40 dk uykusu sürmez bile(
İlkecim gözün aydın regl olmuşsun.Özgeyle benım korkacak bışeyımız olmadığı için içimiz rahat di mi Özge:))) sabırlı adamlarmış vlla.ben ARZUM un sterilazatörünü kullanıyorum memnunum.bi kere çıngarağı koydum düdük gibi çıktı kaç derecede temızlıosa artık.of çok yorgunum hadi öptüm hepinizi.
öf be amma çene yapmışsınız oku oku bıtmedi.ben de öğlen aldımDerini denız kenarına gıttım evdenço guze gözukuyodu ama bı gıttım uçuyo sahıl.attım arabaya ege parka gıttım dolaştım bıraz sonra mıgrostan alışveriş yapıp eve geldık.aldıklarımı bebek arabasının altına koyuyorum salak guvenlıkte benı ızlıo aklı sıra çaktırmadan çalıcam sandım herhalde:) neyse geldık ben de yıkadım derını emdı uyuyo şimdi ama ne geç 40 dk uykusu sürmez bile(
İlkecim gözün aydın regl olmuşsun.Özgeyle benım korkacak bışeyımız olmadığı için içimiz rahat di mi Özge:))) sabırlı adamlarmış vlla.ben ARZUM un sterilazatörünü kullanıyorum memnunum.bi kere çıngarağı koydum düdük gibi çıktı kaç derecede temızlıosa artık.of çok yorgunum hadi öptüm hepinizi.
canım bende dogumdan sonra ılk kez bugun regl oldum cokda sevındım korkuyodum acaba bıseymı oldu dıye :))) hadı gozumuz aydın kaydirigubbakcemile5
kızlar naber?
ben okuyup bitirene kadar uyandı yine
herkes iyidir inşallah, yeni öyuncaklarını güle güle kullansın kuzular,
dünürüm aşı olmuşsunuz geçmiş olsun mama sandalyesine 6. ayın içinde oturabilir diye biliyorum ben , doktoruna bir sor istersen, ben ilk defa bugün mutfakta yanıma aldım mama sandalyesine elinede bir oyuncak verdim ne güzel oynadı maşallah
neyse ben kaçtım görüşürüz