2009 Haziran Anneleri!!

tskler teyzoslar..hafif ateslendi uyuyor.. inliyor uykusunda yavrucum..
zuzum ben gecen aldim bi mont daha sonrada maxi cosi icine takilan bi tulum aldim disari icin..
simdi ceketi giydirmiyorum bu tulumun icine koyuyorum sicacik geziyoruz..
iyiki almisim dedim cekette elimizde kaldi:D
tulumda bu..hem uzun surede kullanilabiliyor
13270501.png

güzelmiş tulum hakkaten.armicim sıcacık gezsin bizimki arabada gezmeyi pek sevmiyo.illa kucak hem zeynebi hem arabayı taşıyoruz.arabayı uyumak için kullanıyoruz.uyandıkmı kucak

güzelmiş tulum hakkaten.armicim sıcacık gezsin bizimki arabada gezmeyi pek sevmiyo.illa kucak hem zeynebi hem arabayı taşıyoruz.arabayı uyumak için kullanıyoruz.uyandıkmı kucak

ayy keske sevseydi bu isini gorurdu..neyse artik bebislere gore cozum bulucaz.
bizimki cok seviyor arabayla gezmeyi..hele bide kaldirim taslarinin uzerinde surersek degme keyfine..
titretiyorya cok hoslaniyor..

benım kızımda Çok sevıyo hele onun ıÇınde baylıyo uyuyo hemen yeterkı gezmek olsun nısa hanıma baŞkada bıŞı ıstemıyo aynı bıze ÇekmıŞ ben evde bunalıma gırıyorum valla havalarda bu ara gÜzel allahım bıŞı olsada dıŞarı Çıksam dıyorum yanı o kadar Özledımkı gezmeyı seneye valla kımse tutamaz benı kızımıda alıcam bol bol gezıcez eŞımde sÖz verdı eŞımın en Çokda bu huyunu sevıyorum ben bıŞı yapalım dedımmı hıÇ yok demıyo valla

benİm kızımda Çok sevİyo hele onun İÇİnde baylıyo uyuyo hemen yeterkİ gezmek olsun nİsa hanıma baŞkada bİŞİ İstemİyo aynı bİze ÇekmİŞ ben evde bunalıma gİrİyorum valla havalarda bu ara gÜzel allahım bİŞİ olsada dıŞarı Çıksam dİyorum yanİ o kadar Özledİmkİ gezmeyİ seneye valla kİmse tutamaz benİ kızımıda alıcam bol bol gezİcez eŞİmde sÖz verdİ eŞİmİn en Çokda bu huyunu sevİyorum ben bİŞİ yapalım dedİmmİ hİÇ yok demİyo valla

oh oh gezin hülyacım, valla ben de önümüzdeki yazın hayalini kuruyorum artık, eve girmek istemicem galiba seneye,

herkese iyi geceler, gerçi bizim gecemiz pek iyi geçicek gibi durmuyo ama Allah'tan
ümit kesilmez , kendinize iyi bakııınna.s.

gezicez valla bu sene eve kapandık ama seneye bebişlerle gezmelere çıkıcaz ben çok gezmeyi seven biriyim evde durmayı sevmiyorum ama bu sene evdeyim diye patladım önüme gelene çatıyorum bu kışı bi atlatalım hayırlısıylada seneye yaz güzel planlarımız var aay önümüzde kocaaa bi kışş varr yaa öff düşündükçe sinir oluyorum heeakannehir

ii akşamlar
sizleri cok özledik kızımla afyon aydın geziyoruz
geçmişi okuyamadım fazla
diş çıkarmaya başlamış melekler
hızlımı büyüyorlar ne
yarın görüşürüz hepinizi öpüyorumkaydirigubbakcemile3

aydınlımıısn abisis
annemler orda oturuyorlar daa
son tayin yerleriydi aydın
kaldılar orda ..
kardeşim de izmirde okuyunca
artık orda emekli olcaklarrr..

günaydın güzel annişler güzel bi gün diliyorum sorunsuz bebeklerimizinde mutlu olduğu bigün nasılsınız

sağol hülyacım, şimdilik iyiyiz,

bizden de herkese günaydın, bugün benim çarşı iznim, kociş kıza bakıcak ben geziceem :))

hadi bakalım inş iyi şeylerle dönersiniz doktordan

müminecim gez valla ama sen zor bakıyosun eşin bakabilecekmi inş bakar sende kafanı dağıtırsın azcık valla ben eşime 5 dk tut diyorum hemen hülyaaa diye bağırıyo hiçbişey yapamıyorum valla

müminecim askerdeymişin gibi yazmışın bugün haftasonu çarşı izni çıktı komutanlardan sırnaşık şeydelikafadulden

amaniiin kimse kalmamış neyse bende gideyim bari yemek yiyeyim açım açççcokacimcoookcokacimcoook

herkese günaydınn..
kalktık kahvaltı yaptıkk..
birazdan babaanneye gidicezz..
yağmuru görmeye gelceklerdi kayınvalidem kendi evine kabul etti..
sağolsun wallaa...
ona gidicez bugündee..
hepiniiizi öpüoruzz umarım güzel bi gün geçirirsinizz..

günaydın kızlar bizim kız sabah sabah dellendi yine ağladı bi saat uyudu sonra ,dün ilk defa mamadan yoğurt mayaladım püre kavanozlarına.125 gramlık hepsini bitirdi çok sevdi, gerçi doktor yoğurt verme sonra verirsin demişti ama her dr. farklı sonuçta o da süt diyip verdim gün aşırı vermeyi düşünüyorum çorbalara da haftaya geçicez ne çabuk büyüyolar ya bazen hemen büyüse de konuşsa diyorum bazen de keşke büyümese böyle çok tatlı diyorum.

Back
X