2009 Haziran Anneleri!!

selam kızlar....
malesef hasta olmuşum :(
burnum tıkalı , halsızım.
sabah hemen annemı aradım ısı yokmus ucakla gelıcek bugun saat 1 gıbı yanımda olur :)
cunku ben bu halde oglumu kucagıma almak ıstemıyorum onada gecmesın allah korusun.
ıhlamur ıcıyorum , sız neler yaptınız hasta oldugunuzda ????

herkeslere günaaydın nida marchandize çok geçmiş olsun aman dikkat edin kendinize biz elden ayaktan düşersek ne olur bu yavruların halii
havvacım canım arda adam oluyomuşşş hayırlı olsun
semoş çagatayın çok haraketli olduğu anne karnındaykeen belliydi mazlum bi çocuk olmasını bekleme tatlım
kayınvaldenede ii demişsin ne o canım kapı acıp girme bilsin haddinii
beni kaynanmda yatak odamıza öyle giriyo eşime diyorum iç çamaşırlarımı flan yatağın üzerine atsam anlayıp girmez belkiii:kedi:

günaydınnnn
bizim babanne geldi de biraz ayrı kaldık anam kociş anahhtar vermiş zırt pırt geliyo bahanesi kapıyı çalmıyom aramıyom ki çağatay uyuyosa diyeeee dedimki uyanmaz siz kapıyı çalın o ne öl eya özel hayat diye bişe kalmadı bbg evi gibi oldukkk
dün nihayet aileler tanıştı işte bi yük kalktı üzerimden şükür sorunsuz da geçti
ama annem idare etti çok e arada laf da sokmadı değil az bile dediii
işte bölee
biz tam gaz ağzımıza bişeler sokup sinirli sinirli homurdanarak kemiriyoz daha bişe yok ama valla sinir basıyo dişliklerini kopartcak gibi yapıyo komik bu yaaa
evet canım ama oda torununu düşünüyo demekki tabikide kapıyı çalması lazım sen uygunsuz bi vaziyette olursun yani ona normal gelebilir ama sen utanırsın canım aileniz küsmüydü sende benim kaçmışsın bizimkiler 1 ay sonra barıştı bitek abim küs oda zamanla düzelir annemle babam konuşuyo ya benle o yeter bizim bebişler herşeyde erken gidiyo dişlerde erkenden çıktı benim kızımda emziğini çıkartıyo ağzından bida sokmaya çalışıyo sokamayıncada sinirleniyo onla kaşıyıop dişlerini bu bebekler çok komik ya

selam kızlar....
malesef hasta olmuşum :(
burnum tıkalı , halsızım.
sabah hemen annemı aradım ısı yokmus ucakla gelıcek bugun saat 1 gıbı yanımda olur :)
cunku ben bu halde oglumu kucagıma almak ıstemıyorum onada gecmesın allah korusun.
ıhlamur ıcıyorum , sız neler yaptınız hasta oldugunuzda ????
geçmiş olsun canım dikkat et kendine nane limon kaynat canım oda iyi geliyo bide bi güzel terle yat yani iyileşirsin inş kısa zamanda

marchandis sana da geçmiş olsun canım, ıhlamurun içine elma ve ayva kabuğu ile tarçın koy, balla tatlandırıp iç iyi geliyo canım, ben hamileyken hastalanınca hep bunu içmiştim
sema gerçekten sinir bozucu bişeymiş, en güzeli uzak olmak vallaa,
binnur canım bence sen söylemelisin olmaz ki öyle :olmaz:

bazı kaynanalar meraklı oluyo canım allaha şükürler olsun benim kaynanam o konuda çok anlayışlı 2 sene berabet oturduk hiç kapıyı çalmadan girmezdi gündüz bile odada eşimle berabersem gene çalardı yada eşime seslenirdi öle sölerdi içeride girmezdi evlendik 6 ay akşamları bizle kalmadı bütük eltimde kaldı biz rahat edelim diye çok anlayışlıdır o konuda ama ölede olması lazım evli çift uygnsuz halde olabilir yani ya öle yakalasa utanmıcakmı yaff

canlarım nasılsınız? bir kaç gün giremedim ben , halamız ameliyat oldu menüsküs , saat başı buz konuyor 20 dakika, yoksa bacak şişer demiş doktor , kayınvalidem tek başına uğraşıyor, gündüzleride ben gidiyorum biraz dinlensin diye işte
nidacım , ecemcim çok geçmiş olsun
Havvacım arda erkek oluyormuş maşallah , Allah damatlığını da göstersin
biraz geçmişi okuyayım bakalım neler olmuş

geçmiş olsun canım halanıza menüsküs zor bi hastalık allah acil şifalar versin yusuf kayra ne yapıyo bıdık

tşk ederim nidcım senin cimcimede çok büyümüş güzelleşmişopuyorumnanaktan

selam kzıalr.. hasta olanalra geçmiş oslun.. havvacım arda da sünnet oluyormuş.. gözünüyadın olsun.. emelcim sizede geçmiş olsun.. ay ne çok hasta var ya.. kıkş gleiyor dertler başlıyor aman Allah'ım:(

Alıntı yapamıyorum hata veriyor,
Sibelcim doktorunun sitesi çok güzelmiş okurum arasıra teşekkürler a.s.
Semoşum benim kayınvalidemde öyle yaptı bir iki kere anahtarla açtı, sen çocukla ilgileniyorsundur diye çalmadım dedi , ben de dedimki, çıplak olabilirim giyiniyor olabilirim, hertürlü halde olabilirim sonuçta özel hayat, zili çal daha iyi dedim, biraz alındı ama hak verdi
Armycim, Nidacım, Hülyacım sağolun kızlar,
Yusuf Kayra iyi maşallah uyuyor, dişleri kaşınıyor yavrumun,ne bulsa kemirmeye çalışıyor uyansında gene babanneye gidicez, çok yoruluyorum bende ama hastalık bu napçan, bide ananemiz geliyor bugün kaydirigubbakcemile2 çok mutluyuz :)

neyse ben kaçtım kızlar , öptüm hepinizi

havvacım geçmiş olsun ayrıca hayırlı olsun ardamız erkek mı oldu..nezaman büyüdüler bunlar ya

ecemcim ve nidacım geçmiş olsun aman dikkat edin.acil şifalar..

dünürüm geçmiş olsun canım ayrıca gözün aydın annen geliyormuş.

bende zeynebi uyuttum ayagımda korkuyorum bırakmaya kuş uykusunda daha yemek yapcam.

günaydın herkesee..
yağmurlu bir güne uyandık..
hava çok kötü manisada..
bizim aşımız var bugün..
ordanda gezmeye gidicez kızımlaa..
hepinizi öpüoruzzz.
havvacım geçmiş olsun cnm bebeğine..

canım maşallah hayırlı olsun
inşallah sorunsuz atlatırsınız
ardayı ve seni çok öpüyorum

herkeslere günaaydın nida marchandize çok geçmiş olsun aman dikkat edin kendinize biz elden ayaktan düşersek ne olur bu yavruların halii
semoş çagatayın çok haraketli olduğu anne karnındaykeen belliydi mazlum bi çocuk olmasını bekleme tatlım
beni kaynanmda yatak odamıza öyle giriyo eşime diyorum iç çamaşırlarımı flan yatağın üzerine atsam anlayıp girmez belkiii:kedi:

canlarım nasılsınız? bir kaç gün giremedim ben , halamız ameliyat oldu menüsküs , saat başı buz konuyor 20 dakika, yoksa bacak şişer demiş doktor , kayınvalidem tek başına uğraşıyor, gündüzleride ben gidiyorum biraz dinlensin diye işte
nidacım , ecemcim çok geçmiş olsun
Havvacım arda erkek oluyormuş maşallah , Allah damatlığını da göstersin
biraz geçmişi okuyayım bakalım neler olmuş

selam kzıalr.. hasta olanalra geçmiş oslun.. havvacım arda da sünnet oluyormuş.. gözünüyadın olsun.. emelcim sizede geçmiş olsun.. ay ne çok hasta var ya.. kıkş gleiyor dertler başlıyor aman Allah'ım:(

havvacım geçmiş olsun ayrıca hayırlı olsun ardamız erkek mı oldu..nezaman büyüdüler bunlar ya

ecemcim ve nidacım geçmiş olsun aman dikkat edin.acil şifalar..

dünürüm geçmiş olsun canım ayrıca gözün aydın annen geliyormuş.

bende zeynebi uyuttum ayagımda korkuyorum bırakmaya kuş uykusunda daha yemek yapcam.

hepnize çok teşekkür ediyorum kızlar biz geldik evimize saat 4 ,30da çok kolay geçti herşey ryarım saatte olup bitiverdi .kolay oldu doktorumuz çokiyiydi .yanındaydık olglumun hiç aglamadı.biraz sancısı oluyor tabi şimdi oda agrı kesici fittillerlegeçiyo bakalım gece nasıl geçecek.dua edin kızlar emi fazla agrısı olmasın oglumun.öptüm hepinizi görüşürüz şimdilik

hasta olan annelere geçniş olsun kızlar..
havvacım inş ağrısız iyileşirr...

ii akşamlar kızlar
bende bugün arkadaşla kursa gttm öğleden sonra ama kurs bugün yokmuşşş
üzüldüm eşimin istihratli olduğuna denk gelmişken kurs günü..
bzde alışveriş merkezine gittik ireme wenice dan bşyler aldım gzl şeyler vardı
gezdik geldk
benden böyle sizlerden ne haber?

günaydınnnn
bizim babanne geldi de biraz ayrı kaldık anam kociş anahhtar vermiş zırt pırt geliyo bahanesi kapıyı çalmıyom aramıyom ki çağatay uyuyosa diyeeee dedimki uyanmaz siz kapıyı çalın o ne öl eya özel hayat diye bişe kalmadı bbg evi gibi oldukkk
dün nihayet aileler tanıştı işte bi yük kalktı üzerimden şükür sorunsuz da geçti
ama annem idare etti çok e arada laf da sokmadı değil az bile dediii
işte bölee
biz tam gaz ağzımıza bişeler sokup sinirli sinirli homurdanarak kemiriyoz daha bişe yok ama valla sinir basıyo dişliklerini kopartcak gibi yapıyo komik bu yaaa
nasıl yanı nıye yenı tanıştı ailelerakannehir

ay çok şükür k.validemın hiç öyle dangur dungur huyları yok.:Saruboceq:
saol sadetçimallh dualarını kabul etsin tatlım mışılmışıl uyuyoşu an

tekrar geçmiş olsun.

slm kizlar...
giremedim gunlerdir yaa...
merak ettim sizleri.hasta olan herkese gecmis olsun..iyi bakin koruyun kendinizi ve bebisleri..
opuldunnuzzz

dün çok yoruldum kızlar yaa, akşama kadar sürekli ağladı kızım, çok midesi bulandı sürekli suratını buruşturdu falan, en son akşam bayaa bi kustu rahatladı, bi anlasak dertlerini :((

slm kizlar...
giremedim gunlerdir yaa...
merak ettim sizleri.hasta olan herkese gecmis olsun..iyi bakin koruyun kendinizi ve bebisleri..
opuldunnuzzz

günaydın özlemcim öptk armini

dün çok yoruldum kızlar yaa, akşama kadar sürekli ağladı kızım, çok midesi bulandı sürekli suratını buruşturdu falan, en son akşam bayaa bi kustu rahatladı, bi anlasak dertlerini :((

geçmiş olsun canım neyki derdi ya.

zeynepde gece 2 de yattı yatırıyoruz nasıl ağlıyo kaldırıyoruz gülüyo
en sonunda oyunhalısına yatırdık bitafta ben diğer tarafta eşim uyuduk oda oyun halısında kahkahalar attı 1 saat sonra yoruldu uyudu.

galiba midesini üşütmüş canım senin kız
gecmiş olsun

havvacım bizimki de habire oyun istio :) oynatıp yoruyorum sonra uyutuyorum

özlem hakkaten nasıl değiştirdin nikini :)

havvacım darısı damatlığına olsun inşallah hayırlı olsun sünneti küçük erkeğin

emelcim nasılsın tatlım ya ne zaman girsem seni yakalayamıyorumm

sibelcim bende burda eylül annelerinde gördüm dr unun sitesi de güzelmiş teş paylaşım için

Back
X