2009 Haziran Anneleri!!

geçmiş olsun azra bebeğe adrenalcimm..
kızlar bi yerde okuudm
bazı bebeklerin iştahsızlığı demir eksikliğinden kaynaklanırmışş...

nasilsin muminecigim, reflu olmus azra, cok gecmis olsun, benim dr reflu bebeklerde ilk 6 ay cok sik gorulur demisti, alisverise cikman iyi olmus, bir de ben cikabilsem keske, ise gidiyorum, giyecek hicbisey yok, ogrenciler hergun ayni kiyafetle gormekten biktilar, eskiler olmuyor, yenisini almak icin de firsat yok napalim:(

alışveriş iyi geliyo canım, bebişe kim bakıyo sen işteyken, çıkışta bi kaç saat idare etse seni, ya da babası bakmıyo mu,
bizim kız resmen kıyak geçiyo babasına, tüm nazları bize bunların gamyoncuiremsu

dünür yeni nickin hayırlı olsun :))
damadım napıyo bakem bi, üzmüyodur inş. annesini

sagol canim nickim de hem kendi adim hem oglumun adi olsun istedim, kocish kiskandi ama napalim:P ege'nin cildi atopik dermatitmis, sen drsun daha iyi bilirsin canim, onunla ugrasiyoruz, drlarin biri 2 yasindan sonra gecer tedaviye gerek yok diyor, digeri hemen tedavi edilmeli astima cevirebilir cok tehlikeli diyor......ne yapacagimizi sasirdik, simdi de arastirma hastanesine goturecegim ilk firsatta, bakalim orda ne diyecekler?......bizim yaramazlar cok ugrastiracak bizi buyuyene kadar galiba, olsun canlari sagolsun

alışveriş iyi geliyo canım, bebişe kim bakıyo sen işteyken, çıkışta bi kaç saat idare etse seni, ya da babası bakmıyo mu,
bizim kız resmen kıyak geçiyo babasına, tüm nazları bize bunların gamyoncuiremsu

isteyken annem bakiyor ama ege annemi o kadar yoruyor ki iki saat daha idare et diyemiyorum, kadin ben gelince arkasina bakmadan kaciyor kendi evine zaten:) babamiz da pek becerikli sayilmaz, bakarim diyor ama bi markete gitsem 10 kere ariyor "agliyo napayim" "sut icmiyo napayim" diye....neyse yine de ilk firsatta kacicam alisverise...bayiliyorum su bebisini de alip alisveris merkezine gidenlere, bizimki alisveris merkezinin kapisindan girer girmez basliyor bagirmaya zaten...sen azrayla hic alisveris merkezine falan gidebildin mi canim?

sui canım okuma sadec sende yaz
nasılsın bebişin nasıll
epey oldu büyümüştür değil mi???

fatma canım akşam cevap vermeye çalıştım ama sürekli hata verdi deli etti beni, biz domuz gribi korkusundan dışarı çıkarmıyoruz kızı, ama daha önce götürüyoduk 2 saatten uzun kalmazsak pek sıkıntı olmuyodu

fatma canım akşam cevap vermeye çalıştım ama sürekli hata verdi deli etti beni, biz domuz gribi korkusundan dışarı çıkarmıyoruz kızı, ama daha önce götürüyoduk 2 saatten uzun kalmazsak pek sıkıntı olmuyodu

sitede sorun var canim ben de zorlaniyorum, domuz gribi korkusu bizde de var, eve gelenlerden bile hapsuran falan olsa endiseleniyorum, elimde degil, cok isterdim rahat bi anne olmayi, neyse gorusuruz muminecigim

herkese güanydınalr.. hayırlı cumalar...bide kontorlden geldik.. 7050 gr 64 cm olmuşuz.. şimdilik böyleyiz.. ek gıdalar tam geçiş yapoyıoruz.. sütüm baya azaldı.. artık iki öğünde mama yiyor bebeişim:(onun için dr ek gıda başla dedi.. şimdilik bizden bu kadarr.:)

bu aralar bende okuyup okuyup kaçıyorum.haftaiçi babamız evdeydi onla vakit geçirdik.bugün işe gitti.
ya yarın arkadaşımın düğünü var ama giycek hiç bişeyim yok.off ya bu kilolardan hiç bi kıyafete giremiyorum.evde her yere uzak alışverişe çıkamıyorum.kafayı yicem ya.

ne güzel doktor kont. gidiosunuz götürüyosunuz bebişleri bizimde kontürol zamanımız geldi ama korkumdan götüremiyorum
burdada görünmüş domuz gribiii...
bir süre daha götüremiycem sanırım acil rahatsızlanmazsa düşünmüyorum götürmeyii..
kgmizide merek ediyorum en son 24.09.2009 da 6350 idi şimdi 7.500 falan olmuşturr

bu arada günaydın
arzu ve cemre
siz gözüküyorsunuz aşağıda da:)

günaydın canım ayy evet o korku bendede var domuz gribi burdada görünmüş bi okulda aşısını yaptırmayı düşünmüyoruz bu zaten bi kaç kişinin bilerek yaptığı bi virüs amaç para kazanmak insanların hayatı bu kadar ucuz işte allah onları bildiği gibi yapsın kesin amerikanın işidir :oklava:

günaydın fıstıklarrrr nasılsınız ben de dışarı cıkardıgımda kimseye elletmiyorum defnemi korkuyorum domuz gribinden yarın eşim nefes filmine gidecek içim gidio ben gidemiycem ya :((

GÜNAYDIN KIZLAR
biz çok kötü bir gece geçirdik
bu edepsiz uykuyu iyice terk etti demin yatırdım 10 dk sonra kalktı
ben eski elif i istiyorum nerde o 2 saat delksiz uyuduğu günler ahh
o uyusuda uyusam keşke

GÜNAYDIN KIZLAR
biz çok kötü bir gece geçirdik
bu edepsiz uykuyu iyice terk etti demin yatırdım 10 dk sonra kalktı
ben eski elif i istiyorum nerde o 2 saat delksiz uyuduğu günler ahh
o uyusuda uyusam keşke

günaydın sibelcim

aynen bizde çok kötü bir gece geçirdik.
zeynep sabbah 4 de anca uyudu aralarda uyandı sürekli ağladı emmedi.tüm apartmanı ayaga dikkti.
,yavrum neydiki derdi
ço yorgunum uykusuzum

günaydın fıstıklarrrr nasılsınız ben de dışarı cıkardıgımda kimseye elletmiyorum defnemi korkuyorum domuz gribinden yarın eşim nefes filmine gidecek içim gidio ben gidemiycem ya :((

ya agızları var dilleri yok derlerini anlatamıolar işte gecmiş olsun havvacım

sibelcim yeni huylar ediniolasr düzelir merak etme :(

Back
X