slm cnm süper düşünmüşsün keşke ist. olsamda bende katılsaydım bizimde öyle bir gurubumuz var 1ile 2 yaş arası 4-5 bebeğimiz var artık birbirlerini keşfettiler süperoynuyorlar birbirlerinin haretlerini taklit ediyorlar sonra emeklemeyen diğerleriyle emeklemeye yürümeyen yürümeye çalışıyor gülüyorlar düşmeleri kalkmaları hoşlarına gidiyor süper bir olay çok faydalı olduğuna eminim inş. güsel bir gurubunuz olur hem anneler hem bebekler için süper oluyır
bizimkiler oğlum 5 aylıktan beri görüşüyor süper
merhabalar ben ist annesiyim daha önce yazmıştım ama cvp veren süper bir fikir ama nasıl olur buluşulur bilemiyorum havalarda soğudu
kızlar ben eskişehirdeyim yokmu eskişehirde olan:)
selam innuk süper fikir cnm ben de iyi olacağına inanıyorum bebekler için.
canım inan eskişehirde olsam ben şimdiye kadar mutlaka görüşürdük hemde oğullarımız oyun arkadaşı olurlardı..
Benimde burda pek çevrem yok bir kaç arkadaşım var onlarlada ya uzağız ya da onların çocukları yok. Kimseyle görüşemiyoruz. O yüzden sırf oğlum tek başına büyümesin die çok istiyorum böyle bi grubumuz olsun diee...
merhabalar innuk bende kadiköy tarafındayım başka bu taraflarda oturan yok herhalde çünkü ben daha öncede yazmıştım fakat cvp yazan olmadı siz çalışıyormusunuz
canım bende sadece yazları 1 aylığına geliyorum annemlere ama istanbulda sürekli kalsam olurdu....ben burda komşumun 2 yaş büyük oglunun bile peşinden durmuyo bizim yaşıtımız yok büyük abimiz var ondan herşeyde cesaret alıyo ve örnek alıyo iyi huyunuda kötü huyunu da ama gerçekten arkadaş çooook çoook önemli yaş farkı önemli değil sadece arkadaş olsun farkı göreceksiniz.....
cnm evet ya benm kanım sna çok kaynamıştı keşke aynı şehirde oturuyo olsaydıkkkk
Reyhancım aynı şekilde bizimki de parkta kendinden kaç yaş büyük çocuklarla oynamaya çalışıyor onların ğpeşinde direk. Kendi yaşıtlarını görünce çoşuyor. Arkdaş canlısı bizimkliler canım..
Canım sende yazları geldiğinde katılırsın bize.. madem bir ay geliyorsun o ay ki buluşmalara gelirsin olmaz mı? :92:
Canım benim yaaa..
Sen hiç gelmiyon mu bu taraflara.. Yolun düşerse istanbula gel kahveye beklerim
cnm hiç alakamız yok ki istanbulla... arada memlekete gidip geliyoruz o kadar.:) ama seninle tanışmayı çok isterdim nasip bu belli mi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?