2009 kasım annelerinin bebeklerini ilk görünce söyleyecekleri şey çok merak ettim :)

ne söylerim bilmiyorum ama ne olursa olsun dünyanın en güzel bebegini dogurmusum derim heralde :)

o anlık gelişecek bi duygu benceee önceden belirlemek çok zorrrr
kimbilir neler döökülecek yüreğimizden...

kesin ağlarım ne söylelerim şuan bilemem o anki duygular cok farklı olur çünkü

ben zır zır ağlarım heralde pek duygusallaştım zaten vara yoğa ağlıyorum mutlaka bir şey buluyorum ağlayacak

bir şey söyleyemem mis gibidir koklarım öyle...

ayy heyecanlandım ya ben:)

bütün annelerin duyguları aynı anne olmak gibisi yoooooooooooook:lepi:

kasım analarını bilemem ama ben bu topiği görünce la havle çektim yani

Ben de bir şeyi çok merak ettim...

Neden; Kasım annelerinin, bebeklerini ilk kucağına aldığında, ne söyleyeceğini merak ettiniz de; diğer aylarda doğum yapan annelerin söyleyeceklerini merak etmediniz? :uhm:​

kuzum bende bir kasım annesiyim ve buradaki topiklere takıldığım için buraya açmak istedim.topiğimiz herkese açıktır vesselambuyrunnnnnnnnn

neeeeeeeeeeeeee kimmm ölmüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :)))))))))))))))))))))))))

Sanırım fundadan sonra, la havle sırası bana geldi...

Merak ettim, sordum...
Topiğin zararından kim bahsetti ki?

şişşşşşşşşş polemik yaratmayalım lütfen merak ettik işte bir annenin o anki duygularını almak istedim sizi biraz heyecanlandırayım dedim o anı hatırlatıp:jeyyar:isteyen istediği yorumu yapar bize okumak düşer ne diyem

ay nsıl karıştı ortalık birden ben de anlayamadım:)

aman kızlar ne hissedeceğinizi yazın geçin işte... ne var ki..

kasım ın son haftası bızımle olucak oglumuz ınsallah

nerde kaldın essek sıpası dıycem:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…