2009 Kasım Bebekleri Bugün Ne Giydi? :)

MUREDA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2009
7.154
0
156
Almanya
hadi bakalıımmm kasım kuzucuklarını burda görelimm opuyorumnanaktan ne kadar büyüyolarr nasıl gün gün değişiyolarr burdan takip edelimmm :lepi:
benim oğlum açılışı yapsınnn

ikinci resimde bende olsun edosum.. sen uyuyo diye cekmedin ama bak ben uyurkene cektimkaydirigubbakcemile3
simdiden kocaman kocaman masallah bütün bebislere..

ayy maşşallah zeynep nilayaaa
hani noldu bizim saçlarr bakıyorumda hala yerinde duruyooooo :roflol:

ya ayşecim o saçlardan bizim kızada yolla birazcık :)) maşallah toka takılır kızışının saçlarına bizimki kel ya :)) keltoşum benim

ayy ayyy yerim ben onları maşallah ne kadar güzeller yaa masum melekler
güle güle büyütün hepiniz kızlar çok tatlı bebişleriniz
geçen sene bizimkilerde böyleydi şimdi yerlerinde durmuyolar:)

edosum o saclar kesilcekte ben kiyamiyorum daha erken diye.. ilk dogdugu sac agir gelirmis bebege öyle diyor büyüklerimiz.. gercektende dogru sanirim.. cok yavas kilo aliyor zeynep nilay.. ama saclar aldi basini gidiyor..ama nasil kiyip kestircem onuda bilmiyom.. kesince yollayim gii

selincim.. ben anlamadim zaten neyle beslediysem sac dogurmusum.. biraz daha bekleseydi örgülü dogcakti sanirim.. haalada uzamaya devam ediyorlar.. gönderem hepinize yeter kizimin saclari:roflol:

kıs ayse sen bu bebenin kafasına taktığın bandanalrı nerden alıyon hasta oldum onlara ya çok yakışmış bende alam diyom kızıma

ay maşşallah yaa ,minik bebek görmek istiyoruz kasım analarında ,harika olmuş bu topik ..takip edeceğim ,hepsine kocaman maşşallah ..

ay tatlılar 41 kere maşallah bizimkiler büyüdü kocaman oldular artık bu bebişleri görmek iyi geldi bol bol ekleyin bakalım bizde

kıs ayse sen bu bebenin kafasına taktığın bandanalrı nerden alıyon hasta oldum onlara ya çok yakışmış bende alam diyom kızıma

canim onu arkadasim almis kizima.. nerden aldigini bilmiyorum ama onunla uyutmuyorum ben kizi bugün basinda bekliyordum o yüzden cikarmadim.. saga sola kafasini cevirdikce iniyor gözüne korkuyom bazen bogar diye.. zaten oda sIkIliyor basinda hic bisey tutmuyor.. ben resim cekcem diye takiyom.. ama eger istiyosan carsiya ciktigimda arastirayim yollayim sana.. türkiyede daha güzel bandanalar vardir gii.. bende görümceme diyodum ordan toka bandana gönder diye.. almanlarin süsle bi alakalari yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…