2009 Kasım Bebeklerinin Dişleri Çıkıyor mu?

mineogretmen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
71
1
86
42
Afyon
Arkadaşlar bizim dişimiz çıkacak galiba çok korkuyorum, Ateş olursa diye dün biraz ateşlendik 38 oldu. Dişi çıkan varmı neler yaşadınız. c...p...l kullanıyorum ateşi olduğunda birde fitil varmış havaleyi engelliyormuş. 1 haftadır düzenimiz bozuldu. Huzursuzlanıyor bebişim.:((senağlama

bizim cikti alttan iki tane.:lepi:
biraz huzursuzlugumuz oldu, gecen haftada azcik ates yapar gibi oldu, ayni suruptan verdim.
gece yatirirken jel surdum, bunu atlattik cok sukur.
ben kopek ve azi dislerinden korkuyorum.eyvahedigeldismile

Arkadaşlar bizim dişimiz çıkacak galiba çok korkuyorum, Ateş olursa diye dün biraz ateşlendik 38 oldu. Dişi çıkan varmı neler yaşadınız. c...p...l kullanıyorum ateşi olduğunda birde fitil varmış havaleyi engelliyormuş. 1 haftadır düzenimiz bozuldu. Huzursuzlanıyor bebişim.:((senağlama

ne fitili bu adı

Benim oglumunda alttan iki dişi çıktı.iki hafta oluyor.devamlı salyası akıyordu ve kaşımak istiyordu damağını,çıktıktan sonra salyası azaldı ama çok kaşınıyor sanırım elı hep azıda.jel sürüyorum rahatlıyor bebeğim.çok şükür ateşi olmadı.

bizimde 2 delik açıkdı alttan.
dişler görünürde yok ama delikler hazır.
jel falanda sürmedim hiç.

dokto 1 ay önce bu bebek diş çıkarıyo artık çok kg almasını belkeme demişti...

bizimde 2 delik açıkdı alttan.
dişler görünürde yok ama delikler hazır.
jel falanda sürmedim hiç.

dokto 1 ay önce bu bebek diş çıkarıyo artık çok kg almasını belkeme demişti...

Bizdede aynı durum dr neredeyse 2 aydır dişler geliyor diyo ama hala görünürde birsey yok. Zaten salyalı olan kızım, salya üretim merkezi adını aldı artık. O jeli bende hiç sürmedim ne zamandan itibaren sürmek lazım acaba??

Bizdede aynı durum dr neredeyse 2 aydır dişler geliyor diyo ama hala görünürde birsey yok. Zaten salyalı olan kızım, salya üretim merkezi adını aldı artık. O jeli bende hiç sürmedim ne zamandan itibaren sürmek lazım acaba??

ben dişleri çıkmadan önce sürmeye başlamıştım ,kaşıntısına iyi geliyor.:emir_bebek:

bzimkide salyalı çok kucağımıza bi alıyoruz anında sırılsıklam oluyo üstümüz.sürekl elini ağzına sokuyo.huysuzlaştı.yernde durmuyo.bakıyorum diş falan yok.bakalım nezman çıkack..jel olarak ne sürüyosunuz peki.??bizde fitil olarak p..r...x var.o mu bahsettiğniz fitil

o fitil ateş için cnm bir şurup veriyor drlar zaten herkesin bildiği birde senin söylediğin fitil veriliyor şurupta kusar eder etkisini tam göstermez diyerekten

jel bende merak ettim birde hap bende duydum arkadaşımın dru önermiş ama benim bildiğim 6 aydan itibaren hap dişlerin sağlıklı çıkması için bende alıcam 6 aylık olalım

Fitilin adını bilmiyorum. Ama havale geçirmesini engelliyormuş. bugün doktorumuza gidicez bakalım ne diyecek. jelde çok rahatlatıyormuş kaşıntısını ağrısını alıyormuş.

bzimkide salyalı çok kucağımıza bi alıyoruz anında sırılsıklam oluyo üstümüz.sürekl elini ağzına sokuyo.huysuzlaştı.yernde durmuyo.bakıyorum diş falan yok.bakalım nezman çıkack..jel olarak ne sürüyosunuz peki.??bizde fitil olarak p..r...x var.o mu bahsettiğniz fitil[/QUOTE

jelin adı calgel.Artık oğlum elimde jelı gorunce çok seviniyor,rahatlayacağını anlıyor yavrum.:lepi:

o fitil ateş için cnm bir şurup veriyor drlar zaten herkesin bildiği birde senin söylediğin fitil veriliyor şurupta kusar eder etkisini tam göstermez diyerekten

jel bende merak ettim birde hap bende duydum arkadaşımın dru önermiş ama benim bildiğim 6 aydan itibaren hap dişlerin sağlıklı çıkması için bende alıcam 6 aylık olalım

bu hap bebekler icin mi?
bak bunu da yeni duyuyorum.
5.ay kontrolunde disimiz cikti dedim doktora, ooo aceleci davranmis dedi, baskada bisey demedi .:oklava:

bizimkini anlamadım ya. daka çıkmıyo sanırım. ama damakları çok sert ne versem koparıyo.
ben geçen eczaneye diş için jel almaya gittim. eczacı jeli tavsiye etmem sonuçta içinde kimyasallar var. onun yerine bitkisel kara dut şurubu verdi. onu damaklarına sürüyom. inş. rahatlatır yavrumu

benim minikde henüz bir şey görünmüyor. ancak salya seller gibi... birde yavrum eline ne geçerse ağzına götürüyor. gerçi salya dönemi kısadır geçer... ama diş çıkarma biraz sancılı bir dönem inş ablası gibi kolaylıkla atlatır....

Back
X