2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar
dün gece erken yatınca sbahta erken kalktım tabi eee bugün burdayım gitmiyom biyere kimsede gelmiyor bana bugün sizi didikliyecem

kasım annişleri günaydın
öpüyoruz hepinizi oğluşumlan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hersey yolundadır insallah :Saruboceq:

aaaa seninde mi oğluşun olcek ayy maşallah :nazar:

annembirmelek gözün aydın canım bir erkeğimiz daha geliyormuş

kızlar size bi sorum olcak pazartesi bebeğimin kıpırtılarını dışardan babasıyla beraber gördük çok sevindik çünkü ilk o gün öyle tekmeledi ama dün hiç tekmelemedi öle kıpırtadı ama sizce endişelenecek bişey varmıdır 20+2 günlük hamileyim

kızlar size bi sorum olcak pazartesi bebeğimin kıpırtılarını dışardan babasıyla beraber gördük çok sevindik çünkü ilk o gün öyle tekmeledi ama dün hiç tekmelemedi öle kıpırtadı ama sizce endişelenecek bişey varmıdır 20+2 günlük hamileyim

canım biz anne adayları hep panik yapıyoruz bazen hisederiz bazen hissetmeyebiliriz gün içinde yorgun olduğumuz zaman ufak hareketleri anlıyamayabiliriz endişelenme canım hiç ummadığın anda yine tekmeyi yiyceksin inşşkaydirigubbakcemile3

canım bende 20+2 yim aynı günde kapturmuşuk bebeleri seninki kızmı erkekmi

canım endişelenme bazen öyle çok iyi hissedersin bazende hissetmeyebilrsin yavaş vurduğu için belkide yorun olduğun için benimde oluyo birden endişeleniyorum sonra bi bakıyorum zaman geçmiş benimki başlıyo içerde kolbastı yapmaya kaydirigubbakcemile3 :nazar:

jjuliet canım gözün aydın senindemi oğlun olacak hayırlı olsun canım tekrardan kaynana adayı seni kaydirigubbakcemile3

Bendede aynı şey oluyor, tasalanacak birsey oldugunu cok düşünmüyorum, internetten baktığım kadarıyla daha birkaç hafta sonra düzene girecekmiş bunlar...

kolostrum ilk defa duydum ya aaa bişi daha sorucam aşı ne zaman olucaz ne aşısı olucaz benim bu konu hakkındada bilgim yok ne cahilim demi sağlık ocakları burada pek temiz değil sormaya korkuyom alır iğne yaparlar diye
tetanoz cicim 20. haftada olunuyo ben oldum sağlık ocağında
itek nann üst katı bize kirala emme aaaşamm yimeee de dahil olsun olmaz mıı?cokacimcoook
:roflol: :roflol:
süpermiş gııı
yok yaaa kızı bulacam diye habire doğuracam mı yaw yok artık ben almayım:dilcikar:
görcezz :jeyyar:
nesteren ne demek be? testere gibi.kafamçokkarıştı
hah anam da aynı tepkiyi verdi testere gibi deyüü :dilcikar:
yaban gülü dimek bikeremm

ebisce canım beni merak etmişsin gıı benim artık sabah dersim var
öğleden sonra geziyom o yüzden pek görünmeyom perşembe gününden anneme kaçtım
pazara kadar ordaydım fazla ayrı kalmış olduk o yüzden
bu arada kızlar oğluşuma dün yelek başladım öğleden sonra evdeyim yaa napem sıkılmayalım

ebisce canım beni merak etmişsin gıı benim artık sabah dersim var
öğleden sonra geziyom o yüzden pek görünmeyom perşembe gününden anneme kaçtım
pazara kadar ordaydım fazla ayrı kalmış olduk o yüzden
bu arada kızlar oğluşuma dün yelek başladım öğleden sonra evdeyim yaa napem sıkılmayalım

ayy güle güle giysin cnm,benim hiç becerim yok yaa örgü konusunda sadece düz örgü biliyorum :kedi:

Back
X