Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kasım annişleri günaydın
öpüyoruz hepinizi oğluşumlan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hersey yolundadır insallah :Saruboceq:
kasım annişleri günaydın
öpüyoruz hepinizi oğluşumlan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hersey yolundadır insallah :Saruboceq:
kızlar size bi sorum olcak pazartesi bebeğimin kıpırtılarını dışardan babasıyla beraber gördük çok sevindik çünkü ilk o gün öyle tekmeledi ama dün hiç tekmelemedi öle kıpırtadı ama sizce endişelenecek bişey varmıdır 20+2 günlük hamileyim
kızlar size bi sorum olcak pazartesi bebeğimin kıpırtılarını dışardan babasıyla beraber gördük çok sevindik çünkü ilk o gün öyle tekmeledi ama dün hiç tekmelemedi öle kıpırtadı ama sizce endişelenecek bişey varmıdır 20+2 günlük hamileyim
aaaa seninde mi oğluşun olcek ayy maşallah
annembirmelek gözün aydın canım bir erkeğimiz daha geliyormuş
Aaaaa Juliet senindemi erkek??? Ben onu kaçırmısım hayırlı olsun canım coooooook sevindim......
jjuliet canım gözün aydın senindemi oğlun olacak hayırlı olsun canım tekrardan kaynana adayı seni kaydirigubbakcemile3
günaydııııııın kasım annişleri ve minicik melekleriii a.s.
günaydın kııııııııııııııı
ay karnım acıktı bi kahvaltı sofrası olsada otursamcokacimcoook
tetanoz cicim 20. haftada olunuyo ben oldum sağlık ocağındakolostrum ilk defa duydum ya aaa bişi daha sorucam aşı ne zaman olucaz ne aşısı olucaz benim bu konu hakkındada bilgim yok ne cahilim demi sağlık ocakları burada pek temiz değil sormaya korkuyom alır iğne yaparlar diye
:roflol: :roflol:itek nann üst katı bize kirala emme aaaşamm yimeee de dahil olsun olmaz mıı?cokacimcoook
görcezz :jeyyar:yok yaaa kızı bulacam diye habire doğuracam mı yaw yok artık ben almayım:dilcikar:
hah anam da aynı tepkiyi verdi testere gibi deyüü :dilcikar:nesteren ne demek be? testere gibi.kafamçokkarıştı
ebisce canım beni merak etmişsin gıı benim artık sabah dersim var
öğleden sonra geziyom o yüzden pek görünmeyom perşembe gününden anneme kaçtım
pazara kadar ordaydım fazla ayrı kalmış olduk o yüzden
bu arada kızlar oğluşuma dün yelek başladım öğleden sonra evdeyim yaa napem sıkılmayalım