2009 Kasm Anneleri

20 sene sonra pamuk prensesini istemeye gelcem
verersin dimi zemuszemus

veremem ben kızımı kimselere ay ben ayrılamam kızımdan ona sölüyorum şimdiden bak kızım yarın bi gun anne ben aşık oldum evlencem diye sakın karşıma çıkma vermem diyorum ben senin turşunu kurucam pamuk şekerim diyorum kaydirigubbakcemile3

günaydın kııııııııııııııı
ay karnım acıktı bi kahvaltı sofrası olsada otursamcokacimcoook

ahhhh ahhhh bende istiyorum bir kahvaltı sofrasııııııııııııı cokacimcoook

günaydıın sekeriiim,
al gel kızınıı hazırlıyem hemennn opuyorumnanaktan balkona orman manzaralı hemide...
tamam hazırla hadi geleyom
veremem ben kızımı kimselere ay ben ayrılamam kızımdan ona sölüyorum şimdiden bak kızım yarın bi gun anne ben aşık oldum evlencem diye sakın karşıma çıkma vermem diyorum ben senin turşunu kurucam pamuk şekerim diyorum kaydirigubbakcemile3

ahhhh ahhhh bende istiyorum bir kahvaltı sofrasııııııııııııı cokacimcoook

karakızlan beraber geleyok bana bak kuş sütünü bile eksik etme haaaaaaaaaa
iki karu iki bebe geliyok:dance::dance:

eee anacım bildiğin üzere bende para ganii :roflol: kuş sütü olmadan ben asla oturmam zaten sofrayaa :roflol:
hakkat yaa eccik yakın olsadık ne güzel olurmuş yaa kaydirigubbakcemile4

eee anacım bildiğin üzere bende para ganii :roflol: kuş sütü olmadan ben asla oturmam zaten sofrayaa :roflol:
hakkat yaa eccik yakın olsadık ne güzel olurmuş yaa kaydirigubbakcemile4

he gııı sende para gani biz bütün kasım anaları geleyok anacım
eee artık o son odel arabanla evimizede bırakırsın demi boşunamı çektin altına araba
:roflol::roflol:

karakızz naptın tatlım karar verdinmi ev işine kafamçokkarıştı

canım yok karar veremedik henüz askıda hala anlayacağın birde eşim bu akşam kendi ev sahibimizle konuşacak taşınmaya karar verdik bilginiz olsun diye ama nasıl söyleyecek bilmem çünkü bizi çok seviyorlar yaşlı da teyze ama napıyım taşınmak mecburiyetindeyim malesef.
artık hayırlısı olsun herşeyin inşallah

hihoyyyt hihoyyyt evet evet bende geliyom kahvaltıya ayyyyy yeşilliklere karşı misss gibin kahvaltıı kafamçokkarıştı başım şimdiden dönmeye başladı cokacimcoook

he gııı sende para gani biz bütün kasım anaları geleyok anacım
eee artık o son odel arabanla evimizede bırakırsın demi boşunamı çektin altına araba
:roflol::roflol:

hee son modell biz 2009 yılında ben hala 2000 de kalmışım ozamann :roflol:yıllar durmuş benim arabanın yanında :roflol:
karakızım gelin anacım ohh mis gibin dağın eteğinde,açarım şemsiyemizide önce kahvaltı üstüne bi türk kahvesii :kahve:

kıs deli sanki bizim farklımı hamile kaldıgımdan beri bizdede bişe yok ben yanlız kaldığım için üzülüom
:1shok:
nan gece nettünüz ööle bee pis sapıklar siziiii
evlenen kadının bir ar damarı çatlarmış doğurunca da ikincisi dedilerdi de inanmadıydım gııı
biz daha doğurmadan çatlamış gaaba :roflol: :roflol:
kızlar size bi sorum olcak pazartesi bebeğimin kıpırtılarını dışardan babasıyla beraber gördük çok sevindik çünkü ilk o gün öyle tekmeledi ama dün hiç tekmelemedi öle kıpırtadı ama sizce endişelenecek bişey varmıdır 20+2 günlük hamileyim
güzelim zaten öyle sürekli olmuyo bende de endişelenme

hee son modell biz 2009 yılında ben hala 2000 de kalmışım ozamann :roflol:yıllar durmuş benim arabanın yanında :roflol:
karakızım gelin anacım ohh mis gibin dağın eteğinde,açarım şemsiyemizide önce kahvaltı üstüne bi türk kahvesii :kahve:

senin 2000 model araban var bizim bi fos fosumuz bilem yok
buldunda bulanıyon

:sinifsinif: ben dağın eteklerinde kahvaltı üstünede türk kahvesi sonrasındada fal istiyorummmmmmmm :sinifsinif: :sinifsinif:

senin 2000 model araban var bizim bi fos fosumuz bilem yok
buldunda bulanıyon

hiç falla bizim daha bi fusfusumuz bilem yok :sinifsinif:

senin neye marifetin olduğunu dün gece gördük mureda gacısı :jeyyar: :jeyyar:

a:roflol: :roflol: :roflol:

:sinifsinif: ben dağın eteklerinde kahvaltı üstünede türk kahvesi sonrasındada fal istiyorummmmmmmm :sinifsinif: :sinifsinif:

hiç falla bizim daha bi fusfusumuz bilem yok :sinifsinif:

a:roflol: :roflol: :roflol:

anam sende pazarlığı abartıyon yeter lan kahvaltı neyimize yetmiyo kaydirigubbakcemile3

ben kaçayım kızlaar,kociş aradı göcek e gitcekmiş sende gel yol arkadasım ol dedüü gidem bende yanlız kalmasın kocişimm.. opuyorumnanaktan

ayyy demii herşey bu krispi gacısının başının altından çıktı haaa :roflol:
grup kurdu bidee :roflol:

hadi ordan krispiye ne suç atıyon okudum hepsini teker tekeeer krispi gelmeden daha siz kızgın kumlardan serin sulara atlamışınız :roflol: :roflol: :roflol:

bu böyle olmayacak midemde kazı alışması var sanki yaaa çok kazındı midem bebemde acıktı şimdi bu mureda o kocaman popsunu kaldıracakta bize kahvaltı hazırlıyacakta yiyecez çooooooookkk zaman alır en iyisi ben tıkınayım o anca akşaama hazır eder onu

bu böyle olmayacak midemde kazı alışması var sanki yaaa çok kazındı midem bebemde acıktı şimdi bu mureda o kocaman popsunu kaldıracakta bize kahvaltı hazırlıyacakta yiyecez çooooooookkk zaman alır en iyisi ben tıkınayım o anca akşaama hazır eder onu

kızııımm ne kahvaltısıı baksan buldu kocayı kaçıyo hemeeen göceke gitceemiş bi de
sen gel ben sana burda sinit peynir çay ısmarlayam kafamçokkarıştı

Back
X