2009 Kasm Anneleri

şişkolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr fodullllllllllllllllllllllllllllllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canlizzz karısı faceye ekledi beni oraya daldı galibaaaaaaaaaaaaaa piyasada yok kısss şişkooooooooooo cık ortayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaannaaam tubiiş karısıııı sen ne güselmişsin kıı bide korkmayın diyo dalgacıı :nazar:
kıızz çıtırtı valla demetle nan paralarııı kaydirigubbakcemile3 adamın adınıda koy gariii kaydirigubbakcemile3
heeyyyyt kilolardan açmayın konuyu yaaaa bende dertliyim ebiscem popusunda bende memişimde taşıyom karpuzu nan :roflol:
Facede üye oldum gruba nehirciimm opuyorumnanaktan

günaydın şekerler

cinsiyetlerimizi söylemek isterdik ama henüz bilemiyoruz bizim minikler göstermeme konusunda ısrarlılar nedense :) biri olmasa biri gösterir nasıl osla aynı olacaklar diye umtu ediyordum ama inatlaşıyorlar adeta bizle :) ikiside aynı pozisyonda secde eder gibi duruyolar hayırlısı artık. başka kimsenin böyle oldumuki yoksa hepiniz öğrendinizmi cinsiyetleri :ecrin_bebek:

canım insan meraktan çatlıyor demi benimkide göstermiyor ama doktorumuz kız diyo bakalım görene kadar bişey almıcam hayırlısı olsun inş.

Kıslar günaydın bende kk grubuna katıldım faceede kim kim nasıl öğrenicem ben rumuzumuzu açık edelimmi????

günaydın kızlar nasılsınızz dün aşı için gitim ebem bir sürü soru sordu bende dün bişey olmuştu sanki karnım aşağı düşmüş gibi oldu hem şekil olarak öyle hemde bi deişik hissetiğim içim ebeye söyledim uzan muayene edelim dedii karnımı öteden beriden sıktıı çok gariptii bbeğin başı aşağıda ayakları yukarda dedii sonra elinde bi cihazla geldi bbeğin kalp atışlarını dinledik gayet sağlıklı dedii aşımı oldum
tartıldım pardüsem ve ayakabılarımla falan 63 olmuşum aldığım kilo 3 kilo falan ebe çok iyi dedii bir ay sonra yine gidicem

ya benim face im yok eşim kızıyorr :olmaz:

Back
X