Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar nasılsınızz dün aşı için gitim ebem bir sürü soru sordu bende dün bişey olmuştu sanki karnım aşağı düşmüş gibi oldu hem şekil olarak öyle hemde bi deişik hissetiğim içim ebeye söyledim uzan muayene edelim dedii karnımı öteden beriden sıktıı çok gariptii bbeğin başı aşağıda ayakları yukarda dedii sonra elinde bi cihazla geldi bbeğin kalp atışlarını dinledik gayet sağlıklı dedii aşımı oldum
tartıldım pardüsem ve ayakabılarımla falan 63 olmuşum aldığım kilo 3 kilo falan ebe çok iyi dedii bir ay sonra yine gidicem
ya benim face im yok eşim kızıyorrlmaz:
krispi cadısıda yok ortalıklarda kebapları yedi yedi çatladı mı ki acaba:bbo:
ulennnnnnnn bir başı açık ben miyim nan kendimi gavur gibin hissettim haaa :kedi: bu arada sende pek dadlımışsın gııı
geçmiş olsun cnmm bende oldum iğnemi,olduğum gün değilde ertesi gün ağrıdı kolum yaa.benimde göbüşüm acayip şekil alıyo bazen genelde yamuk zaten kaydirigubbakcemile3 çünkü benimki kafayı sağ tarafa iyice itip ayalarıyla sola paat paat kaydirigubbakcemile3 yapıyo..
maşallah inceciksin kıı sendee![]()
anam seninki hangi firma ona göre yani kaydirigubbakcemile3ayyy bayıldım falllaa kıızzz tam dabizim kurumdan bahsedeyoo :roflol:
yaa anam napam 50 sayfa yazıyonuz nasıl yetişemkızııım asıl geçmişi okuuu bomba haberler ordaa
kim kocasıynan ayrı yatamazmış kim bebesini nasıl yapmış valla geçmişte yazii benden sölemesi :roflol: :roflol:
gözünaydın canım hayırlı olsunşşşşşş teyzeleri benim bebişim kızmış artık kesinleşti biliyormusunuzzzzz.....................offf be sonunda gösterdi cadı..
temam kız doğurcanda kızlar sarı, mor, kırmızı, beyaz ve birçok renk daha giyebiliranam ne bilim hiç aklıma başka renk almak gelmediki :roflol:
ben anladım tembel avrat beceriksiz avratım ben daha kızıma bir patik bilem öremiyom :sinifsinif:
gıı anam erken deelmi senin için dr mu dedibende ayın 25 ıle 30 arası ayrıntılıya gırecem sabırsızlanıyorum opuyorumnanaktan
gözünaydın canım hayırlı olsun inşallah iyi olurkızlarrrr çok mutluyumm eşim geldi az önce yarın işe başlıyorrrr
4 ay geçmişti,çok şükür bebişimiz uğurlu geldi..
çok güzel bi yerde işe girdi...
tamda bebiş videosunu izliyodum bi yandan ağlıyodum
bu haberi alınca başladım salya sümük ağlamayaa
meğer ne kadar da dolmuş herşey içimde...
şükürler olsun yaaa bundan sonra daha da güzel bi hamilelik geçiricem
allahın izniyle....
yok len ben akrebimmmbu kasım analarının hepsi başakmı yoksam
anaa benim kocişte 26 ağustos 1980 ben 21 kasım 1982 kaydirigubbakcemile3ben sende 1 yaş büyüğüm 1981 24 ağustos
benim canım bazen bişeler istiyo ama hiçç aldırmayom bilekızlarrr artık eskisi gibi aşermiyomusunuz bana mı öyle geliyorrr
aslında şu anda tam aşerme dönemindeymişiz...
yollaaa vallla ahdım var bigün bende yollayacam kaydirigubbakcemile3
bu mevsimde nezor bulunur acep
en bereketli zamandayız valla aklıma bişey gelmiyor..
evet mandalina portakal olabülüüüüillada gıcıklık olsun diye göndermek istiyosanız şimdi mandalina ayva kivi gibi meyveler bulunmaz zaten adam bunları duyunca delümüsün der nerden bulacam şimdi onları
anaaa ne güzelmiş o iş anam biz hem çalışıyokayy canım bilmezmiyim yaa bana da işknece geliyorrr
hele uğraştırmalı zor yemekleri hiç yapmıyorum
son zmanalr da hep pratik şeyler..tencere yemekleri...
fırın yemeklerini özledim bende eşimde ama
bu sıcaklarda hiç mi hiç çekilmiyor valla...
valla ben bigün yemek yapıyorsam ikinci gün yapmıyorum
yine onu yiyoruz..napalım kim uğraşçak dimi.. -tatlicadiarzu-
oooohhh maşallah tosunumaoğlumuuuuuuuuuu gördümmm kıslarrrrrrrrrrrrrr kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olmusssssssssssssssssssss
ayyy sen kapıdan sığmam diyosann biz napalımm kıııı kaydirigubbakcemile3 iyisin gayet maşallah![]()
oyy sıkışığ kalcaklar orda bebişler yaaa
yok tatlım kocam geldi çıkmak zorunda kaldım bu arada maşallah yanii opuyorumnanaktancanlizzz karısı faceye ekledi beni oraya daldı galibaaaaaaaaaaaaaa piyasada yok kısss şişkooooooooooo cık ortayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kesin patlamıstır o lülülülülülükrispi cadısıda yok ortalıklarda kebapları yedi yedi çatladı mı ki acaba:bbo:
anam seninki hangi firma ona göre yani kaydirigubbakcemile3
yaa anam napam 50 sayfa yazıyonuz nasıl yetişem
ahanda 2 saattir bakıyom 20 sayfa oldu :sinifsinif:
gözünaydın canım hayırlı olsun
temam kız doğurcanda kızlar sarı, mor, kırmızı, beyaz ve birçok renk daha giyebilir
pembede şarlandırma kendini örersin merak etme bi bilen varsa soruver
gıı anam erken deelmi senin için dr mu dedi
gözünaydın canım hayırlı olsun inşallah iyi olur
ooohhh ne rahatlamışsındır şimdi opuyorumnanaktan
yok len ben akrebimmm
anaa benim kocişte 26 ağustos 1980 ben 21 kasım 1982 kaydirigubbakcemile3
benim canım bazen bişeler istiyo ama hiçç aldırmayom bile
ama 2 gündür bamya diye gezdim bugün yapacam öğlene
ooohh yiyecem sonunda afiyetle cokacimcoook
evet mandalina portakal olabülüüüü
anaaa ne güzelmiş o iş anam biz hem çalışıyok
hem öğlen hemde akşam yemek yapıyok ne var gııı
ayy ben bugünler öğleden sonra evdeyim yaaa
ne yapacağımı şaşırıyom pastalar yemekler ondan sonrada yoruluyommm
ben yaparımda bulaşıkları biri toplasa herbişey yaparım
oooohhh maşallah tosunuma![]()
aaa ben ettim senin adın a..e mi yoksaKıslar günaydın bende kk grubuna katıldım faceede kim kim nasıl öğrenicem ben rumuzumuzu açık edelimmi????
hadi gözünaydın canımmmgünaydın kızlar nasılsınızz dün aşı için gitim ebem bir sürü soru sordu bende dün bişey olmuştu sanki karnım aşağı düşmüş gibi oldu hem şekil olarak öyle hemde bi deişik hissetiğim içim ebeye söyledim uzan muayene edelim dedii karnımı öteden beriden sıktıı çok gariptii bbeğin başı aşağıda ayakları yukarda dedii sonra elinde bi cihazla geldi bbeğin kalp atışlarını dinledik gayet sağlıklı dedii aşımı oldum
tartıldım pardüsem ve ayakabılarımla falan 63 olmuşum aldığım kilo 3 kilo falan ebe çok iyi dedii bir ay sonra yine gidicem
ayy benim şurupta yemek aralarında alın yazıyoogünaydııın kasım anneleri ve minik kuzularıı opuyorumnanaktan oğluşum çokmu aç nedir pat pat geçiriyo banaa kaydirigubbakcemile3 bende arkadasa gitcem kahvaltıya,bide şu demir hapı var onu şimdi içtim yarım saat yemek yok,ayy deli oluyom şu haplara ben yaa...
nerden gördün resmini gıı bizde bakak naalmış tubaa gacisi:roflol: valla kebapları yedi üstünede kornetini yutmuştur gelincee,bakalım kaçta acıkırda uyanır :roflol:
kıııı tuğbaa kandırdın nan bizi hayallerimizlen oynadın, maşallahh ne güzelmişsin nan senn inşallah kuzucuğunun gözleri sana benzeerr kaydirigubbakcemile5
senin face varsa grup açtık bak facede..
:roflol: valla kebapları yedi üstünede kornetini yutmuştur gelincee,bakalım kaçta acıkırda uyanır :roflol:
kıııı tuğbaa kandırdın nan bizi hayallerimizlen oynadın, maşallahh ne güzelmişsin nan senn inşallah kuzucuğunun gözleri sana benzeerr kaydirigubbakcemile5
senin face varsa grup açtık bak facede..
yaramazz doğuma hazırlık mı yapiyo ki acaba :)günaydın kızlar nasılsınızz dün aşı için gitim ebem bir sürü soru sordu bende dün bişey olmuştu sanki karnım aşağı düşmüş gibi oldu hem şekil olarak öyle hemde bi deişik hissetiğim içim ebeye söyledim uzan muayene edelim dedii karnımı öteden beriden sıktıı çok gariptii bbeğin başı aşağıda ayakları yukarda dedii sonra elinde bi cihazla geldi bbeğin kalp atışlarını dinledik gayet sağlıklı dedii aşımı oldum
yerim ben onu yaramaz kediii tepiyo haa soldan soldannn :dance:günaydııın kasım anneleri ve minik kuzularıı opuyorumnanaktan oğluşum çokmu aç nedir pat pat geçiriyo banaa kaydirigubbakcemile3 bende arkadasa gitcem kahvaltıya,bide şu demir hapı var onu şimdi içtim yarım saat yemek yok,ayy deli oluyom şu haplara ben yaa...
kızlarrr herkese günaydınlar
nan facede ne grubu açtınız diyom ne cevap vermiyonuz bakim
günaydın kızlar,
ben face de oluşturduğunuz gruba üye olamadım bi türlü nasıl yapcaz bi annatıverin garii gıııııı
yaramazz doğuma hazırlık mı yapiyo ki acaba :)
yerim ben onu yaramaz kediii tepiyo haa soldan soldannn :dance: