ya kıslar bir şey diyecem sizlere
kalp atışlarını ve bebişi göremiyom diye kesinlikle alttan muayene yaptırmayın
alttan yaptırdığınız zaman yumurta yerinden oynuyormuş ve düşük tehlikesi olabiliyormuş
sakın arkadaşlar buna dikkat edelim çünkü bazı doktorlar alttan bakalım da görelim diyebilir
zaten özellikle ilk zamanlarda alttan muayene olmayın
benim ablamda 2 hafta önce düşük yaptı ve başka doktor nedenini bile buna bağlamış
nolurr kıslar bebişimiz için fazla acale etmeyelim nasıl olsa geç de olsa duyacaz görecez bebişlerimizi
Üstteki listede güncelledim canımslm arkadaşlar nasılsınız bakalım bugünn
ben doktora gittim bugün keseyi gördük yaa mınnıcık bişi.4 nisanda tekrar gidicez doktor tahlıl verdi.p.tesi yaptırıcam..ayy çok güsel duyguymuş yaa....
buarada bende dikkat etmeye çalışıyorum yeşilçay ve papatya içiyorum arada kuşburnu bişey olur mu kızlar.doktora sormalı bunu not edeyım.
buarada listeyı mahvetmek istemıyorum... benıde ekler mısınız?
yaş 23,sat 15 şubat,muh d.tarihi.22 kasım... keseciği gördük.2,kontrol 4nisanda...
evet canım haklısın.ablacığına geçmiş olsun.inş en kısa zamanda güsel haberler alırız ablandan...
bence uygundur .............................hemde çok iyi olur ama kim yapmak ister ki bunu .........
Mavişim ıhlamur dışındakileri benim konuştuğum doktorlar da tercih etmememi söylediler, katılıyorum sana. Ayrıca bu biraz da bünye meselesi. Birimize çok yarayabilecek bir gıda/içecek bir diğerimize dokunabilir.yeşil çay içilmez kızlar yapmayın..doktorunuza sorun ne içebileyim diye.bitki çayları tercih edilmiyor ıhlamur olabilir nane limonda ama tabii ki fazla sı zararlı en iyisi doktorunuzla konuşuın ..size en uygunu o verir.. alttan muayeneye jkatılmıyorum ben yani düşügün tek sebei bu degil lütfen doktorlar bir nedne bulamayınca işte bundan diyebiliyor helede farklı doktor bakmışsa..benim iki kere akıldı ikiside alttan ve doktoruma çok güvenirim eger aksi durum olacak olsa zaten kendisi kesinlikle bakmazdı biz zorla baktırmıyoruz yaa. ki doktorların çogu vajinal ultrasonun düşükle ilgisi yok diyor ama dikkatsiz yapılırsa o zman zarar verebilir...bakın bu herkesin durumunda farklılık gösterebilir...eger kesinlikle tek nedeni bu olsa o zman kesinlikle ama kesinlikle ilişkide zararlı gebelik boyunca ilişkiye giremezsiniz..halbuki saglıklı seyreden bir gebenini ilişkiye girdiginde hem anneye hem bebge hemde doguma pozitif etkisi oldugu söyleniyor..yani sebepler var düşük için tek sebep vajinal ultrason degil.. böyle yazdıkça diger gebe adaylarıda çok korkuyor çok gördüm ben korkan tedirgin olan inanın bunun stresiyle zaten bebişleriniz etkilenir..moral önemli ..lütfen yazılarım yanlış anlaşılmasın..ben sadece fikrimi belirtmek istedim..
yeşil çay içilmez kızlar yapmayın..doktorunuza sorun ne içebileyim diye.bitki çayları tercih edilmiyor ıhlamur olabilir nane limonda ama tabii ki fazla sı zararlı en iyisi doktorunuzla konuşuın ..size en uygunu o verir.. alttan muayeneye jkatılmıyorum ben yani düşügün tek sebei bu degil lütfen doktorlar bir nedne bulamayınca işte bundan diyebiliyor helede farklı doktor bakmışsa..benim iki kere akıldı ikiside alttan ve doktoruma çok güvenirim eger aksi durum olacak olsa zaten kendisi kesinlikle bakmazdı biz zorla baktırmıyoruz yaa. ki doktorların çogu vajinal ultrasonun düşükle ilgisi yok diyor ama dikkatsiz yapılırsa o zman zarar verebilir...bakın bu herkesin durumunda farklılık gösterebilir...eger kesinlikle tek nedeni bu olsa o zman kesinlikle ama kesinlikle ilişkide zararlı gebelik boyunca ilişkiye giremezsiniz..halbuki saglıklı seyreden bir gebenini ilişkiye girdiginde hem anneye hem bebge hemde doguma pozitif etkisi oldugu söyleniyor..yani sebepler var düşük için tek sebep vajinal ultrason degil.. böyle yazdıkça diger gebe adaylarıda çok korkuyor çok gördüm ben korkan tedirgin olan inanın bunun stresiyle zaten bebişleriniz etkilenir..moral önemli ..lütfen yazılarım yanlış anlaşılmasın..ben sadece fikrimi belirtmek istedim..
ewet ark bitki çaylarını terch etmeyin bol bol meyve yiyin daha sağlıklı.bitki çayları benim tansiyonumu düşürüyorMavişim ıhlamur dışındakileri benim konuştuğum doktorlar da tercih etmememi söylediler, katılıyorum sana. Ayrıca bu biraz da bünye meselesi. Birimize çok yarayabilecek bir gıda/içecek bir diğerimize dokunabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?