saol nuthayatcım ya
beni anlamana sevindim
arkadaşlar beni anlamak sitemedi sanırım ben herkesin iyiliği için yazmıştım arkadaşlar zaten alttan olmuş allaha şükür bir aksilik olmamış sevindim ama dediğin gibi biz hep bu günleri beklemedikmi zaten neden riske atalım ki zaten illa bişey olacaksa herşey allahtan ama bizler tedbiri elden bırakmayıp takdiri allaha bırakmak lazım.bende bunu çoğu kişilerden böle duydum ama sitede bazıları alttan muayne oldu diye bende salı günü gerekirse yaptıracaktım.taki en yakın kişilerde böle duyunca korktum işte.allah hepimize zamanı geldiğinde bebişlerimize kavuşmamızı nasip eder inşallah
UNİQE canııımmm ben farkettim ama iş yerimden çok yazamıyoruummm zaten yazdıklarımın çoğu da gitmiyooooo gitse de kimseden bi cevap gelmiyo valla çok imreniyorumm herkes birbiri ile ne güsel konuşuyo mirmirmirmir yok bu böle olmuycak ben eve laptop alayım diyorum ama 1,5-2 bin tl valla nerdeyse doğum parası
kızlar, ben aştım artık kusma konularını. Dünden beri ara ara kanlı halde çıkarıyorum. Ama ya mide ya boğaz tahriş oldu. Yarın hastaneye gidicem.
Bir kaç gün o bulantı haplarını kullandım iyi gibiydim hatta, fakat dün ve bugün içmedim. Şimdi eskisinden de beter oldum. Bakalım serum iyi gelebiliyormuş anlaşılan. (sanırım elif yazmıştı)
Umarım beni de toparlar. :Saruboceq:
unigue nerdesin cnm yazdın kaçtın gerii...kartanesi ne tahliliydi rutin gebelik testlerimi..? nazlı dedigin peksimet nasıl birşey aklıma gelmedi acep ben görmedimmi daha önce..:uhm:
bu arada elifcim tekrar gelirmisin görürmüsün yazımı ama aklıma gelmişken ayzayım dedim..kuzum valla ben bizim kızlar gelmedi diye sordum durdum malum ben hafta sonu ve p.tesi yoktum bende senin gibi kusmalarla baş agrılarıyla ugraşıyordum..valla benide soran olmamıştı farkettim valla..
Tamam bünye meselesi ise doktor alttan muayene etmeden benim düşük ihtimalimi bilebiliyomu? Benim bünyemi saptayabiliyomu herhangi bi kazaya uğramadan?
unigue nerdesin cnm yazdın kaçtın gerii...kartanesi ne tahliliydi rutin gebelik testlerimi..? nazlı dedigin peksimet nasıl birşey aklıma gelmedi acep ben görmedimmi daha önce..:uhm:
hahayt!! :) kuzum canı çeken vaar , içen var içemeyen vaaarrrkızlar geçen giderken sıkışayım diye yanıma 0.5 lt su aldım gidene kadar içtim. Anam sıra bana gelene kadar bi sıkıştım bi sıkıştım diyom şimdi wcye gitsem boşa gidecek bişey göremicez bekledim bekledim -tatlicadiarzu-
soora dr. bi baktı ama ben artık hareket bile edemiyom yani öle bişi,
bu ne dedi burda mesaneden başka bişey görünmüyo kaydirigubbakcemile3
git birazını yap da gel dedi.
gittim geldim hala doluymuş içi kafamçokkarıştı
zaten net de göremedi alttan baktı boşa gitti tüm çektiğim çileler :roflol:
bi bardak su yetiyo haa ona göre gidin siz de :roflol:
şaka bi yana önümde bir bardak su vardı, sizle yazışırken 3'te 2'si gitti, rekorrrrrr:tomato:
canım çok geçmiş olsun , kesinlikle serum u tavsiye ederim
3 gündür çok iyiyim,yoksa şu anda hala kıvranıyo olacaktım
canım o hapları da artık içmemeye çalış pek bi faydası olmuyomuşş
aksine masum da değilllermiş...ayrıca kolunda serum takılıyken
yiyebildiğin kadar yemek yeee bol bol da su iç acısını çıkart :)
çok geçmiş olsun tekrar inşallah biranönce toparlanırsın..
kızlar geçen giderken sıkışayım diye yanıma 0.5 lt su aldım gidene kadar içtim. Anam sıra bana gelene kadar bi sıkıştım bi sıkıştım diyom şimdi wcye gitsem boşa gidecek bişey göremicez bekledim bekledim -tatlicadiarzu-
soora dr. bi baktı ama ben artık hareket bile edemiyom yani öle bişi,
bu ne dedi burda mesaneden başka bişey görünmüyo kaydirigubbakcemile3
git birazını yap da gel dedi.
gittim geldim hala doluymuş içi kafamçokkarıştı
zaten net de göremedi alttan baktı boşa gitti tüm çektiğim çileler :roflol:
bi bardak su yetiyo haa ona göre gidin siz de :roflol:
evet canım rutin testler
tamam nurhayatcım yaa isteyen alttan baktırsın isteyen üstten uzatmayalım bence
zaten mecbur kalmadıkça kimse alttan baktırmaya meraklı diil
ben de guatr olduğu için dr. gidişatı kesin bilmem gerek dedi o yüzden baktı, mavişin başka sorunu yani yoksa ne diye uğraşalımki biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?