evet canım yaaa şu bi kaç gündür iyiyim
sık sık acıkıyorum dediğin gibi, yemek yedikten sonra 1 saat geçse
sanırsın 2 gündür yemek yememişim o kadar açım yani :roflol:
ama hafif şeyler yememiz lazım açlık hissettiğimiz de
meyve,kraker çerez vs..yoksa dediğin gibi duba olacaz...
berat efe gel anacım şöyle geçmişe göz gezdirmiyorsunuz herhalde ben hep adlarınızı sayarak sordum sizi valla dündü sanırım emin degilim..ee ben yokkene benide soran olmuyor 3 gündür yoktum kimse nerde demiyordu..boşver anacım araya sürekli yeni girenlerde oluyor ya o yüzden arada kaynıyoruz bizde.. bende eve gidip ayaklarımı uzatıp tv karşınında meyve yemek istiyorum
canım yanlış yerden almışsın ben düzeltmiştim ama
olsun şimdi yeniden düzelttim,en son bundan alıntı yapın ok?
olsun beee canım kısmet böyleymiş
üzme kendini sonra iyki de olmuş diceksin
ikisi bi arada büyüyüp gidecek ne güzel
sonradan o kadar rahat ediceksin ki...
berat efe gel anacım şöyle geçmişe göz gezdirmiyorsunuz herhalde ben hep adlarınızı sayarak sordum sizi valla dündü sanırım emin degilim..ee ben yokkene benide soran olmuyor 3 gündür yoktum kimse nerde demiyordu..boşver anacım araya sürekli yeni girenlerde oluyor ya o yüzden arada kaynıyoruz bizde.. bende eve gidip ayaklarımı uzatıp tv karşınında meyve yemek istiyorum
off ya eve gitmek ayrı dert zaten iki uzanıyım diyom sızıp kalıyom yaa gece hayatı diye bişey kalmadı kaydirigubbakcemile3
aklımda da ütülencekler silincekler süpürülcekler -tatlicadiarzu-
sağolsun kocişim evi süpürüp siliyo ama 40 gündür ütü yapmıyom ya giycek kıyafetim kalmadı kafamçokkarıştı
:jeyyar::jeyyar: boş ver ütüsüz giy bu sene moda ... hamileik modası derisn millete :jeyyar::jeyyar:
beratefe ben öğle yemeğinden beri sarı leblebi yiyip duruyom kız tok tutuyo şişmanlatmaz heralde :ecrin_bebek:
itek sen yoksun söle de bilgilerini ekleyelim
olabülüüü kaydirigubbakcemile2
yaşasın yarın cumaaa
çılgınlar gibi uyucam :teytey:
niye yarın çalışmıyormusunuz ... benim bir tek pazarım var .. hay kafama niye zegin koca almadıkki o baksın biz yatalım çalışmıyalım :jeyyar:sengözlerimebaksanablaelaelaelaelae
olur caanım 15 şubat sat,m.d.t 22 kasım yaş 21
itek aslında şansşısın beraber büyüecekler işte ilk zmanlar sıkıntı çekersin belki ama sonra alışırsın. yakınında yardımcı olacak biri varmı?
yok çok şükür cts çalışmıyoz kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?