ben dikmende oturuyom itekcim maviş sen nerdesin
ya siz hangi doktorlara hastanelere gidiyonuz bakimm
ben ilk hamileliğimde a.ü tıp fakültesi has. doç.dr.bülent berker bey var çok memnundum doğumumuda girdi imdide ona gitmek istiyorm güvendiğin doktorun doğuma girmesi çok iyi oluyor kendini güvende hissediyorsn
kartanesi ben özel gidiyordum hep muayenesine ama doktorum zekai tahir burakta baş asistan iyi bir doktor tahlilkerimi falan orada yaptırıyorum ama muayene için hep özel yerine gittim ayda bir kere veriyorum parayı o ay kaç kere gidersem gideyim para vermiyorum....tahlillerde dedigim gibi hastanede çok zmanımı almıyor 1 bilemedim 1 buçuk saatte veriyorum tahlillerimi çıkıyorum..sen nereye gidiyorsun?
ben dikmende oturuyom itekcim maviş sen nerdesin
ya siz hangi doktorlara hastanelere gidiyonuz bakimm
ben ilk hamileliğimde a.ü tıp fakültesi has. doç.dr.bülent berker bey var çok memnundum doğumumuda girdi imdide ona gitmek istiyorm güvendiğin doktorun doğuma girmesi çok iyi oluyor kendini güvende hissediyorsn
inş. benim de dr.um girer doğuma
suda doğum yapmak istiyodum ben aslında ama bilmiyom fatihte varmı biraz zaman geçsin de sorayıom
ya bende pıt pıtları duydum daha dogrusu doktorum duydu bende henüz bir heyecan olmadı duymadıgım için en azından doktor duydu ve buna şükrediyorum..
inş. benim de dr.um girer doğuma
suda doğum yapmak istiyodum ben aslında ama bilmiyom fatihte varmı biraz zaman geçsin de sorarım
inş girer canım ama özel doktorların çoğu giriyor doğuma ha birde bütün olanakları sor önceden bilgin olursa kendini ona göre hazırlarsn
yaş, sat, muhtemel doğum tarihi ve eklemek istediğin güncel notun varsa yolla şeker
ya bende pıt pıtları duydum daha dogrusu doktorum duydu bende henüz bir heyecan olmadı duymadıgım için en azından doktor duydu ve buna şükrediyorum..
UNİQE canııımmm ben farkettim ama iş yerimden çok yazamıyoruummm zaten yazdıklarımın çoğu da gitmiyooooo gitse de kimseden bi cevap gelmiyo valla çok imreniyorumm herkes birbiri ile ne güsel konuşuyo mirmirmirmir yok bu böle olmuycak ben eve laptop alayım diyorum ama 1,5-2 bin tl valla nerdeyse doğum parası
beratefe görüşürüz canım sende Allaha emanet bende yazamıyorum çok çok öptüm kızlar sizleri yarın nasipse buradayız a.s. a.s. a.s.
tabi canım ya o minicik kalp sağlıklı atsında tek biz duymayalım.bence en güsel duygu ne biliyor msnz o ilk tekmeler varya harika bişey yaaaaaaaaaaa
mehlika meryem alışkanlık ahline getirisen zararı var ama arada bir nadiren içmek sakıncalı degildir sanırım doktor bana içme demişti yani çok canım isterse iç oda sürekli hergün degil mümkünse haftada bir bile içme..saonuçta bazı şeylere katlanmak zorundayız..ben sadece açay içiyorum arada oda haftada 2 bilemedim 3 bardak ama açık tabii ki..
ben öğrendiğimden beri hiç kahve içmedim ama günde ortalama 2-3 bardak çay içiyom -tatlicadiarzu- açık içiyom zaten de bırakamıyom şu mereti kafamçokkarıştı
ben öğrendiğimden beri hiç kahve içmedim ama günde ortalama 2-3 bardak çay içiyom -tatlicadiarzu- açık içiyom zaten de bırakamıyom şu mereti kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?