2009 Kasm Anneleri

kızlar özge nerdeee ?

ahanda geldim cnmmopuyorumnanaktan

ebiscem özgecik şeker yüklemesine gittii...
karazeytin hoşgeldin cnm a.s.
he gittim geldim opuyorumnanaktan

naptın kıııı,anlatsanaa nasıl geçti şeker yüklemee

süper gecti hava okadar serinki anlatamam burda allah yüzüme baktı herşey normal cıktı yokmuş şekerim neyim çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq:opuyorumnanaktan

benim popo büyük bakın demedi demeyin

bu karı dötünden büyüyo bunun karnını bırakın kıçını ölcün benceeeeeeeeeee:roflol:

yaaa bu özge neyn gelmediki
canlızda baktıi burda bişeler ölçiler zararlı çıkacanı anlşladı kaçtı şişko karu

anca bitti canımcım yaaaaaaaaaaaalkisalkisalkis

hee kııı özguş gelemedii,
canliz çillisidee anladıkii başına işler gelecek hemeen sıvıştı haa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ahada geldimmm:ecrin_bebek:

selam kızı yedirdim uyuttum yemek yaptum geldim
özgecim hoşgeldin nasıl geçti bacım baya geç kaldın yaaa merak ettik haaaaaaa

krispiim,kızz geberdim haaa bütün evi temizledim şimdi banyoyu ovdum klorakladım,bi yandan yemeğin ön hazırlığını yapıom bendee mafoldumben

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamilelik bizde bugun kontrele gittik oglumla 23+6 yız bugun bizimki 800 gr olmuşş dr bir hafta 10 gun onden gidiyo dedi insallah fazlada onden gidip tombiş olmaz nasıl dogururum o zaman ben sizinkiler kac gr oldu

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamilelik bizde bugun kontrele gittik oglumla 23+6 yız bugun bizimki 800 gr olmuşş dr bir hafta 10 gun onden gidiyo dedi insallah fazlada onden gidip tombiş olmaz nasıl dogururum o zaman ben sizinkiler kac gr oldu

maşallah cnmm :nazar: senin oğluşta tosun olcekk :nazar::nazar: benim 22+0 da 380 gr.dı bebişim :nazar:

krispiim,kızz geberdim haaa bütün evi temizledim şimdi banyoyu ovdum klorakladım,bi yandan yemeğin ön hazırlığını yapıom bendee mafoldumben

koay gelsin bacım eee accukta incelt bellerini popişini nan :roflol::roflol:
ay ben dönünce bi temizlik bekliyoki beni tüm kasım anaları bana yardım etse anc anan

selam kızı yedirdim uyuttum yemek yaptum geldim
özgecim hoşgeldin nasıl geçti bacım baya geç kaldın yaaa merak ettik haaaaaaa

hoşbuldum şekerim çok sükür sonuçlarım cok ii çıktı darısı sizlerin basınaopuyorumnanaktan

evet anlaın bende haftaya gırcem seker yuklemesıne ac karnamı gıdılıo

50 gr da aç tok farketmio 50 gr yüksek çıkar 100 e gidersen 12 saat ac olman lazım aksam 9 ab sonra bişe yememek lazım

ayyyy o büyük temizlik bizdede olcak :sinifsinif: badana olcak yaaa mafoldumben anamda yok mafoldumben
yok bende boya olmayacak emme ewi 1 ay kapatınca o ew nasıl olur bi düşün bakem
1 haftada anca temizlerim yaaaaaaaaaa
hoşbuldum şekerim çok sükür sonuçlarım cok ii çıktı darısı sizlerin basınaopuyorumnanaktan

50 gr da aç tok farketmio 50 gr yüksek çıkar 100 e gidersen 12 saat ac olman lazım aksam 9 ab sonra bişe yememek lazım

ay benim kesin 50 gr lık yüksek çıkar ben direk 100 lıkmı yaptırsam acep:roflol::roflol:

ay benim kesin 50 gr lık yüksek çıkar ben direk 100 lıkmı yaptırsam acep:roflol::roflol:

hahahah bencede öle yaptır sen direkt:roflol::roflol:

kadın tutarsın kıızz hiç değilse camı kapıyı sildirirsin bi gün :lepi: ben öle yapcam vallaaa 1-2 gün kadın alırım zaten hep gelen bi abla var,o ben hallederim diyoo :lepi:

Back
X