inegöl özdilek
aslen inegollumusun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inegöl özdilek
aslen inegollumusun?
ayyy ne catliycam. elalem iki parca sey yolliycakda sende giydircen. ben bavulla donucem insallah. sen catlllllaaaaaaaaaaaaaaaaa.naniknanik
ayyy ne catliycam. elalem iki parca sey yolliycakda sende giydircen. ben bavulla donucem insallah. sen catlllllaaaaaaaaaaaaaaaaa.naniknanik
eee bu kadar savundum senii sekerim benim oğluşuda görürüsün artık :roflol::roflol:
anam sen bizi culsuz sandın herhal ben seni varya paramla döverim haa attırma tepemii:roflol::roflol::roflol::roflol:
evet yerlisiyim canım
sen benim ne kadar param oldugunu nerden biliyonda dovuyon kizim?:umursamaz:
anacim bu yoksa krispi, krispi yoksa bu. ne gecimsiz gacilarsiniz beee.laelaelaelaelae
canim, gormem mi? gitmeden once ne istersen soyle. birileride catlaaaasssiinnnn.kaydirigubbakcemile3
anam sen bizi culsuz sandın herhal ben seni varya paramla döverim haa attırma tepemii:roflol::roflol::roflol::roflol:
yaa kıslarr böle aksam saatlerinde göbegim cok kasınıyo benim yaa
sonra bacaklarım baslıyo catlıcam mı ki
daha dogru dürüst şişmeden![]()
benim esimde inegollu ama pek sevemedim oralari.
benmi geçimsizim hıhhh :umursamaz: benle geçinemeyen insan kendinden şüpheye düşsün :roflol: ingiltereymiş londraymış yediğin içtiğin aldığın senin olsun bize öğrendiklerini anlat gelince canımmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yaa kıslarr böle aksam saatlerinde göbegim cok kasınıyo benim yaa
sonra bacaklarım baslıyo catlıcam mı ki
daha dogru dürüst şişmeden![]()
temem cnm düşüneyim haber ederimm :roflol: :roflol:
canim, gercekten istedigin birsey olursa soylemen yeter.
oyy parayla imanın kimde olduğu belli olurmu kııı kaydirigubbakcemile3
benim gobegimde ara ara kasiniyo ama bende alinmis kilolar var. sende fazladan kiloda yok. yag sur, rahatlatir.
hep büyüksehirde yasayıp gelenler sevmiyolar genelde
bende cok sıkılıyorum buralarda
sosyallesebilecegin bir yer yok bi park caddesi :)
eşini belki tanıyorumdur ailesi burdamı yasıyor
2 kilo 200 gr :roflol:
ben son aylarda böle cok kilo alcam diye aklım cıkıyo
sismeye basladımda ondan mı kasınıyorum diyorum
sen cok kilo aldım diyosun da ben ikinci cocugumda senin gibi dal gibi olsam diye dua ediyorum :Saruboceq:
yeni birsey ogrenecegimi sanmiyorum. zira herseyi biliyom ben zati.zemuszemus
bak buda dogru. gerci bunu kocasi asker. asker adamda kimi dovecek kadar para olursa.delikafadulden
çok bilen çok yanılırrturkbayragi atasözü
sen kocamın işine bakıp yanılma benim arkamda önümde gayet sağlam canım emin ollopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan